Pikavippi 19v - Mikä on paras laina 19 vuotiaalle? (2019)

Nykyään on hyvin tavallista, että pikavipeissä vaaditaan vähintäänkin 20 vuoden ikää, jotta niitä voi monesta paikasta saada. Tämän takia niin 18 vuotiaiden kuin 19 vuotiaiden onkin selvästi vaikeampi saada lainaa kuin muutama vuotta vanhempien. Esimerkkinä näitä nuorten lainoja on tarjolla nykyään noin tusinan verran, kun taas 23 vuotiaille lainaa voi saada melkein sadasta eri lainapalvelusta.

Tämä tekee 19 vuotiaille vaikeammaksi löytää lainapalveluja, joista lainaa voisi saada. Ja senpä takia mekin olemme keränneet kaikki 19 vuotiaiden pikavipit tähän saman artikkelin alle. Näin heidän ei tarvitse itse käydä lävitse kaikkia lainapaikkoja, vaan koko vertailu onnistuu helposti tämän vippivertailun avulla.

Tämän hetken parhaat pikavipit 19 vuotiaille


Lainasto lainat
  • Lainaa 100 - 400 €
  • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Pikalaina 19v

pikavippi 19v

Yläpuolella olemme listanneet parhaat 19-vuotiaiden lainat, ja sitä kautta voitkin helposti ja nopeasti vertailla tarjolla olevia lainoja, sekä selvittää mitä me suosittelemme tällä hetkellä. Päivitämme listaa sitä mukaan kun uusia lainapaikkoja mahdollisesti avataan, ja uskomme että lista on ajantasalla suurimman osan ajasta. Tosiasia nimittäin on näin vuonna 2019 se, että lainafirmoja avataan aika vähän, ja ne muutamat mitä on avattu viimeisen parin vuoden aikana ovat aika pitkälti tarjonneet lainojaan vain jopa yli 21 vuotiaille. Nuorten pikalainoja on markkinoille tullut todella vähän uusia.

Jos olet jo listaa katsellut, niin olet ehkä huomannut että näissä 19-vuotiaiden lainoissa vaikuttaisi olevan melko paljon eroa. Ja kyllä se vaikuttaa vähän niin olevan, että näissä lainoissa se kilpailutus ja vertailu kannattaa ehkä enemmän kuin monissa muissa "aikuisten lainoissa". Nimittäin erot lainan kustannuksissa ja koroissa ovat todella merkittävät. Eroa voi pahimmillaan vuosikorossakin olla yli 100 %, erityisesti kun katsotaan todellista vuosikorkoa.

Senpä takia onkin todella hyvä että olet tähän vippivertailuun päätynyt, ja käytät sen muutaman minuutin ainakin katsellen mitä lainoja tarjolla oikein on. Lisäksi jos tavoittenasi on saada jokin laina jollain erityisesehdolla, kuten vaikka pikavippi 19v heti, niin tämä vertailu auttaa sinua myös sen löytämisessä. Mitä tulee näiden pikaluottojen vertailuun, olemme yrittäneet tehdä siitä mahdollisimman helppoa ja nopeaa!

Pikavippi 19v heti tilille - onko mahdollista?

Olisi ehkä hyvä filosofinen kysymys pohtia onko ihmisistä ja yhteiskunnastamme tullut kiireisempi ja kärsimättömämpi, mutta joka tapauksessa monessa asiassa nopeus on nykyään valttia. Ja tämän takia myös moni netistä lainaa etsivät etsii helpommin lainoja jotka voi saada ainakin melkein heti. Rahaa halutaan heti tilille, ei vasta huomenna tai parin päivän päästä.

Kun halutaan saada lainaa nopeasti, on netti yleensä aina se nopein keino sitä hankkia. Ja tämä mahdollisuus on onneksi vielä tarjolla myös 19-vuotiaille, jotka voivat saada pikavipin heti muutamasta paikasta. Näistä ainakin voimme suositella jo muutenkin listan ykkösinä makaavia Lainastoa ja Bluefinancea, joista varsinkin Lainaston lainan voi saada todella nopeasti ja vielä ilman liitteitä.

Jos siis haluat saada lainaa tosi nopeasti ja helposti. Onnistuu se nykyään myös vaikka ikäraja olisi vain 19v!​

Lainaa vastuullisesti

Iso tekijä miksi näitä lainoja ei enään anneta niin monesta paikasta nuorille on valitettavasti se, että he jättävät useammin ne maksamatta takaisin ja joutuvat useammin niiden kanssa ongelmiin. Tämä on todella valitettavaa, ja sen takia haluankin antaa muutaman vinkin pikavippien järkevästä käytöstä, kun oletan että moni tätä artikkelia lukeva on sieltä nuoremmasta päästä.

Kun haet lainaa ylipäätänsä, oli se sitten pikavippi netistä tai pikaluottoa jostain muualta, niin nämä seuraavat seikat kannattaa tarkistaa todella huolella ennen kuin lainahakemusta lähettää minnekkään.​

  • Ehkäpä tärkein tekijä kun halutaan varmistaa että laina voidaan maksaa takaisin ajoissa on varmistaa, että kuukausittain maksettava lyhennysmaksu jää sopivan pieneksi. Jos joka kuukausi pitää maksaa takaisin 50 euroa, onnistuu siinä moni. Mutta jos takaisin pitäisi maksaa 400 euroa, niin ongelmia alkaa monilla. Helpoiten tähän voi vaikuttaa 2 seuraavan seikan avulla.
  • Lainasumma. Mitä suuremman lainan otat, sitä isommissa erissä joudut sitä keskimäärin maksamaan takaisin. Tämän takia kannattaakin olla erityisen varovainen jos otetaan suurempia, yli 1000€ lainoja. Mieti siis aina tarkkaan, paljonko lainaa tarvitset oikeasti ja paljonko kykenet myös maksamaan takaisin!
  • Riittävän pitkä takaisinmaksuaika. Mitä hitaammin tai pidemmällä maksuajalla lainaa tullaan maksamaan takaisin, sitä pienemmissä erissä se myös keskimäärin tapahtuu. Jos siis on pakko saada joku tietty summa rahaa, eikä siitä voi oikein joustaa, on tämä usein ainoita keinoja vaikuttaa helposti kuukausierän suuruuteen. Yleensä tämä kuitenkin tapahtuu siten, että valitsee paikan josta voi saada lainaa pidemmällä maksuajalla. Harvoin tätä voi oikein neuvotella lainapalvelujen kanssa.

Nämä 3 seikkaa ovat yleisesti ne tärkeimmät huomioonotettavat asiat, jos tarkoituksena on pysyä poissa vaikeuksista. Ole siis erityisen huolellinen näiden kohdalla, ja varmista ne ennen kuin haet lainaa. Näitä on helppo saada kuntoon kun on vasta vertailemassa lainoja, mutta sitten kun laina on jo nostettu, ei näihin oikein voi vaikuttaa ainakaan ilman että siitä maksaa lisää. Parempi siis huolehtia näistä heti alussa, ei sitten kun on jo liian myöhäistä!