Takuuvippi.fi Arvostelu


Lainaa nopeasti ja luotettavasti, näin kertoo Takuuvippi.fi kotisivuillaan. Joustavia lainoja tarjoava yritys myöntää 50 – 500 euron pikavipin asiakkailleen. Palvelu on Top Finance Oy:n omistuksessa ja yritys pyörittää muutamaa muutakin pikavippisivustoa.

Jos asiakas hakee lainaa ensimmäistä kertaa, ei pelkkä tekstiviesti riitä lainan saamiseksi. Aluksi asiakkaan onkin suunnattava palvelun kotisivuille ja varattava pankkitunnukset käyttöön. Käytettävissä on Nordean, Sampopankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian ja Paikallisosuuspankin tunnistuspalvelut. Tunnistautuminen on välttämätöntä, jotta lainaajan oikeasta henkilöllisyydestä voidaan varmistua. Tämä takaa taatusti turvallisen tavan lainata rahaa.

Kun tunnistus on suoritettu, voi Takuuvippi myöntää lainaa pelkän tekstiviestin avulla. Vippiä varten ei tarvitse hankkia takaajia eikä vakuuksia. Lainan saanti kuitenkin edellyttää, että asiakas täyttää yrityksen asettamat lainaehdot.

Vipin hakijan on oltava vähintään 18-vuotias hyvin raha-asiat hoitanut henkilö. Hakijan on oltava luottokelpoinen Suomen kansalainen, käytössä on oltava julkinen matkapuhelinliittymä, Suomessa oleva postisoite sekä kiinteä asuinpaikka. Takuuvippi tarkistaa luottotiedot ja antaa lainapäätöksen tekstiviestillä. Jotta laina voidaan laittaa maksuun, on asiakkaan vahvistettava otettu laina vastaamalla saapuneeseen lainapäätöksen.

Uudet asiakkaat voivat saada korkeintaan 50 euron vipin. Kun ensilaina on maksettu ajallaan ja korkoineen takaisin, on mahdollista hakea ns. vanhana asiakkaana suurempia pikavippejä. Laina-aikaa otetulle lainalle saa 14 tai 30 vuorokautta. Laina-aika alkaa sinä päivänä, kun raha on siirretty asiakkaan käyttöön. Otettu laina täytyy maksaa viimeistään eräpäivään mennessä, mutta mikään ei estä maksamasta laskua jo aiemmin. Tämä ei tuo lisäkuluja.

Takuuvippi mahdollistaa lainan hakemisen joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakaspalvelu toimii ma-su klo 8-22 ja tänä aikana tehdään luottopäätökset sekä rahansiirrot. Mikäli hakemus lähetettään kello 22 jälkeen, tulee hakemus käsiteltäväksi seuraavana aamuna.