Mikä On Paras Laina Netistä? (2019)

Jos etsit sitä parasta lainaa netistä vuonna 2019, niin tähän lainavertailuun olemme keränneet vain niitä parhaita lainoja mitä nykyään on verkossa tarjolla. Katso top 5 lainat vuodella 2019, ja hae oma lainasi jo vaikka tänään!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
3

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Bank Norwegian
 • Lainaa 1000 - 50000 €
 • Ikäraja 23 v

Lentoyhtiöstä parhaiten tunnettu Norwegian Bank tarjoaa nyt suurempia lainoja todella edullisesti pitkälläkin maksuajalla hieman vanhemmille lainaajille. Vuoden 2019 paras tarjous, jos etsit suurempaa lainaa edullisesti!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Paras Laina 2019

mikä on paras laina netistä

Parhaan lainan etsintä on melko vaikeaa, sillä se riippuu melko paljon siitä, millaista lainaa sinä oikein etsit. Useimmat lainapalvelut ovat nykyään keskittyneet tarjoamaan tietyntyylisiä lainoja, jonka takia esimerkiksi etsittäessä parasta 100 euron lainaa tai parasta 10000e lainaa on vertailussa usein täysin eri lainapaikat.

Osittain tämän takia olemmekin parhaita lainoja etsiessämme yrittäneet ottaa listalle monenlaisia lainoja. Osa niistä on isoja, osa pidemmällä maksuajalla ja osa tarjolla myös nuoremmille lainaajille. Osa niistä on pikalainoja, kun taas toiset kulutusluottoja tai joustoluottoja. Tämä siksi että tilanne on mielestämme niin vahvasti se, että näiden välillä vertailu on aika mahdotonta, jos ei tiedä lainaajan tarpeita. Ja valitettavasti me emme tiedä tarvettasi tai tilannettasi niin hyvin, että voisimme näin etäältä tarjota sen parhaan lainan sinulle.​

Yksi näppärä tapa etsiä helposti sitä itsellesi parasta lainaa on kilpailuttaa laina siihen erikoistuneiden palvelujen avulla. Tällöin täytät yhden lainahakemuksen, joka kuitenkin välitetään eteenpäin usein yli 10 eri rahoituslaitokselle. Tällöin voitkin samalla vaivalla kuin hakisit suoraan lainaa selvittää millaisia lainoja eri paikat tarjoaisivat juuri sinulle!

Yksi parhaista palveluista tähän 2019 on Aktiivilaina.​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50000 €
 • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Ainoa harmi tuossa on se, että pieniä lainoja ei voi tätä kautta kilpailuttaa vaan minimilaina on noissa kaikissa ainakin 500 euroa. Mutta toisaalta näitä pienemmissä lainoissa erot ovat usein myös pienemmät ja mm. säästöt eri vaihtoehtojen välillä jäävät tietenkin pienemmäksi kun laina on pienempi.

Jos siis etsit parasta pientä lainaa, kannattaa katsoa suosituksiamme ja vertailuamme sivun yläpäästä, ja katsoa sieltä mikä mahtaisi olla sinulle sopiva laina. Paras laina netistä voi olla vaikea löytää, mutta toisaalta useimmiten riittää että valitsee yhden parhaista, sillä erot niiden välillä jäävät usein melko pieniksi.​