Rahaa Heti Tilille - Katso Parhaat Nettilainat ja Lainaa jo Tänään! (2019)

Joskus jokaisella vaan tulee elämässä eteen se tilanne, että on pakko saada rahaa heti tilille ja käyttöönsä. Tällöin on yleensä monia eri keinoja sitä rahaa kerätä, mutta kun eletään vuotta 2019, on 2 näistä yleensä ylitse muiden. Joko haet lainaa kavereilta tai sukulaisilta, tai sitten nappaat nettilainan helposti ja nopeasti itsellesi.

Netistä lainaaminen käy nykyään niin helposti ja vaivattomasti, että suosittelemme sitä jos rahaa pitää saada mieluiten jo nyt. Tässä listaus parhaista nettilainoista, jotka voit saada tilillesi melkein saman tien. Sen sijaan että olisimme listanneet kaikki tarjolla olevat lainat, olemme listanneet tähän vain ne parhaat!

Tämän hetken parhaat nettilainat, josta rahaa saa nopeasti tilille


Suomilimiitti

Suomilimiitin kautta voi uudet asiakkaat saada jopa 2000 € nykyään ilman mitään kuluja ja kustannuksia. Ainoa heikentävä tekijä onkin noin 60 päivän maksuaika, jota saa siis seuraavan kuukauden viimeiseen päivään. Ehdottomasti paras lainatarjous kun haluaa nopeaa ja edullista laina!

Vivus
2

Vivuksella on esillä myös nopea, helppo ja ilmainen laina uusille asiakkailla 400 euroon asti. Jos tarvitset pienempää vippiä eräältä netin luotettavimmilta ja vanhimmilta lainapalveluilta, niin tämä on loistava valinta!

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.


Rahaa heti tilille - onko kiire kova?

rahaa heti tilille

Kiireen määritelmä riippuu tietenkin aina tilanteesta ja ihmisisestä. Esimerkiksi voi sanoa olevan kova kiire, jos pitäisi saada 3000 € kasaan ensi maanantaiksi. Toisaalta kiire voi tarkoittaa myös sitä, että pitäisi saada 400 euroa jo tänään, jotta saisi esimerkiksi maksettua jonkun laskun. Mitä pienempi laina tarvitaan, sitä nopeammin sellaisen voi yleensä saada joko kavereilta tai netistä. Pankkien kautta ongelmana on usein niiden hitaus ja työläys, jonka takia voi mennä minimissään ainakin pari arkipäivää ennen kuin rahoista kuuluu mitään. Jos lainaa on saatava 50000€, voi tämä olla ainoita mahdollisia keinoja. Mutta jos tarve koskee pienempää vippiä, on nettilainat monesti hyvä pelastus jos kavereilta ei tahdo rahaa kerjätä.

Voisi sanoa että netistä on jo pidempään saanut rahaa aika nopeasti, mutta viimeisten parin vuoden aikana tilanne on noussut jopa aivan uudelle tasolle. Nykyään on käytännössä melkein mahdollista monesta lainapalvelusta saada pikavippi heti, joka tarkoittaa että rahojen siirto tilillesi alkaa suunnilleen saman tien kun olet hakemuksen jättänyt. Kunhan kyseessä ei sitten ole yö, niin saat rahat tilille jo parin minuutin sisällä.

Pikavippi vai kaverilta lainaa?

Pikavipeillä on vieläkin huono maine, ja osa niistä on vieläkin aivan roskaa. Mutta seassa on myös ns. helmiä, eli lainoja jotka eivät ole kovin kalliita, ja joita saa helposti monenlaiseen tarpeeseen. Eräs Findmee.fi sivuston tavoitteista onkin auttaa ihmisiä välttämään nämä törkeät ja kalliit lainat, ja löytämään niiden tilalle ne parhaat, eli juuri ne jotka ovat halvempia, joissa on paremmat ehdot ja joiden takaa löytyy luotettava ja tunnollinen lainapaikka.

nettilainat

Tämän maineen takia on kuitenkin ymmärrettävää, miksi moni aloittaa etsimisensä usein kavereiden suunnalta. Kavereilta on tavallaan mahdollista saada hyvinkin edullista lainaa, mutta se ei aina käy helposti, eikä sen pyytäminen ole kovin mukavaa. Lisäksi siinä on se yleinen riski, että kun raha-asiat otetaan mukaan kaverisuhteeseen, niin ongelmia voi syntyä. Melkein jokaisella on varmaan kokemus joskus ihmisestä, joka on kadonnut myöhemmin ja laina on jäänyt kokonaan maksamatta.

