Mistä Lainaa Helposti? (2019)

Helpointa lainan hakeminen on nykyään verkosta, ja varsinkin jos sitä hakee tietyistä lainapaikoista. Jos siis haluat saada lainaa helposti ja vielä nopeasti vuonna 2019, voimme suositella lämpimästi näitä seuraavia lainapaikkoja, oli tarpeesi sitten lähes minkälainen laina tahansa!

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Lainasto lainat
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Mistä lainaa helposti vuonna 2019

Mistä Lainaa Helposti

Kun puhutaan helposti haettavista lainoista, voidaan tarkoittaa ainakin kahta asiaa. Voidaan puhua nimittäin lainoista, joiden haku käy helposti ja vähällä vaivalla, tai sitten lainoista joita saa helposti ja joiden saantikriteerit eivät siten ole tiukkoja.

Usein näissä vaikuttaa olevan jonkin sortin yhteys, sillä lainoja joita saa helpommin ja vähemmällä selittelyllä, on usein myös kaikkein helpoin sitten hakea. Ei aina, mutta usein näin vaikuttaisi olevan.​

No mistä sitä lainaa sitten saa helposti 2019? No näitä paikkoja olemme tähän yläpuolelle listanneet, ja nostaneet näistä paikoista mielestämme ne parhaat lainat. Olemme helppouden lisäksi keskittyneet tarkkailemaan myös erityisesti lainojen hintoja ja korkoa, sekä myös niiden muita ehtoja ja vaatimuksia.

Jos itse haluat etsiä laajemmasta lainavertailustamme helposti saatavia lainoja, ei se aina näy suoraan ulkoapäin, mutta muutamat seikat antavat viitteitä siihen, kuinka helposti lainaa mahdollisesti myönnetään.

Asiat jotka viittaavat lainan helpompaan saantiin ovat mm.​

 • Ikäraja lainan saamiselle on 18 tai 19 vuotta
 • Pikavipin hakemiseen ei tarvita liitteitä.
 • Pikalainan koko on pieni, ja täten se on myös aina helpompi saada kuin suuri laina.
 • Lainapaikka antaa lainaa myös työttömille tai opiskelijoille (usein kuitenkin hieman vaikea selvittää)
 • Vaadittu korko on isompi (mahdollistaa lainan antamisen asiakkaille joiden riski jättää laina maksamatta on suurempi.

Nämä seuraavat seikat taas viittaavat että lainaa on vaikeampi saada:

 • Vaadittu ikäraja on selvästi yli tavallisimmin 20v (esim. 23 tai jopa 25 vuotta)
 • Lainan saamiseen vaaditaan takaajia (harvinaista mutta mahdollista)
 • Tarvittu lainasumma on yli 5000 euroa

Yleistyksenä voidaan sanoa, että pieniä vippejä on helppo saada melkein aina, mutta suurempia lainojen saanti voi olla vaikeampaa. Kuitenkin jos luottotiedot ovat kunnossa, ja omaat säännölliset tulot, on noin 2000 euroon saakka yleensä hyvinkin helppo saada lainaa useimmista paikoista. Tätä suuremmissa taas sitten asia riippuu jo hieman enemmän tulojen suuruudesta tai sitten voi hakea pidempää maksuaikaa joka voi helpottaa myös lainan saantia.

Itse lainan hakeminen taas on nykyään sitten aina suorastaan helppoa, niin paljon ovat eri lainapaikat kopioineet toisiltansa hakemisen kulkua. Nykyään voikin tuntua että lainan hakeminen on melkein identinen prosessi paikassa kuin paikassa. Tämä ei ole kuitenkaan huono asia, sillä tämä tarkoittaa että on aina helppo lainaa saada paikasta kuin paikasta!​