Pikavippi Osamaksulla (2019)

Pikavippi osamaksulla tekee mahdolliseksi suurempien vippien hakemisen, ja tekee yleisestikkin pikalainojen takaisinmaksusta helpompaa. Katso mistä saat vuonna 2019 parhaat pikalainat osamaksulla alta, ja hae oma nopea vippi kätevästi netistä jo vaikka heti!

Tämän hetken paras tarjous

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
1

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Easycredit
 • Lainaa 100 - 5000 €
 • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Miten toimii pikavippi osamaksulla 2019

Pikavippi Osamaksulla (2019) - Top 5 Pikalainat!

Pikavippien saapuessa Suomeen maksettiin ne jotakuinkin aina kerralla takaisin, ja mahdollisuus ottaa pikalaina osamaksulla onkin verrattain uusi mahdollisuus, joka onnistuu nykyään kuitenkin todella useassa paikassa.

Tämä onkin mahdollistanut suurempien vippien ja lainojen hakemisen, sillä ei ole tarvetta maksaa esimerkiksi 500 euron lainaa takaisin yhdessä erässä, vaan vaikka jopa 12 pienessä kuukausierässä. Omalla tavallaan mahdollisuus ottaa vippi osamaksulla onkin mullistanut netin lainamarkkinat tavalla mitä osa ei ole vielä osannut ehkä hahmottaa.​

Pikalainat osamaksulla toimivat täten kuten ne monet lainat mitä ihmiset ovat useammin tottuneet maksamaan. Maksat siis pikavippiä takaisin osissa, eli joka kuukausi tai joka toinen kuukausi maksat lainan lyhennystä kunnes koko lainasumma korkoineen on tullut maksettua takaisin. Aivan kuten autolainan ja asuntolainankin kanssa siis.

Simppeli idea, mutta sellainen joka ei oikein ollut edes mahdollista vielä 10 tai 5 vuottakaan sitten samalla tavalla kuin nykyään 2019.

Riippuen lainatusta summasta, saat pikavipille yleensä 1 - 12 kuukautta maksuaikaa. Joistakin paikoista on mahdollista saada näitä pidempiä maksuaikoja, kun taas toisista ei ole vieläkään mahdollista saada yli 30 päivän maksuaikaa. Nämä vaihtoehdot riippuvatkin melko paljon valitusta lainapaikasta.

Useimmat lainat maksetaan takaisin kerran kuukaudessa tapahtuvilla lyhennyksillä, mutta osa pienemmistä vipeistä maksetaan 2 kuukauden välein. Kannattaa tarkistaa mikä on kyseinen systeemi lainapaikassa ennen kuin laitat hakemuksen sisään.

Kaiken kaikkiaan voidaankin sanoa että pikaluotto osamaksulla on todella kätevä tapa lainata rahaa nopeasti ja helposti netistä vuonna 2019, ja osittain tehnyt vipeistä helpommin lähestyttäviä ja lainattavia. Lisäksi se on mahdollistanut isolle osalle ihmisistä ensimmäistä kertaa mahdollisuuden hakea suurempia lainoja netistä, ja maksaa näitä takaisin kuitenkin paremmalla rauhalla kuin koskaan ennen.​