Pikavippi Osamaksulla (2019)

Iso osa netistä haetuista pikavipeistä maksetaan nykyään takaisin osamaksulla, ja pikalaina osamaksulla onkin helpottanut varsinkin isompien vippien hakemista huomattavasti. Katso tästä pikavippivertailusta parhaat pikavipit osamaksulla vuonna 2019, ja hae omasi jo vaikka tänään!

Tämän hetken paras tarjous

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
1

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Easycredit
 • Lainaa 100 - 5000 €
 • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippi osamaksulla 2019

Pikavippi Osamaksulla (2019)

Osamaksulla maksettavat pikavipit eivät ole ihan uusi keksintö, mutta niiden tarjonta ja suosio on kasvanut kuitenkin runsaasti viimeisten 5 vuoden aikana. Siinä missä 10 vuotta sitten oli vaikea saada joskus jopa 2 kuukauden maksuaikaa, saa nykyään useammastakin vippipaikasta vaivattomasti jopa 12 kuukauden maksuajan vaikka jopa pienillä pikalainoille.

Mistä tämä muutos on syntynyt, sitä on vaikea sanoa. Osittain sen takana on kuitenkin varmaan ihmisten luottamuksen kasvu nettilainoja kohtaan, jonka ansiosta ollaan valmiita nykyään hakemaan myös niitä suurempia lainoja verkosta menemättä aina ensin pankkiin. Isoja lainoja on kuitenkin erittäin vaikea hakea, jos ne pitäisi maksaa takaisin jo 30 vuorokauden sisällä. Pikavippi osamaksulla onkin mahdollistanut isompien vippien hakemisen ensimmäistä kertaa monille.

Kannattaako sitten hakea pikaluotto osamaksulla? Kannattaa, jos on tarve. Jos taas pystyt maksamaan lainan takaisin jo kuukaudessa ilman suurempia ongelmia, niin tietenkin se kannattaa tehdä. Aina on fiksua maksaa pikalaina takaisin niin nopeasti kuin vain mahdollista, mutta varsinkin kun haetaan yli 300 euron lainaa, niin todellakaan aina se ei kaikille ole ymmärrettävistä syistä mahdollista.​

Tuolloin pikavippi osamaksulla voi tehdä lainan hakemisen ja käyttämisen kuitenkin mahdolliseksi, ja usein jopa melko edullisesti. Esimerkkinä noin 400 euron pikalaina pitkälläkin maksuajalla ei kustannuksina pitäisi maksaa yli 200 euroa, ja tämä siis jos laina-aikaa on täysi vuosi. Jos laina maksetaan tätä nopeammin, ovat kustannukset myös selvästi pienempiä.

Pikavippi osamaksulla tulee siis hieman kalliimmaksi kuin jos se maksettaisiin takaisin kerralla, mutta toisaalta se tarjoaa enemmän joustoa ja vapautta takaisinmaksuajan suhteen. Se onko tämä hyvä diili vai ei, se riippuu tarpeestasi ja tilanteestasi. Useimmille se on arvokasta, mutta toiset jotka voivat maksaa lainan takaisin heti, heille sillä ei ole niin väliä tai hyötyä.​