Mikä on Pikavippi? (2019) - Faktat Pikalainoista!

Mitä pikavipit oikein ovat? Ja miten ne mahtavat erota esimerkiksi ihmisten paremmin tuntemista lainoista? Jos tahdot tietää tarkemmin pikalainoista vuonna 2019, lue tämä artikkelissa jossa tarkastelemme vippien ominaisuuksia ja nettilainoja tarkemminkin!

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on yleisnimitys nykyään lainoista, joita haetaan netistä ja jotka saadaan erittäin nopeasti ja varsinkin ennen myös maksettiin takaisin nopeasti. Nykyään tämä pika- etuliite viittaakin ehkä enemmän lainan saamisen nopeuteen. Aikoinaan oli tavallista että nämä lainat maksettiin takaisin jo alle kuukaudessa, mutta nykyään on mahdollista saada myös pikalainaa jopa 12 kuukauden maksuajalla. Tavallaan tämä termi onkin siis hieman jäänyt jo ajastaan jälkeen.

Mikä on Pikavippi (2019) - Faktat Pikalainoista

Pikavipin ohella muita tavallisia termejä jotka vastaavat lähes aina samanlaista lainaa ovat pikalaina ja pikaluotto. Ne ovat useimmiten alle 1000 euron lainoja, mutta yleisesti pikalainaa on saatavilla vielä noin 2000 - 2500 euroon saakka. Tätä suuremmat lainat kulkevat usein nimellä kulutusluotto tai joustoluotto, ja näiden suurin ero on siinä, että luottoja voi nostaa osissa, kun taas pikavippi maksetaan hakijan tilille kerralla.

Mahdollista on kuitenkin saada myös näitä pienempiä kulutusluottoja, joten suoraan nimet eivät siis mene lainan suuruuden mukaan.

Pikavippejä voi hakea netistä, ja erilaisia vippimestoja on netissä vuonna 2019 jo kymmeniä ja kymmeniä. Näiden välillä on usein jonkin verran eroja, joista isoimmat tulevat usein lainasummien suhteen, maksuajan suhteen ja lainan kustannusten suhteen. Myös ikärajat voivat vaihdella eri lainapalvelujen välillä, ja iso osa lainapaikoista vaatii nykyään 20 vuoden ikää lainan saamiseen. Kuitenkin myös tätä nuoremmille on olemassa lainapaikkoja, joskin tarjonta on selvästi pienempää.​

Lyhykäisyydessään pikavippiä voisikin luonnehtia tavallisimmin noin 100 - 500 euron nopeaksi lainaksi, joka haetaan verkosta ja jonka saaminen tilille voi usein viedä vain noin 30 minuuttia. Laina-aikaa näillä lainoilla on useimmiten 1 - 12 kuukautta, joiden suosio vaihtelee aika paljon vipin suuruuden mukaan. Todellinen vuosikorko voi olla melko korkea, mutta koska lainasummat ovat usein pienempiä ja laina-ajat melko lyhyitä, eivät pikalainat ole välttämättä euroilla laskettuina nykyään niin kalliita. Pikavippien hinnat ovatkin tulleet paljon alas viimeisten vuosien aikana.

Esimerkkinä voisimme esitellä seuraavia suosittuja ja laadukkaita pikavippejä, jotka antavat myös kuvaa millaista tarjonta on näin vuonna 2019. Katso siis seuraavat lainat, ja näe millaisia vippejä nykyään on tarjolla.​

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!