Nopea Luotto (2019)

Kaipaatko nopeaa luottoa, ja mieluusti vielä edullisesti ja helposti? Tätä varten olemme laatineet tämän luottovertailun, johon olemme keränneet parhaat nopeat luotot vuonna 2019. Katso parhaat nopeat lainat alta, ja hae omasi jo vaikka tänään!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi, ja lisäksi koodilla FERRA18 kaikille asiakkaille nosto ilman nostokuluja 1000€ saakka!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Paras nopea luotto 2019

nopea luotto 2019

Tämän luottovertailun tekemistä vaikeutti tarjolla olevien luottojen valtava määrä. Kun halutaan saada nopea luotto, voidaan periaateessa tällä tarkoittaa niin pikaluottoa, kulutusluottoa tai joustoluotto. Kaikkia näitä voidaan saada nopeasti, varsinkin tietyistä lainapaikoista.

Toisaalta termillä nopea luotto voidaan viitata myös lainoihin, jotka otetaan vain hetkeksi ja maksetaan nopeasti takaisin. Tällöin halutaan yleensä saada pikaluotto tai pikavippi, kun taas kulutusluotot ja varsinkin joustoluotot ovat usein enemmän suunnattu pidempiaikaisille lainoille.

Kuitenkin tavallaan tämä termi jo voi tarkoittaa useampaa eri asiaa, jonka takia olemme listallemme lisänneet kummatkin ehdot täyttäviä lainoja. Lisäksi niiden alta löytyy vielä laajempi lainavertailu, jos haluat katsoa tarkemmin myös muita tarjolla olevia hyviä luottoja ja lainoja.​

Oli tarkoituksesi sitten kuitenkin kumpi tahansa, löytyy listaltamme varmasti tarpeisiisi erittäin hyvin sopiva laina.

Kuinka sitten kannattaa valita laina, kun tahtoo saada nopean luoton? No usein se kannattaa aloittaa pohtimalla paljonko sitä lainaa tarvitsee, ja sen jälkeen erityisesti että kuinka nopeasti sitä pystyy maksamaan takaisin.

Usein on hyvä lainoja vertaillessa ainakin suunnilleen tietävänsä paljonko lainaa tarvitsee, ja montako euroa sitä voi maksaa takaisin kuukaudessa. Nämä seikat nimittäin vaikuttavat todella paljon lainapaikkojen suhteen jotka kelpaavat tarpeisiisi, ja pieniä lainoja tai suuria, sekä lainaa pitkällä maksuajalla tai nopealla, niitä tarjoavat usein eri lainapalvelut.

Kun nämä ovat tiedossa, voit vertailla tarkemmin nämä ehdot täyttäviä lainoja, ja katsoa mitkä niistä ehkä sopisivat muilta ehdoilta parhaiten sinulle. Sen jälkeen kun nämä ovat selvät, voit katsella mikä niistä on halvin tai muuten mukavin luotto sinulle.

Tapoja on kuitenkin monia, ja luottovertailujen avulla on usein helpoin löytää itsellese sopivin nopea luotto. Katso siis listaamme ylhäältä, ja bongaa nopea laina joka sopii sinulle sitä kautta.​