Uusi Pikavippi Avattu - Katso Uusimmat Pikavipit (2019)

Uusia pikavippejä etsitään monista syistä, ja oli syysi sitten mikä tahansa, olemme keränneet nämä uudet lainapalvelut tähän saman sivun alle. Katso vain lista uusimmista pikavipeistä alla, ja katso voittavatko nämä uudet lainat ne vanhat!

Tämän hetken parhaat uudet lainat 


Bondora
  • Lainaa 500 - 10 000 €
  • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Zmarta
  • Lainaa 100 - 400 €
  • Ikäraja 20 v
2

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Ekstraluotto
  • Lainaa 50 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Uusi lainapalvelu avattu?

Uusia vippisivustoja ja muita vastaavia lainapalveluja avataan tasaisin väliajoin, joskin tahti on nykyään hitaampi kuin se on aikoinaan ollut. Nykyään alalla on jo niin paljon toimijoita, ettei uusilla ole enään kovin kovaa tunkua. Pikavippien suosio on kuitenkin ollut tasaista monta vuotta, joten aika ajoin joku uskaltautuu alalle. Ja nyt viimeisten vuosien ajan tätä hommaa ovat hoitaneet monet norjalaiset yritykset, joista menestyneimmin ehkäpä Bank Norwegian ja Komplett Bank.

uusi lainapalvelu

Ovatko nämä uudet lainapaikat sitten parempia kuin vanhat? No se riippuu paljonkin siitä, mikä on oma tilanteesi ja millaista lainaa tarvitset. Iso osa näistä uusimmista firmoista on tarjonnut vain kulutusluottoja, ja enimmäkseen vielä suuria sellaisia. Jos etsitkin suurta lainaa, niin nämä tarjoukset voivat olla todella sopivia ja hyviä sinulle. Mutta toisaalta jos etsinnän kohteena onkin pienempi luotto, niin ei näistä ehkä ole kauheasti iloa.

Kuitenkin aina on lainaajan kannalta vain hyvä asia, jos alalle tulee uusia lainaajia ja niiden tarjoajia. Jonkin verran niitä on tullut, mutta esimerkiksi parhaat pikalainat löytyvät edelleen niiltä hieman kokeneemmilta rahoituslaitoksilta, ja jonkin verran vaikuttaakin että kokemuksesta on apua tällä alalle. Silloin tietää mitä voi tarjota, ja mm. ilmaiset lainat löytyvät yleensä vain firmoilta, jotka ovat tarjonneet erilaisia vippejä ainakin parin vuoden ajan.​


Pikalainat Uudet - Voiko näihin luottaa?

Uusien lainapalvelujen kanssa on myös se juttu, että niitä kannattaa tarkistella hieman kriittisemmin ennen kuin lainaa hakee. Tämä pätee varsinkin niin tuoreiden paikkojen kanssa, josta ei oikein ole vielä kokemuksia olemassa. Tämä onkin ehkä isoimpia miinuksia verrattuna tuttuihin ja turvallisiin lainoihin. Näihin ei voi luottaa yhtä luottavaisesti kuin vaikka vippaajaan joka on antanut pikavippejä vaikka jo 6 vuoden ajan.

Monet sivustot ovat keränneet listalle näitä uusia lainapalveluja, joka on tietenkin ihan hyvä asia, koska niitä voi monesti olla itse aika vaikea löytää. Mutta usein tämä tarkastelu jätetäänkin kuluttajan harteille, jolloin vaiva jää yhä hänelle. Se kannattaako näitä tuoreita lainoja ottaa on monijakoinen kysymys. Yleensä parhaat tarjoukset löytyvät vieläkin niiltä vanhoilta tutuilta, ja jo luotettavaksi osoittautuneita nimiltä. Tämän takia ei välttämättä oikein hyödy siitä, että katsoo näitä vastatulleita pikavippejä.

Joskus niissä voi olla kovia tarjouksia, mutta ainakaan vuonna 2017 tälläistä ei niin ollut. Hyviä lainatarjouksia on kyllä tullut, mutta ei mitään niin mullistavaa mitä ei jo aikaisemmin olisi joltain muulta luotettavalta taholta saanut. Tämän takia itse olemme hieman skeptisempiä näiden tarjousten suhteen, mutta ymmärrämme miksi ne ihmisiä kiinnostavat.​

Jos etsit uusia pikavippejä koska olet joutunut vanhojen pikavippiyritysten sulkulistalle tai vastaavaa Tarkka Markka sivusto voi auttaa sinua löytämään nämä. Tarkassa Markassa on nimittäin paljon tietoa pikavipeistä yleensä mutta myös ajankohtainen ja kattava lista josta löydät kaikki uudet pikavipit Suomessa.

Tarkka Markka eroaa monesta muusta listasta jossa uudet pikavipit listataan sillä lailla että näet tarkasti koska kukin pikavippi on lisätty listalle koska joka uuden pikavipin jälkeen näkyy päivämäärä joka siis on se päivämäärä jolloin pikavippi lisättiin listalle.

Tarkka Markka määrittelee myös miten he määrittelevät uudet pikavipit ja millä perusteilla listalle voi päästä mikä on tieto joka monesti puuttuu monilta muilta vastaavilta sivuilta. Tarkka Markka kertoo myös mitä sinun on pidettävä mielessä kun haet uusia pikavippejä sen vuoksi että olet joutunut jonkin pikavippi yrityksen sulkulistalle.

Jos et tiedä tarkalleen miten niin sanotut sulkulistat toimivat Tarkka Markka kertoo myös tästä paljon.

Tarkalla Markalla on todella hyvä maine ja aineistosta huomaa että se on asiantuntevaa ja säännöllisesti päivitettyä. Jos sinua kiinnostaa Tarkan Markan toiminta yleensä voit myös tilata heidän uutiskirjeensä josta myös saat selville koska uudet pikavipit ilmestyvät sivulle.

Faktaa uusista lainapalveluista

Tarkan Markan erikoisuus on eri säästövinkit ja ostosuositukset. Sivulla on myös blogi ja foorumi jos haluat keskustella esim. lainoihin liittyviä asioita muiden kanssa.

Tarkka Markka perustettiin vuonna 2008 ja tällä hetkellä yli 18 000 henkilöä tilaa sivuston uutiskirjettä.

Tarkkaa Markkaa on täysin ilmaista lukea mutta sivustolla on mainoksia jotka rahoittavat sivuston toimintaa.