Vippifirmojen Arvostelut & Kokemuksia 2017


Osana tavoitettamme auttaa sinua löytämään itsellesi paras laina tai vippi, olemme tehneet sivuillemme myös eri lainafirmojen arvosteluja, ja tarkoituksenamme on tehdä niitä koko ajan lisää.

Tälle sivulle olemme keränneet nykyiset arvostelut, ja lyhyen yhteenvedon mielipiteistämme kyseisiä paikkoja kohtaan.

Lainasto.fi

Lainasto.fi on laadukas ja tunnettu lainapaikka, joka tarjoaa lainoja 100 eurosta aina 5000 euroon saakka. Hinnoiltaan ja tarjoamaltaan se on erinomainen, mutta se on kuitenkin tarkempi ja kriittsempi lainaajien suhteen kuin jotkut muut paikat. Jos kuitenkin pystyt osoittamaan selvästi kykysi maksaa lainat takaisin, on Lainasto.fi hyvä valinta lainalle.

Suomivippi.fi

Suomivippi tarjoaa 100 - 400 euron lainoja vuodeksi melko edulliseen hintaan. Tarjonta on rajattu, ja laina-aika on sidottu aina 365 päivää. Jos kuitenkin etsit pitkäkestoista, mutta kooltaan maltillista vippiä, on Suomivipin tarjous yksi markkinoiden parhaista. Lainojen ikäraja on nykyään 20 vuotta.

Takuuvippi.fi

Takuuvipiltä saa lainaa 50 - 500 euroon helposti ja nopeasti. Maksuaika on aina 30 päivää, joten nämä ovat niitä pikavippejä niiden perinteisessä muodossa. Takuuvipiltä on vaikea saada selvää etua sen kilpailijoihin, jonka takia suosittelemme mielummin harkitsemaan jotakin muuta firmaa.

Herttavippi

Herttavippi oli ensimmäisiä tarkestelemiamme paikkoja, jotka saivat meidän kriittisemmän tuomion. Lainaehdot ovat hyvin tiukat, lainasummat rajalliset ja hinnat melko korkeat. Suosittelemme katselemaan muita paikkoja.

Uudistunut Reissuluotto

Omistajan vaihdoksen ja uudistuksen jälkeen Reissuluotto kärsii hyvin samoista ongelmista kuin Herttavippi. Saman omistajan jälki näkyy tässäkin, eikä positiivisella tavalla.

Nanolaina

Nanolaina on eräs pienemmistä suomalaisista vippifirmoista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää edullisia lainankuluja. Valitettavasti tarjotut summat ovat hyvin rajalliset (uusille lainaajille tarjolla vain pienin laina 100 €), ja maksuaika sidottu 60 päivään. Tämän takia harva löytää haluamaansa lainaa tästä firmasta.

Satavippi

Satavipin lainat menevät samaan kastiin Herttavipin ja Reissuluoton kanssa. Ne jakavat saman omistajan, jonka kädenjälki on selvästi esillä. Tarjotut lainat ovat hyvin rajalliset (125 tai 250 €), ja maksuaikataulu hieman kiusallinen. Parempaa lainaa on tarjolla muualta.


kokemuksia ja arvostelut