Pikavipit 2019 - Vertailu

Sivuilta voit vertailla useiden eri pikavippilainaa tarjoavien yrityksien pikavippi ja kulutusluottolainat sekä tarkastella heidän lainaehtoja. Pikavippivertailu on laadittu kuluttajille helpottamaan lainan valintaa ja löytämään pikavippi mahdollisimman nopeasti. Kilpailuttamalla pikalainayritykset korot pysyvät mahdollisimman alhaisina ja palvelun taso hyvänä.

Taulukkoon olemme valinneet eri rahoittajia, jotka tarjoavat sekä pieniä pikavippejä ja isompia joustoluottoja joustavilla lainaehdoilla. Seuraamme rahoittajien tarjoamia tuotteita ja päivitämme säännöllisesti uudet tiedot sivuillemme.

Parhaat pikavipit 2019 - Top 5

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Lainasto lainat
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Rahoittajien tarjoamat lainat vaihtelevat 20 eurosta 35 000 euron suuruisiin lainoihin. Kaikki yritykset sivuillamme ovat luotettavia, turvallisia sekä tunnettuja kauppakumppaneita. Oli rahantarpeesi siis mikä hyvänsä, ratkaisun löydät sivuiltamme helposti ja säästät sekä aikaa että rahaa. Suurimmat säästöt saat, kun valitset itsellesi korottoman vipin, joita on tarjolla muutamasta paikasta vuonna 2019.

Yllä olevasta taulukosta pääset nopeasti vertailemaan lainasummat, maksuerät, ikärajan ja muut lainan myöntämiseen kuuluvat ehdot. Sivustolta löydät kattavan tietopaketin kulutusluotoista ja pikalainoista. Halutessasi voit lukea pikavippivertailu artikkelin ja selvittä miksi näitä sivuja on useita ja miksi näitä kannattee yleensäkkään käyttää

pikavipit

Vertailutaulukkojen päälimmäinen tarkoitus on esittää kuluttajalle parhaimmat pikalainat yhdellä silmäyksellä, pikavippivertailu sivustot vahvistavat kilpailua pikalaina-alalla. Kilpailu on pikalaina-alallakin positiivinen asia. Jos toimialalla olisi vain muutama eri yritys, niin lainat olisivat todennäköisesti kalliimpia korkoprosenteiltaan.

Netistä löytyy monia samankaltaisia sivuja, joilta voit vertailla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan itsellesi mutta Se mikä tämän sivun erottaa muista pikavippivertailuista on, että me oikeasti seuraamme alaa. Sivuilta voit vertailla pikalainojen lisäksi myös suurempia lainoja. Kilpailuta pikalainayritykset pikavippivertailutaulukon avulla, sivustoltamme löytyvät pikalainaa tarjoavat yritykset olemme kolunneet tarkasti läpi. Suunnittele etukäteen rahan tarpeesi ja pohdi maksukykyäsi voitko kyseisen summan maksaa ajoissa takaisin. Muista ottaa huomioon myös ikärajat ja suurimmille lainoille sinun on täytettävä muitakin kriteereitä, kuten riittävä kuukausipalkka tai eläke. Lisäksi jos etsit jotakin tietyntyylistä vippiä, kuten vippiä pitkällä maksuajalla, tai pikavippiä jonka voi saada 24 h päivässä, kannattaa katsoa ensin niihin erikoistuneet artikkelimme.

Käytimme mm. näitä kriteerejä pikavippivertailussa

 1. Lainasummien suuruudet
 2. Ikärajoitukset
 3. Kenelle vippi on suunnattu
 4. Kuinka edullinen lainatarjous on
 5. Vipin tarjoajan luotettavuus ja asiallisuus
 6. Kuinka joustavat ehdot pikavipille voi saada

Jokaisella yrityksellä on kuitenkin omat ehtonsa, joten muista lukea ehdot läpi ennen kuin otat lainaa.

Sivuillemme olemme listanneet erilaisia lainoja tarjoavia rahoittajia, jotta löytäisit itsellesi juuri sopivan lainan. Vertaile tarkkaan, jotta saat haluamasi summan mahdollisimman edullisesti sopivalla takaisinmaksuajalla.

Vertailutaulukkoja käyttäessä säästät aikaa sekä rahaa, sekä löydät juuri tarvitsemasi lainan. Oli kyseessä sitten pieni lyhytaikainen pikavippi tai suurempi kulutusluotto, niin sivuiltamme löydät ratkaisun raha-asioihisi. Esimerkiksi Etua.fi:n kautta voit hakea jopa 35 000€ suuruista lainaa. Kyseisen palvelun kautta voit hakea yhdellä hakemuksella useita tarjouksia joko kulutusluotosta tai asuntolainasta.

pikavippejä

Myös Freedom rahoitus tarjoaa lainaa jopa 30 000 euroa ja Rahalaitos niin ikään 500:sta eurosta 30 000:een tuhanteen euroon saakka. Päivitämme sivumme säännöllisesti, joten esittämämme tieto ovat reaaliajassa lainoja tarjoavien yritysten hintojen kanssa. Halutessasi voit lukea lisätietoa lainoja tarjoavista yrityksistä sivuiltamme. Kaikki yritykset ovat rehellisiä ja luotettavia kauppakumppaneita, joiden kanssa voit huoletta asioida. Epärehellisiä yrityksiä ei onneksi nykyään pikalainatoimialalla juuri ole.

Pikavippialaa säätävät lait karsi pahimmat ja epämääräisimmät toimijat pois alalta.

Jos haluat tarkempaa tietoa pikalainaa tarjoavista yrityksistä, voit lukea arvostelujamme eri firmoista täältä.

