Uudistuneen Reissuluoton Arvostelu

Reissuluoton lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

100 - 400 €  (uusille asiakkaille max 200 €)

Laina-ajat:

aina 6 kuukautta

Ikärajat:

vähintään 21 vuotias

Huomioitavaa:

Reissuluottojen uudistuksen jälkeen sitä on enään vaikea suositelle kenellekkään. Korkeat kulut, kiinteät maksuajat ja korkea ikäraja ovat outo yhdistelmä

Loppuarvosana:

Reissuluotto on  eräs J.W -Yhtiöt Oy:n omistamista vippipaikoista, joka tarjoaa ainoastaan pienehköjä vippejä kiinteällä 6 kk maksuajalla.. Maksuaika on lukittu, ja sitä ei saa yhtään valita oman tarpeen ja halun mukaan. Lainaakin on saatavissa vain kiintein summin, jotka ovat sadan euron välein välillä 100 - 400 euroa.

Lainaa saakin siis vain 100€ , 200€, 300€ ja 400 € kokoisina. Ne pitää maksaa 6 erässä takaisin, joista ensimmäiset 5 ovat kuitenkin niin pieniä, että tämä laina muistuttaa enemmän kerralla maksettavaa lainaa. Esimerkiksi 100 euron lainassa ensimmäisenä 5 kuukautena maksetaan takaisin vain 10 euroa per kuukausi, ja viimeisenä kuukautena sitten 87,5 €.

Reissuluotto tarjoaa lainaa seuraavat ehdot täyttäville asiakkaille.

  • IIkää on ainakin 21 vuotta.
  • Omaat suomenkansalaisuuden ja suomalaisen pankkitilin omalla nimelläsi
  • Pystyt osoittamaan maksukykysi
  • Lainaa saa haettua helpoiten netin kautta, vanhat asiakkaat myös kännykällä.

Reissuluoton lainat

Helpoksi reissuluoton lainojen hintojen laskemisen tekee se, että niissä on kiinteä 37,5 % kustannus nostetusta summasta. Esimerkiksi siis 100 euron lainassa tämä tarkoittaa, että takaisin on maksettava yhteensä 137,5 euroa.

Tämä kustannus on melko korkea, ja useista muista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa samoilla ehdoilla halvemmallakin. Tämän takia sen lainoja on vaikea suositella.

reissuluotto

Reissuluoton lainat kilpailevat monia muita yrityksiä vastaan, jotka tarjoavat kanssa lainoja vain yli 21 vuotialle. Siinä missä 18 vuotiaille vippejä tarjoavat paikat vaativat yleensä hieman suurempaa korvausta, ei Reissuluoton pitäisi näin kovaa kustannusta vaatia sen vanhemmilta ja luotettavemmilta asiakkailta..​ Samanlainen paikka nimeltä Euroloan tarjoaa mm. tämänkokoisia lainoja 3 - 4 kuukaudeksi vain 5 % kokonaiskustannuksella.

Lisäksi mm. Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat 400 ja 1000 € lainoja ilmaiseksi uusille lainaajille. Reissuluotosta on vaan mahdollista saada 400 euron lainaa suurimmilaankin, mutta kovalla hinnalla.

Onkin vaikea keksiä, kenen kannattaisi lainansa Reissuluotosta ottaa. Hinnaltaan se vastaan 18 vuotiaille tarjottavia lainoja, mutta he eivät ole Reissuluottoon kuitenkaan tervetulleita. 21 vuotiaat ja sitä vanhemmat taas saavat lainaa paljon paremmilla ehdoilla ja hinnoilla muualta. Ja vaikka haluaisi juuri parin sadan euron lainaa kiinteällä 6 kk maksuajalla, edullisemmin ja mukavammin sitä saisi mm. Pikavippi.fi -palvelusta, jossa ei ole näitä lähes turhia ensimmäisiä pieniä takaisinmaksueriä.

Tämän takia suosittelemmekin hakemaan lainaa mielummin jostakin seuraavista paikoista. Nämä kolme ekaa tarjoavat uusille lainaajille ensimmäisen lainan ilmaiseksi.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

Ja jos nämä tarjoukset eivät sinulle toimi, saat kuitenkin halvemmalla lainaa näistä seuraavista firmoista.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

Reissuluotto Arvostelu

Reissuluotto kärsii ongelmista lainatarjontansa kanssa, minkä takia en voi suositella sen lainoja oikein kenellekkäänn. Kuuluit mihin ryhmään tahansa, on lainaa aina tarjolla paremmilla ehdoilla jostakin muualta. Jätä siis väliin tämä paikka.


2.0 / 5

Hyvät puolet:
  • Lainaa on helppo hakea ympäri vuorokauden
  • Omistajayritys on luotettava ja tunnettu
Heikkoudet
  • Kalliit lainat
  • Korkea ikäraja
  • Pienet lainasummat, erityisesti uusille asiakkaille
  • Ei joustavuutta lainojen ehdoissa.