Pikavippi Viikonloppuna (2019)

Jos tahdot saada pikavipin viikonloppuna (siis saada ihan käteesi ja käyttöösi), on hieman enemmän väliä mistä sen haet. Vaikka useat lainapaikat tarjoavatkin nykyään pikalainoja viikonloppuisin, ei jokainen lainapalvelu niitä maksa tilille kuin vasta maanantaina.

Mikäli kuitenkin tahdot saada vipin käteesi jo viikonlopun aikana, suosittelemme seuraavia lainapaikkoja vuonna 2019!​

Ekstraluotto
  • Lainaa 50 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Bondora
  • Lainaa 500 - 10 000 €
  • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Lainasto lainat
  • Lainaa 100 - 400 €
  • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Pikavippi viikonloppuna 2019

Pikavippi Viikonloppuna (2019) - Top 5 Lainat!

Pikalaina viikonloppuna on täysin mahdollista saada, mutta hyvä on huomata että jokapaikasta sellaista ei ole tarjolla. Vaikka moni lainapaikka kyllä ottaa hakemuksia vastaan myös viikonloppuna, voi olla että hakemus käsitellään vasta maanantaina tai ainakin että rahojen siirto aloitetaan vasta seuraavana viikkona.

Valitettavasti välillä voi olla vaikea selvittää että maksetaanko rahoja ulos viikonloppuisin vai ei. Usein asia on niin, että suuremmat lainapaikat pitävät henkilökuntaa paikalla myös viikonloppuisin, kun taas monet pienemmät lainamestat ovat tavallaan kiinni lauantaina ja sunnuntaina.​

Toki internetin luonteen takia verkkosivustot ovat auki 24/7 ja lainahakemuksia voi jättää kellon ympäri. Ero syntyykin siinä, tehdäänkö näille hakemuksille mitään viikonloppuisin tai yön aikana.

Tämän takia kannattaakin siis kääntyä enemmän isojen lainamestojen pariin kun tahdot saada rahat käteesi jo viikonlopun aikana. Onneksi todella monesta paikasta on nykyään mahdollista saada pikaluotto viikonloppuna, ja mutulla sanoisinkin että harvinaisempaa alkaa melkein olemaan että se ei olisi mahdollista. On kuitenkin lainapalveluja joissa tosiaan viikonlopun aikana tulleet hakemukset käsitellään vasta maanantaina. Toisaalta osassa ne saatetaan kyllä käsitellä, mutta ehkä maksetaan tileille vasta maanantaina aamulla.

Yksi ongelma joka voi pienissä lainapaikoissa myös tulla vastaan on tilanne jossa heillä ei ole pankkitiliä samassa pankissa kuin sinulla on. Tämä on nykyään aika harvinaista, mutta jos omaat pankkitilin jossain harvinaisemmassa pankissa voi tälläinen tilanne joskus syntyä.

Kuten ehkä tiedät, saman pankin sisällä rahat liikkuvat jotakuinkin saman tien eri tilien välillä, kun taas pankista toiseen siirto voi viedä 1 -2 pankkipäivää. Ongelmana on myös, että pankkipäiviä ei ole viikonloppuisin, joten jos tämä tilanne on edessä, et voi saada kyseisestä lainapaikasta lainaa viikonloppuna.

Tähänkin auttaa usein kun hakee suuremmista lainapalveluista lainaa, sillä heillä on usein monta tiliä kattaen kaikki suomalaisten suosimat pankit. Ne eivät aina kata kuitenkaan ihan pienimpiä pankkeja tai tilejä ulkomailla, jolloin voi syntyä vaikeuksia saada pikavippi viikonloppuna vaikka se ehkä muuten olisi mahdollista.​