Toinen asia missä ongelmia voi tässä suhteessa tulla on kun tarvitaan hieman suurempia lainoja. Monelta kaverilta ei löydy isompia summia rahaa tuosta vaan lainaksi, vaan tällöin on yleensä helpompi ja nopeampi kääntyä netin puoleen. Nettilainoja saa aika helposti 1000 € asti, ja monelle ei tule myöskään parin tuhannen euron lainojen kanssa ongelmia. Ja ehkä vieläkin tärkempää kun on kiire, voi nämä lainat saada nopeasti, ja rahaa heti tilille kun se pitää saada nopeasti.​

Senpä takia pieni nettivippi voi olla se paras vaihtoehto, ja kun käytät vertailuamme et myöskään mene moniin niihin ansoihin mitä voi tulla huolimattoman lainaamisen seurauksena. Listaamme vain parhaat nettilainat sivullamme!

Parhaat nettilainat - Mitä on erona?

Tarkoituksenamme on siis listata sivuillamme parhaat nettilainat, mutta varsinkin moni joka ei ole näihin vippeihin pahemmin perehtynyt voi pohtia, mitä eroja on hyvillä ja huonoilla lainoilla? Onko sillä nyt niin väliä, miten paljon lainoja vertailee?

Totuus on nykyään se, että kun erilaisia lainoja ja lainatuotteita on tarjolla niin paljon, on vertailu erittäin kannattavaa. Mahdollista on tietenkin tuurilla päätyä suoraan jonnekin loistavaan lainapalveluun, mutta kun valikoimaa alkaa olla jo 100 eri rahoituslaitosta, niin erojakin alkaa syntyä. Isoimmat säästöt voi saada kun valitsee firman jonka kautta voi saada ilmaisen ensilainan. Tämä tosin toimii vain jos lainan pystyy maksamaan takaisin jo 30 - 60 päivän sisällä, mikä ei aina ole mahdollista.

Muutoin merkittävimmät erot syntyvät lainojen kustannusten, ehtojen ja maksuaikojen suhteen.

Hinta on aika itsestäänselvä, mutta jostakin syystä lainojen korot voivat netissä vaihdella äärimmäisen paljon. Todellinen vuosikorko voi olla melkein mitä vaan aina noin 10 prosentistä jopa 180 %! Melkoinen ero siis!

Mahdolliset takaisinmaksuajatkin voivat vaihdella noin 30 päivästä jopa 15 vuoteen asti. Joskin hyvä on huomata, että pisimmät ajat tulevat vain suuremmissa lainoissa, joten näitä nyt ei voi ihan suoraan verrata. Kuitenkin tässäkin suhteessa lainoissa on eroja, ja pienikin vertailu voi auttaa jo pudottamaan ainakin ne huonoimmat vaihtoehdot pois. Ja kun käytät tämänkaltaisia sivustoja, niin tämä koko prosessi onnistuu niin nopeasti ja helposti, että parin minuutin vaivalla voi säästää jopa satoja euroja ja satoja harmaita hiuksia. Tämän takia me tätä vaivaa näämme, ja miksi sinun kannattaa myös hieman lainoja vertailla​

Vastataksemme kysymykseen, eroja on siis paljon ja vertailu todellakin kannattaa! Emme kai me nyt muuten olisi jaksaneet nähdä niin paljon vaivaa tämän sivuston luomiseen, jos se olisi ihan turhaa lukijan kannalta :D​

Ja aiheeseen vielä liittyen, joistakin paikoista sitä vippiä tai pikalainaa saa nopeammin. Ja jos tahdot rahaa heti, niin tämä on tärkeä seikka, ja vaikuttaa paljon siihen, mitkä lainapaikat ovat parempia kuin toiset. Tämän takia on myös hyvä hakea näitä erilaisiin tilanteisiin luotoja vertailuja. Niiden avulla voi löytää joskus myös kunnon helmiä, joita ei muuten tulisi ehkä ajatelleeksi.