Lainasto.fi Arvostelu

Voiko tähän pikavippipaikkaan luottaa, vai kannattaako lainantarpeessa suunnata muualle?


Arvostelu Lyhykäisyydessään

Pikavippifirma:

Lainasto.fi

Lainojen Koko:

100 € - 5000 €

Ikäraja:

21 vuotta

Yhteenveto:

Tunnettu ja luotettava lainayritys, joka tarjoaa lainoja aina 5000 euroon saakka yli 21 vuotiaille suomalaisille.

Rating:

Lainasto on kotimainen rekisteröity yritys joka tarjoaa pikalainapalveluita kuluttaja-asiakkaille. Lainasto Oy:llä on toimitilat Turussa. Lainasto kuuluu Suomen Yrittäjiin ja on rekisteröity Suomen aluehallintorekisteriin asiaankuuluvasti. Lainasto tukee myös Naisten Pankin toimintaa.

Yritys tarjoaa kahta erilaista tuotetta luottolimiittiä ja reissuvippiä. Lainaston palvelu on avoinna joka päivä aamuseitsemästä ilta yhteentoista. Lainaston etusivulla on selkeä lainalaskuri josta katsoa haluamalleen luotolle tuleva eräpäivän, provision ja mitä se tulee maksamaan sekä mikä sen hinnaksi muodostuu jos sen maksaa yhdessä erässä tai osamaksulla.

Lainahakemus on aina ilmainen ja sen voi tehdä netissä pankkitunnistautumisella. Rahaa nostetaan tekstiviestillä tai netin kautta.

Lainasto tarjoaa kahta tuotetta, reissuvippiä joka korvaa pikavippipalvelun sekä joustoluottoa. Reissuvippi on tarkoitettu pieneen kertaluontoiseen hankintaan joka on tarkoitus maksaa pois tietyn ajan sisällä. Eli summa 100-1000 euroa ajalla 30-90 päivää. Joustoluotto on jatkuva laina, eli kun asiakkaalle kerran on myönnetty 2000 limitti niin sitä voi nostaa joko osissa tai kokonaisuudessaan. Ja sen saa jällen käyttönsä uudelleen kun sen on maksanut takaisin. Luottolimiitissä on keskimäärin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Nostoista peritään provisio hinnaston mukaisesti 15 % per nosto. Laskutuslisä on 5 euroa per lasku. Laskun saa paperi versiona tai e-laskua. Kullekin asiakkaalle tehdään erikseen sopimus luottolimiitistä ja sen maksuista. Takaisinmaksu tapahtuu tällöin joko osissa tai kokonaisuudessaan sopimuksen mukaan.

Luottoa myönnetään 21 vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja olla luottokelpoinen luotonantajan arvion mukaan. Hänellä pitää olla säännölliset tulot.

Hakijan henkilötiedot tarkastetaan aina hakemuksen yhteydessä. Rahat hakija saa tililleen pankista riippuen joko samana päivänä tai seuraavana pankkipäivänä.

Luoton voi maksaa pois kokonaisuudessaan eräpäivänä tai maksaa takaisin osissa. Reissuvipistä kerrotaan enemmän sen omilla sivuilla.

lainasto fi

Kuinka helppoa on käyttää tätä palvelua

Lainaston sivut ovat selkeät ja helppolukuiset. Ne esittelevät palvelun ja sen kustannukset. Sivut näkyvät myös mobiililaitteilla. Yritys kertoo avoimesti toiminnastaan ja on aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiinsa mm. facebook-sivujensa kautta. Luottolaskuri antaa selkeän kuvan miten luoton kustannukset muodostuvat tietylle summalle ja laina-ajalle. Luottolaskurissa on käytössä esimerkki korko ja lainan todellinen vuosikorko voi olla eri kuin esimerkissä oleva.

Lainan myöntäjä ilmoittaa lainan tarkan koron tarjouksessaan. Lainahakemukseen täytetään toivottu lainanmäärä, takaisinmaksuaika ja sen lisäksi hakijan henkilötiedot.

