Uudistuneen Satavipin Arvostelu

Satavipin lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

125 tai 250 € (eka laina max 125 €)

Laina-ajat:

aina 6 kuukautta

Ikärajat:

ainakin 21 vuotias

Huomioitavaa:

Satavipin lainoista on vaikea löytää kauheasti hyvää. Ne ovat kalliita, tiukkoja ja niiden summat ovat tarkkaan rajoitettuja. Paremmin lainaa saa muualta.

Loppuarvosana:

Satavippi on alunperin WHT-Yhtiöt Oy:n perustama vippiyritys, joka on nykyään kuitenkin J.W -Yhtiöt Oy:n omistama. Satavippi tarjoaa nykyisessä muodossaan 125 ja 250 euron vippejä, 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla. Valinnanvapautta onkin Satavipistä turha hakea, sillä kaikki ehdoista ja summista lähtien ovat hyvin tarkkaan sidottu.

Lainaa on siis mahdollista saada vain 125 euron ja 250 euron suuruisina. Näistä vain 125 euron laina on tarjolla uusille lainaajille, toinen vain jo yhden lainan onnistuneesti takaisinmaksaneille.

Takaisinmaksu toteutetaan 6 erässä, joista 5 ensimmäistä ovat hyvin pieniä, ja viimeinen sitten suurempi. Nämä pienet alkuerät tuntuvatkin hieman turhilta, sillä niiden vaikutuks maksuun on hyvin pieni. Esimerkiksi 125 euron lainassa nämä erät ovat 12,5 euroa viideltä ekalta kuulta, ja sitten 109,50 euroa viimeisessä erässä.​

Nyt ne tuntuvat tekevän lähinnä melko turhaa vaivaa, kun on erikseen maksettava nuo pienet summat joka kuukausi.​

Satavippi tarjoaa lainojaan seuraavat ehdot täyttäville asiakkaille:

 • Iältään ainakin 21 vuotta.
 • Omaat suomenkansalaisuuden ja suomalaisen pankkitilin omalla nimelläsi
 • Pystyy osoittamaan maksukyvyn
 • Lainaa voi hakea sekä netistä että kännykällä.

Satavipin lainat

Satavipin lainat ovat melko kallitta. Lainan hinnaksi tulee loppujen lopuksi koko ajalta yhteensä 37,5 % lainatusta summasta.

Verrattuna muihin toimijoihin, on tämä kustannus keskimääräistä korkeampi, joskaan ei kaikkein korkeimpia. MIkä sen tekee mielenkiintoiseksi on vaadittu 21 vuoden ikä.

satavippi

Satavippi vaatii nimittäin lainaajilta 21 vuoden ikää, minkä tulisi laskea näiden lainojen ja vippien hintaa edullisemmaksi.​ Samanlainen paikka nimeltä Euroloan antaa mm. tämänkokoisia ja suurempia lainoja nimittäin 3 - 4 kuukaudeksi vain 5 % kokonaiskustannuksella.

Jotkut paikat, kuten Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat 400 ja 1000 € lainoja ihan ilman korkoja uusilla lainaajille. Satavipistä uusien asiakkaiden on mahdotonta saada suurempaa lainaa kuin 125 €, ja sekin pitää maksaa ihan täydellä hinnalla. Onkin vaikea keksiä selvää kilpailuetua, mikä Satavipillä voisi kilpailijoihiinsa olla.

Samasta syystä emme voi avoimin mielin suositella Satavipin lainoja, sillä on niin monta muuta paikkaa, josta lainaa ja pikavippiä saa paremmilla ehdoilla, alhaisemmalla ikärajalla tai edullisemmalla hinnalla. Sen takia suosittelemmekin mielummin esimerkiksi jotakin seuraavista vippipaikoista.

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Lainasto lainat
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Satavippi Arvostelu

Satavippi kärsii kovista kustannuksista, korkeasta ikärajasta suhteessa hintatasoonsa, sekä erittäin rajatusta lainatarjonnasta. Sillä ei olekkaan oikein mitään selvää etua muihin kilpailijoihin nähden, jonka takia suosittelemme hakemaan lainaa muualta, jos vain mahdollista.


2 / 5

Hyvät puolet:
 • Lainanhaku on melko helppoa
 • Omistaja on tunnettu ja luotettava suomalainen yritys
Heikkoudet
 • Korkea kustannukset pikavipeissä
 • Vaadittu 21 v ikäraja näillä hinnoilla
 • 125 euron maksimi ensilaina
 • 6 erää, osittain turhaa maksuaikaa