Netistä Lainaa - Vertaile Parhaat Nettilainat 2019

Nettilainojen suosion pysynyt aika korkeana, sillä niissä on monia etuja tavallisiin pankkilainoihin tai panttilainoihin. Niitä saa helpommin, nopeammin ja ilman vakuuksia tai takaajia suoraan netistä, ilman että tarvitsee kotoa edes poistua. Ja kaiken lisäksi niitä voi saada melkeinpä heti.

Tarjontaa on kuitenkin paljon, jonka takia halusimme kerätä saman vertailun alle vain parhaat nettilainat mitä tarjolla on. Vertailun avulla voit säästä jopa satoja euroja, joten se kyllä kannattaa!​

Tämän hetken paras nettilaina (2019)

Suomilimiitti

Jos haet loistavaa kulutonta lainaa, et voi jättämään Suomilimiittiä huomioimatta. Lainaajat voivatkin saada käsiinsä nimittäin jopa 2000 euroa ilman mitään muita kuluja tai sitten korkoja jopa 60 päiväksi. Eli kokonaan ilman kustannuksia!

Etu on olemassa vain tuoreille asiakkaille, kuitenkin kun et tälläinen tänään jo ole, kannattaa tämä etu joka tapauksessa hyödyntää ennen kuin tuo loppuu!​

 • Tälle lainalle pystyt saada jopa 60 pv ajan, jos otat lainaa alkukuusta.
 • Kun lainaa ei korvaa ajoissa, joutuu maksaa normaalit kulut sekä korkokustannukset lainasummasta
 • Ikäraja 20 vuotta.
Lainasto Pikalaina

Lainasto lupaa 18 vuotiaille lainaajille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on nykyään pikavippi. Vippiä täältä saa pikaisesti 400 € asti, jonka lisäksi tämä vippi maksetaan takas 12 kuukauden aikana. Vaivaton hakea, sekä lainan saat itsellesi käyttöösi nopeasti. Ja sitten kustannuskin on sopivalla tasolla tämäntyyliselle lainalle. Lainaston lainalle aikaa takaisinmaksuun tarjotaan nimittäin jopa 12 kuukautta!

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Pikavippi korvataan lainaajalle 6 maksuerässä 2 kk välein.
 • Lainalle syntyy kustannuksia vuoden aikana noin 50 - 60 prosenttia vipin suuruudesta.

Bluefinance vippi

Blue Financen kautta pystyt hakemaan vippiä 700 € saakka 12 kk ajaksi. Bluefinance on vähän uudempi lainapalvelu, joka antaa jokatapauksessa jopa 700 euron pikavippiä ilman mitään kustannuksia eli siis täysin ilmaiseksi uusille lainaajille. Pikavipin saa vikkelästi, ja vaikka yritys ei ole ehkä niin kuuluisa kuin aiemmin esitellyt firmat, on firma kuitenkin rekisteröity luotonantaja ja luotettu toimija Suomessa. Vähemmän kuuluisa helmi.

 • Mikäli luottoa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut sekä korot pikalainasta.
 • Vippi käy myös 18 v lainaajille
 • Eräpäivä ilmaiselle lainalle on kolmenkymmenen pv päästä pikavipin saamisesta.
 • Todellinen korko lainalle tällä luotolla on nykyään noin 50 - 70 prosenttia.
siimpl

Tosi tuore lainanvertailupalvelu, minkä kautta onkin mahdollista simppelisti saada itselleen kilpailutettua lainatarjouksia monista eri firmoista. Tuon kautta on helppo tutkia luottoja, joita tarjotaan juuri sinun tarpeisiisi, ei yleisesti!

Pikavippiä aina 500 € jopa 40000 euroon asti.| Voit myös yhdistää vanhoja vippejäsi uuden lainan alle. Eräs parhaista tavoista vertailla lainoja joita tarjotaan juuri sinun tarpeisiisi.

solidalaina

Solidan avulla voit kilpailuttaa pikalainoja vikkelästi ja helposti 1 hakemuksen kautta. Ja mikä parasta, Solida on auki kaikille ainakin 18v Suomessa asuvalle. Suositeltavaa, kun haluat löytää mahdollisimman edullista lainaa eikä sinulla ole kovin iso pakko saada rahaa heti.

Vivus

Vivuksen avulla on mahdollista hakea ilmaista vippiä 400 € asti uutena lainaajana, ja maksuaikaa tälle lainalle löytyy kolmekymmentä pv sen hakemisesta.

Vivus on rehellinen lainapaikka Suomessa, joka kuitenkin on toimintaa tehnyt lainamarkkinoilla jo nyt melkein 10 v ajan. Vivus onkin tuon ja tietenkin toisten syiden takia 2 paras vippi tällä hetkellä.