Pikavippivertailu panostaa luotettavaisuuteen

Sivuiltamme löydät laadukkaimmat, halvimmat sekä luotettavimmat rahoituspalveluja tarjoavat yritykset. Oli rahantarpeesi siis mikä hyvänsä; vaateostos, juhlapäivä tai tiedossasi on isompi remontti tai tarvitset lainaa uuteen autoon, niin löydät meidän kautta sopivan lainan ja ratkaisun ongelmaasi. Säästä aikaasi ja rahaasi vertailemalla juuri oikea laina sivujemme kautta, Findmee.fi on tehnyt työn puolestasi helpottaakseen pikavippi hakujasi eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi vierailemalla kymmenillä eri sivuilla hintoja ja ehtoja vertaillessa. Samaten jos etsit jotakin erityisestä lainaa, esimerkiksi vippiä 19 vuotiaalle, niin me olemme avuksi.

Voit vertailla hinnat sivuillamme ja hakea lainaa heti luotettavilta rahoittajila, yleensä pikavippi on mahdollista saada jopa viiden minuutin kuluessa. Pikalainat voivat tehdä elämäsi helpommaksi, nykyään on todella vaikea säästää ja kun äkillinen meno iskee niin pikavipin avulla helpotat ja alennat stressitasosi. Muista kuitenkin vastuullinen käyttö.

Käytä pikavippeja vain jos tiedät, että pystyt maksamaan sen takaisin. Pikavippivertailu on uusi ja loistava tapa hakea lainaa. Jos et ole ennen käyttänyt pikavippejä ja haluat syvälisempää tietoa pikavipeistä niin suosittelisimme lukemaan wikipedia artikkelin kyseisestä aiheesta.

Pikavipit 2019

Suomessa pikavippirahoittajilla on velvollisuus ilmoittaa tuotteidensa todellinen vuosikorko. Voit lukea niistä tarkemmin rahoittajan omilla nettisivuilla. Pikalainoihin kohdistuva lakimuutos 1.6.2013 tiukensi pikavippien asemaa. Nykyään alle 2000€ euron pikavipin todellinen vuosikorko saa olla enintään 51%. Tähän korkoon tulee laskea myös kaikki muut lainakulut. Muita muutoksia oli maksullisia laina-asioita koskevat tekstiviestit, jotka kiellettiin kokonaan. Luotonantajan oli myös tarkistettava luottokelpoisuus entistä tarkemmin, ja nykyään maksuhäiriöisten onkin mahdotonta saada lainaa pikavippiyrityksiltä. Kyseiset muutokset koskee pikalainojen lisäksi myös muita korttiluottoja, pienlainoja ja kulutusluottoja.

Lakimuutoksen jälkeen pikavippifrmat, jotka jäivät pystöön muuttivat toimintaansa ja tuotteitansa. Nykyään lainatuotteissa lainan kokonaismääräksi on määritelty esimerkiksi 2000 tai 2500 euroa.

Pikavipin sijaan nimi on yleisimmin joustoluotto, joustolaina tai käyttölaina, jotka tarkoittavat että vaikka sovittu lainasumma on 2000 €, siitä voi halutessaan nostaa käyttöönsä vain 100 € tai jonkin muun pienemmän summan. Lakimuutos oli piristävä. Sen katsotaan olevan kuluttajaystävällisempi kuin aiemmat pikavipit ovat olleet. Lisäksi rahaa on helpompi saada nopeasti. (lue http://www.findmee.fi/rahaa-heti-tilille-katso-parhaat-nettilainat/)

Aiemmin vippiyritysten joukkoon houkutteli myös epärehellisesti tai epäeettisesti toimivia yrityksiä, jotka pilasivat koko pikavippialan maineen vaikka valtaosa niitä tarjoavista yrityksestä toimi rehellisesti. Huonosta maineestaan huolimatta, pikavippi ei ole sen erilaisempi kuin esimerkiksi luottokortti, rahoitusyhtiöiden tarjoamat luotot tai vanhanaikainen pankkivekseli.

vippiä

Pikavippilainojen suuri muutos!

Pelkkiä perinteisiä pikavippeja tai pienlainoja ei moni yritys enää tarjoa kesällä tulleen uuden lain seurauksena. Se rajoitti vuosikorkoa, joka sai alle 2000€ lainoille olla enintään 51%. Tämä johti usean pikavippiyritksen lopettamiseen, sillä hyödyn katsottiin enää olevan pieni, jotta toiminta olisi kannattanut. Jäljellä kuitenkin on vielä muutamia, jotka tarjoavat vain pikavippilainoja esimerkiksi Blufinance joka tarjoaa 100-700€ pikavipin 18 vuotiaille ja Pikavippi.fi tarjoaa pikavipin joustavalla 6 kuukauden maksuajalla. Pienille lainoille on yleensä löyhemmät ehdot esimerkiksi 18-vuoden ikäraja eikä vakituisia tuloja tarvitse välttämättä olla. Luottotiedot kuitenkin tarkistetaan jokaiselta eikä maksuhäiriöinen voi näitä lainoja hakea. Lainoja myönnetään 7-23 välisenä aikana kulutusluottojen tavoin vuonna 2010 tulleen lain myötä. Katso etusivuiltamme myös muut pienlainan tarjoajat.

Pikavippi tuo helpotuksen äkillisiin menoihin!

Pienlainat on nopeita ja käteviä, jolloin et tarvi aukaista tiliä palvelun tarjoajan nettisivuilla, toisin kuin kulutusluottoa hakiessa. Pieneen rahantarpeeseen perinteinen pikavippi on helppo ja vaivaton ratkaisu joka on edelleen monien suosiossa, vaikka sen tarjoamia yrityksiä on nykyään paljon vähemmän.