Nopea Pikalaina (2019) - Katso Nopein Pikavippi!

Nopeita pikalainoja on netti täynnä, eli saatavuuden kanssa ei ole ongelmia. Osa näistä pikavipeistä on kuitenkin parempia kuin toiset, jonka takia niiden vertailu kannattaa. Tätä helpottaaksemme olemme keränneet parhaat nopeat vipit 2019 tähän vertailuun, ja tässä ovat voittajat!

Ekstraluotto
  • Lainaa 50 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Lainasto lainat
  • Lainaa 100 - 400 €
  • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Kun tahdot nopean pikalainan

Nopea Pikalaina (2019) - Katso Nopein Pikavippi

Suomenkielessä on se haaste, että kun puhutaan nopeasta vipistä voidaan jotakuinkin tarkoittaa ainakin kahta hieman eri asiaa. Tällöin voidaan tarkoittaa pikalainaa, jonka saa todella nopeasti tililleen ja omaan käyttöönsä. Toisaalta sillä voidaan tarkoittaa myös lainaa, joka otetaan käyttöön hetkeksi ja maksetaan takaisin nopeasti.

Koska tämä termi "nopea pikalaina" voikin tarkoittaa näitä kumpaakin tilannetta, olemme ottaneet ne kummatkin huomioon parhaita lainoja kerätessämme. Yleisesti voidaan sanoa, että jokainen listalle oleva laina on mahdollista saada käyttöönsä todella nopeasti. Osa niistä on kuitenkin sellaisia jotka pitää maksaa takaisin myös pikaisesti, kun taas toisissa on enemmän maksuaikaa tarjolla.

Tarkoitit sitten kumpaa tahansa puolta tällä termillä, uskomme että listaltamme löydät kuitenkin siihen sopivan lainan. Sen voimme sanoa, että jos tarpeesi on vain saada rahat käyttöön todella nopeasti, niin jokainen listaamamme lainapaikka sopii siihen tarkoitukseen. Niistä on helppo ja nopea hakea lainaa, ja päätös ja rahat annetaan sinulle myös jo alle tunnissa ja jopa reilusti tätä nopeammin.​

Nopein pikavippi 2019 - Tarvitsetko sen?

Uskon että moni hakee sitä nopeinta vippiä, tietämättä kuitenkaan oikein miten nopeasti nykyään on mahdollista saada lainaa netistä. Totta on että nopein pikavippi on ehkä mahdollista saada tililleen jo 15 minuutissa, mutta jos miettii vaikka kuinka moni vippi on tilillä jo tunnin sisällä hakemisesta, kattaa tämä valikoima ison osan netissä tarjolla olevista pikaluotoista ja vipeistä.

Jos siis on aivan pakko saada rahaa heti, niin silloin se nopein pikalaina voi olla tärkeää. Mutta usein ei ole niin kovaa kiirettä, varsinkin jos on lukemassa tätä vertailua, että kannattaisi turhaan hätäillä ja hakea lainaa vain nopeuden perusteella. Voi nimittäin hyvin olla, että jos vain pystyy odottomaan vaikka 15 minuuttia lisää, voi saada saman lainan selvästi halvemmalla ja paremmilla ehdoilla.

Vaikka siis tarvitsisit lainaa nopeasti, suosittelemme kuitenkin käyttämään hieman aikaa niiden vertailuun ja pohdintaan. Tällä lainavertailulla olemme tahtoneet tehdä tästä sinulle mahdollisimman helppoa ja vähän aikaavievää.

Katso siis listaamme yllä rauhassa, ja hae sen jälkeen se itsellesi sopiva laina vaikka heti kun olet sen löytänyt. Minuuttien käytöllä voit säästää jopa reilusti kustannuksissa, ja/tai saada esimerkiksi lainalle pidemmän maksuajan.​