Vakuudeton Luotto (2019)

Vakuudettomia luottoja saat helpoiten netistä, ja tähän olemmekin vertailleet parhaat luotot ilman vakuuksia vuodelle 2019. Katso siis tämä luottovertailu, ja hae oma vakuudeton luottosi jo vaikka tänään!

Tämän hetken paras tarjous

Ege
  • Lainaa 100 - 2800 €
  • Ikäraja 20v
1

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Easycredit
  • Lainaa 100 - 5000 €
  • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50000 €
  • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Avautunut helmikuussa 2019!

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Vakuudettomat luotot 2019

Vakuudeton Luotto (2019)

Vakuudeton luotto on termi joka kattaa alleen nykyään todella monenlaista ja suuruista lainaa. Koska suurin osa netin lainoista on vakuudettomia, kattaa vakuudettomat luototkin yleísesti niin kulutusluottoa, joustoluottoja kuin pikaluottojakin. Näiden termien alle kuuluukin todella paljon erilaisia lainoja, joten jos etsit tälläistä luottoa ilman vakuuksia, valinnanvaraa kyllä löytyy!

Onko sinulle sitten parempi joustoluotto vai kulutusluotto? Aina näiden eroilla ei ole niin merkitystä, mutta tietyissä tilanteissa voi joustoluotto olla parempi kuin se tunnetumpi veli kulutusluotto.

Joustoluottoja voikin suositella erityisesti silloin, kun se rahamäärä jolla pystyt lainaa lyhentämään vaihtelee reilummin kuukaudesta toiseen. Joustoluottojen idea nimittäin on pääpiirteissään se, että niitä voi maksaa takaisin eri summilla kuukaudesta toiseen, ilman että tätä tarvitsee mitenkään erityisesti hakea tai ilmoittaa. Joustoluotoissa on vain minimimaksu, joka pitää maksaa joka kuukausi. Tämän suuruus voi vaihdella paljonkin eri lainapaikkojen välillä, joten se kannattaa tarkistaa ennen kuin avaat oman joustoluottotilin.​

Saat kuitenkin sitten sen jälkeen lyhentää lainaa aivan vapaasti tätäkin suuremmissa osissa, ja vaihdella sen määrää vaikka joka kuukausi. Tämä onkin erittäin hyvä keino selvitä vaihtelevista tuloista tai menoista, ja voi täten sopia erityisen hyvin ihmisille jotka tekevät määräaikaistyötä tai komissioon perustuvaa työtä. Myös yrittäjille voi olla eduksi tälläinen lainamuoto, jolloin hyvinä ja huonompina kuukausina voi lainaa lyhentää eri summilla.

Kulutusluotoissa taas sovit lainaa hakiessasi jo minkä suuruisissa erissä sitä maksat takaisin jokaisena kuukautena. Se onkin toimiva vaihtoehto jos haluat simppelimmän lainan, ja monesti kulutusluottoja on mahdollista saada hieman halvemmalla kuin joustoluottoja. Toisaalta jos joustoluotot mahdollistavat nopeamman takaisinmaksun, voivat ne säästää euroja vaikka korko olisikin hieman korkeampi.​

Valinnanvaraa siis löytyy kun etsit vakuudetonta luottoa. Katso listauksemme tämän artikkelin yläosasta ja vaikka niiden alta löytyvä laajempi luottovertailu, ja katso mikä niistä sopisikin juuri sinun tarpeeseesi. Haluatko mieluumin pikaluoton, kulutusluoton tai joustoluoton? Näitä kaikkia löydät vertailusta!