Suomivippi.fi Arvostelu


Suomivippi lainaa Suomalaisille 50-1000 euron suuruisia pienlainoja, joita voi hakea kellon ympäri. Lainahakemusten käsittely tapahtuu kuitenkin vain palvelun aukioloaikoina eli maanantaista lauantaihin klo. 8.00-22.00 ja sunnuntaisin klo. 12.00-18.00. Lainat eivät vaadi vakuuksia eivätkä takaajia.

Suomilainojen alaikäraja on 18 vuotta. Se ei kuitenkaan tarkoita että juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut henkilö voisi hakea minkä suuruista lainaa tahansa: Lainoissa on asteittain nousevat ikärajat. Uudet, ensimäistä kertaa lainaa hakevat asiakkaat joutuvat tyytymään pienenpiin lainasummiin (50-300) ja heillä ikäraja nousee jyrkemmin. Vanhat asiakkaat, jotka ovat aikaisemmin lainanneet Suomivipiltä ja todistaneet maksukykynsä, saavat hakea ikärajoitteella lainaa aina 1000 euroon saakka. Lainakelpoiselta asiakkaalta vaaditaan myös ensilainan yhteydessä moitteetonta raha-asioiden hoitoa, eli hakijoiden luottotiedot tarkastetaan aina.

Lainaa haetaan joko ilmaisella verkkohakemuksella tai tekstiviestillä, mistä menee normaalia korkeampi tekstiviestimaksu. Palvelu vaatii ensikäyttäjältä rekisteröitymisen eli ns. tunnistautumisen. Tunnistautumista ei tarvitse suorittaa joka lainakerralla uudestaan vaan asiakkaan saama PIN-koodi käy tähän tarkoitukseen. Tunnistautuminen uusitaan vaan esim. osoitetietojen muuttuessa.

Laina maksetaan korkoineen ja kuluineen takaisin Suomi-vipille laskulla, jonka asiakas saa kotiosoitteeseensa. Pikalaina on kuin mikä tahansa laina ja sen maksamatta jättäminen johtaa oikeustoimiin.

suomivippi