Pikalaina 12kk (2018) - Vippi Vuoden Maksuajalla

Pikavippien laina-ajat ovat vuosien saatossa pidentyneet, ja nykyään melko suosittuja ovatkin pikavipit 12 kk maksuajalla. Näitä on tarjolla useasta paikasta, ja tähän vippivertailuun olemmekin listanneet parhaat vipit vuoden maksuajalla 2018!

Tämän hetken paras tarjous

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Easycredit
 • Lainaa 100 - 5000 €
 • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
3

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Vippi vuoden maksuajalla 2018

Pikalaina 12kk (2018) - Vippi Vuoden Maksuajalla

Vippien maksuajat ovat hivuttautuneet koko ajan ylöspäin, ja siinä missä aikoinaan ne olivat usein vain 1 kuukauden, on nykyään tarjolla monestakin lainapaikasta vippiä vuoden maksuajalla. Samaten siirtymä on ollut koko ajan enemmän kohti tälläistä 12kk maksuaikaa, ja mm. 6 kuukauden pikalainoja tarjoavat paikat ovat alkaneet suuremmissa määrin tarjoamaan jopa tätä vuoden maksuaikaa.

Mahdollista on tietenkin että tulevaisuudessa nämä laina-ajat pitenevät entisestään, mutta ainakin vielä vaikuttaa että yli vuoden maksuaikaa ei oikein pikalainoille tarjota. Sitä etsivän pitääkin yleensä kääntyä jo kulutusluottojen puoleen, jossa maksuajat ovat keskimäärin pikalainoja pidempiä.​

Kannattaako sitten tälläinen pikavippi 12kk maksuajalla oikein hakea? Sillä on omat hyvät ja huonot puolensa, ja valinta niiden väliltä riippuukin tarpeestasi ja halustasi.

Etuina on tietenkin se, että lainan saa maksaa takaisin hitaammin. Käytännössä tämä tarkoittaa että kuukausierät ovat pienempiä, joka tekee pikavipin takaisinmaksusta helpompaa ja mahdollistaa monille mm. mahdollisuuden hakea niitä suurempia vippejä jos tarve iskee.

Heikkoutena taas on yleisesti se, että jos haetaan pikaluotto 12kk maksuajalla, kasvattaa se korkoa myös koko vuoden ajan. Riippuen lainan suuruudesta ja myös tietenkin koron suuruudesta, voi tämä nostaa vipin kustannuksia jopa satoja euroja.

Tämä tarkoittaa toisaalta myös sitä, että turhaan ei kannata liian pitkää laina-aikaa ottaakkaan. Jos kuitenkin tarvitset vuoden maksuajan että voit maksaa takaisin tarvitsemasi suuruisen lainan tai olet valmis maksamaan hieman enemmän pitääksesi kuukausierät pienempinä, ovat nämä pikavipit vuoden maksuajalla yksi parhaista mahdollisuuksista näin tehdä.

Voit vielä tehdä niistä edullisempia vertailemalla lainat tämä vertailun avulla, ja valitsemaan sellaisen vipin jossa korko ei ole niin kova.​