Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi (2019) - Top 5 Vipit!

Mistä kannattaa ottaa pikavippi vuonna 2019, sitä pohtii useampikin ihminen jokainen päivä. Erilaisia vippejä ja pikalainoja on tarjolla kymmenistä eri paikoista, joten aivan hetkessä on vaikea selvittää mikä niistä on se paras. Tämän takia keräsimme tähän artikkeliin parhaita pikavippejä vuonna 2019. Katso vertailu ja hae omasi!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Kuinka valita se sopiva pikavippi?

Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi 2019

Erilaisia pikalainoja on siis tarjolla kymmeniä, ja vaikka moni niistä on varsinkin päällisin puolin tarkasteltuna aika samanlaisia, on eroja enemmänkin kun alkaa tarkemmin näitä vertailla.

Suoraan on kuitenkin hieman haastavaa alkaa suositella jotakin tiettyä vippiä, ilman että tietää minkälaista, minkä suuruista ja minkä tyylistä pikalainaa etsit.

Moni lainapaikka on nimittäin erikoistunut nykyään tietyntyylisiin lainoihin, jonka takia paras lainapalvelu riippuukin siitä, minkälaista pikavippiä etsit.

Osa paikoista voi olla parempia mitä tulee pieniin pikalainoihin, kun taas toiset kun kyseessä on suurempi pikaluotto. Tämän takia olemmekin suosituksiamme laatiessa laittaaneet listalle hieman eri tyylisiä pikalainoja. Osittain tämän takia myöskään listan järjestystä ei kannata ihan sokeasti tuijottaa, sillä listan kolmonen voi olla parempi kuin ykkönen tietyissä tapauksissa ja sama toistepäin.

Suosituksiemme alta löydät myös laajemman vertailun erilaisista tarjolla olevista pikavipeistä vuonna 2019. Jos siis mietit, mistä kannattaa ottaa pikalaina 2019 vuonna, ovat nämä paikat listamme kärkipäässä. Valinta niiden väliltä kannattaakin tehdä aika paljon sen mukaan, miten hyvin ne vastaavat lainatarvettasi.

Tiedämme että valitettavasti tämä jättää hieman työtä sinulle, mutta uskomme että näin pääset parhaan lainan äärelle ja hommaan ei pitäisi muutamaa minuuttia kauemmin mennä. Katsot vain sopivan oloisen lainan, ja tutustut sen ehtoihin hieman ennen kuin täytät hakemuksen.

Uskomme että listan lainat ovat kaikki laadukkaita ja luotettavia, ja valitsit sitten minkä tahansa niistä, et voi mennä pahemmin harhaan vaikka tietyntyylistä lainaa etsisitkin. Voit myös käyttää hyväksesi lainojen kilpailutuspalveluja niin halutessasi, ja täten yrittää löytää sen parhaan lainan. Näitä löydät mm. tuosta laajemmasta lainavertailusta suositusten alta.​