Luottoon ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Pikalainaa voi hakea 100 eurosta 1000 euroon eli reissuvipin verran. Joustoluottoa voi hakea 200 eurosta 2000 euroon (luottolimiitti). Hakijan tulee olla 21-vuotias ja hänellä tulee olla säännölliset tulot. Palvelun tarjoaja varmistaa tämän ennen luottopäätöstä. Tarkemmin hakuohjeita palvelun nettisivuilla.

Kustannukset

Palvelun tarkempi hinnasto, sen eri tuotteille löytyy yrityksen verkkosivuilta. Luoton saa maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisämaksuja, katso tarkemmat ohjeet sivuilta. Laskuri yrityksen etusivuilla kertoo selkeästi miten luoton kustannukset muodostuvat ja antavat laskelman haluamallesi summalle.

Tilinavausmaksu on 0 euroa. Nostoprovisio on 15 % per nosto. Luoton korko on 9,9 % per kuukausi Laskutuskulu on 5 euroa per lasku. Vuosimaksua palvelulla ei ole. Limiittiluottoa myönnetään maksimissaan 2000 euroa. Luotto erääntyy maksettavaksi noin 30 vuorokautta ensimmäisestä nostosta. Nostot ja nostoprovisiot ovat maksut ovat korottomia laskun ensimmäisen eräpäivään sakka. Luoton voi maksaa takaisin erissä, osamaksussa kuukausi erä on 20 % tai vähintään 50 euroa. Todellinen vuosikorko näkyy sopimuksessa. Laskun voit saada paperilla tai e-laskuna.

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu

Lainapalvelu on avoinna joka päivä klo 7-23 asti. Asiakaspalvelu on avoinna 9-17 arkisin. Voit olla yhteydessä yritykseen myös sähköpostilla tai puhelimitse tarkemmat yhteystiedot löydät yrityksen kotisivuilta. Puhelun hinnat on eritelty yrityksen kotisivuilla.

Sopimuksen peruutusoikeus on 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti, ja siinä tulee olla luotonsaajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta sekä paikka ja päiväys. Se tulee omakätisesti allekirjoittaa. Ja lähettää sen jälkeen yritykselle sen postitse postiosoitteeseen tai faksilla sen numeroon. Yhteystiedot löytyvät yrityksen sivuilta. Asiakaspalvelu neuvoo lainanhakijoita mahdollisissa kysymyksissä. Sivuilta löytyy myös kätevä yhteydenottolomake.

Luottosopimuksen peruminen: Sopimuksen peruutusoikeus on 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti, ja siinä tulee olla luotonsaajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta sekä paikka ja päiväys. Se tulee omakätisesti allekirjoittaa. Ja lähettää sen jälkeen yritykselle sen postitse postiosoitteeseen tai faksilla sen numeroon. Yhteystiedot löytyvät yrityksen sivuilta.

Luoton kustannukset lukevat sopimuksessa. Yrityksen sivuilla oleva laskuri antaa esimerkin siitä mitä luotto kustannuksineen tulee maksamaan. Myös kuluttajasuojalain mukainen korko arvio näkyy laskelmassa. Nostot voi tehdä joko palvelun kautta netissä tai tekstiviestillä kun sopimus on hyväksytty. Lisää tietoja yrityksen kotisivuilla. Hakijan tulee olla 21-vuotias, hänellä tulee olla pysyvä osoite Suomessa. Omistaa puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Luottotiedot tarkistetaan ennen luottopäätöstä.

Mahdolliset rahat tulee välittömästi palauttaa tai muuten sopimus astuu voimaan. Mahdollisissa maksuvaikeuksissa käänny aina yrityksen puoleen. Heidän sivuilla on lisätietoa mitä tehdä asialle.

Yhteenveto Lainasto.fi Pikavipistä

Lainasto on ollut markkinoilla jo vuosien ajan, pysyen luotettavan vippien tarjoajana suomalaisille. Plussana voidaan myös mainita sen hyväntekeväisyystyö.


4/5

Plussat
  • Tarjolla kaikenkokoisia lainoja
  • Lainojen hinnat selvästi esillä
  • Rahat tulevat nopeasti tilille
Miinukset
  • Vaatii 21 vuoden iän
  • Ei lainaa luottotiedottomille