 • Ikäraja 20 v.
 • 30 päivää aikaa takaisinmaksuun, minkä jälkeen rahat maksettava 1 erässä lainaajalle.
 • Kun pikaluottoa ei korvaa ajoissa, joutuu maksaa normaalit kulut sekä korot lainasummasta.
KomplettBank

Uusi Komplett Bank lupaa melko edullisia sekä suuria kulutusluottoja tällä hetkellä kaikenlisäksi todella halvalla. Se avasi ovet helmikuussa 2017, jonka jälkeen se on vikkelästi hankkinut jo nyt tuhansia palvelusta pitäineitä lainaajia.

Komplett Bankista pystyt hakea joustoluottoa 2000 - 50000 €, kun ikää on ainakin 23 v sekä luottotiedot ovat kunnossa.​

2500 euroon voi lainaa hakea pelkän palkkatositteen avulla. Tuota suuremmat luotot vaativat jonkin verran enemmän tositteita. Lainahakemuksen saakin täytettyä hyvinkin vikkelästi, ja vipin hakeminen onnistuu myös helposti. Todellinen vuosikorko saattaa olla jopa alle 12 prosenttia, eli Komplett Bank on hyvin halpa lainalaitos netissä. Laina on osittain joustava, ja pystyt vaikuttaa ite aika merkittävästi miten pikaisesti sen korvaat takaisin!

BankNorwegian

Bank Norwegian on tänäpäivänä osa Norwegian yritysketjua, minkä moni tuntee lentoyhtiöstään. Kyseinen lainapaikka tarjoaa isompia, mutta kuitenkin edullisia luottoja vähintään 23 v suomalaisille verkon avulla tänäpäivänä.

Saat itsellesi luottoa jopa 50000 € asti, ja kaikenlisäksi todella nopeasti netin kautta Mahdollista on tänäpäivänä myös yhdistellä aikaisempia vippejäsi uuden alle, ja siten saada ne yhden alhaisen koron {kanssa} Pystyt saada vippiä monesti jopa alle 12 % vuosikorolla!

Kuinka hakea netistä lainaa

netistä lainaa

Osa ihmisistä voi vielä arastella hieman netistä lainaamista, mutta nykyään se on tehty niin helpoksi, että kuka tahansa kyllä siihen pystyy. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, ja eri lainapalvelujen sivuilta löytyy hyvät ohjeet siihen, kuinka niiden kanssa toimitaan. Lisäksi kilpailu on pakottanut firmoja tekemään hakemisesta mahdollisimman helppoa, joten enään on aivan turha murehtia sen suhteen, etteikö saisi lainaa haettua netistä jos niin haluaa.

Vaikka joistakin paikoista tämä onnistuu myös kännykällä, helpoiten se tapahtuu yleensä ihan tietokoneen äärellä. Tämä sen takia että monesti lainaajan on annettava tulotosite lainaa hakiessaan, joka on helpoin tehdä tietokoneen äärellä. Tämä onnistuu kyllä myös kännykällä monilta, mutta voi olla hieman hankalampi prosessi.

Toinen seikka mitä pitäisi löytyä on pankkitunnukset, sillä niiden avulla voidaan varmentaa oma henkilöllisyys ja digitaalisesti allekirjoittaa lainahakemus. Näin on mahdollista saada lainaa hyvinkin nopeasti, ja onneksi nykyään lähes jokaiselta ainakin 18-vuotiaalta suomalaiselta löytyy jo tälläiset henkilökohtaiset tunnukset.​

Jos siis kaipaat hieman suurempaa tai pienempää lainaa, käy se yleensä todella helposti. Valitset vaan listaltamme jonkun sinulle sopivan nettilainan, ja seuraat heidän sivuiltaan löytyviä ohjeita. Helppoa, nopeaa ja hyvin vaivatonta!

Miksi ottaa nettilaina?

nettilainat

Nettilainoilla on jonkin verran vielä huono maine, johtuen erityisesti siitä millaisia pikavipit ja muut ensimmäiset tälläiset lainat olivat vuosien 2005 ja 2012 aikana. Kuitenkin vuoden 2013 lainuudistuksen jälkeen näitä ei melkein tunnista enään syntyjään samanlaisiksi vipeiksi, vaan ne ovat saaneet todella ison kasvojenkohotuksen.

Nykyajan nettilainat ovatkin jo edeltäjiään paljon...​

 • Edullisempia
 • Pidemmillä maksuajoilla jopa vuosiksi
 • Luotettavimmilta lainaajilta, jotka ovat rekisterissä
 • Suuremmalla lainasummavalikoimalla

Verrattuna huimiin korkoihin mitä alkuaikojen pikalainoissa otettiin, ovat nykyään korot aivan murto-osalla tästä. Osa lainoista on kuitenkin vielä selvästi toisia kalliimpia, jonka takia olemme tämän sivuston ylipäätänsä luoneet. Vertailu kannattaa ehdottomasti näissä lainoissa, ja vielä voi löytyä isojakin eroja kun tarkkaan katsoo. Vertailumme avulla olemme kuitenkin tehneet puolestasi suurimman osan työstä, ja jättäneet suoraan huonoimmat nettilainat pois esittelystä.