Lainaa Puhelinlaskuun (2019)

Pieni vippi voi olla isoksi avuksi, kun tarvitset pientä lainaa puhelinlaskuun. Tähän olemmekin listanneet parhaita nopeita ja edullisia pikalainoja, joiden avulla puhelinlaskun maksaminen käy näppärästi ja ilman turhia kustannuksia!

Ekstraluotto
  • Lainaa 50 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Lainasto lainat
  • Lainaa 100 - 400 €
  • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Pikavippi puhelinlaskuun

Lainaa Puhelinlaskuun

Joskus tulee tarve saada pientä lainaa puhelinlaskun maksuun, ja joskus yllättävät kulut voivat myös tehdä tästä tarpeesta suuremmankin. 

Useimmilla suomalaisilla on nykyään liittymä johon sisältyy rajaton puheaika ja tekstarit, mutta erityisesti matkoilla olon jälkeen voi puhelinlasku kuitenkin yllättää.

Vaikka ei ulkomailla olisikaan ollut ja lasku olisi ihan normaalinsuuruinen, voi olla tarve napata pieni vippi sen maksuun. Ja tähän tarkoitukseen sopivat toiset pikavippipaikat monesti paremmin kuin toiset.

Kun haet lainaa puhelinlaskuun, puhutaan usein pienistä lainoista. Näiden saaminen on onneksi hyvin helppoa tänäpäivänä, ja ainoa selkeä ongelma tämän suuruisissa lainoissa usein onkin vain, mikäli omaat maksuhäiriömerkinnän. Muuten näitä on yleensä hyvin simppeli ja jopa edulllista hakea netistä.

Pikalaina puhelinlaskuun on usein se paras​ lainamuoto, sillä se on yleensä nopein ja helpoin hakea ja saada, ja toimii eritysein hyvin kun puhutaan näin pienistä lainoista. Maksuaikaa sille voit hakea kuukaudesta useampaan, ja saada sen jopa ilmaiseksi paristakin paikasta jos et heiltä ole aikaisemmin lainoja hakenut. Suomilimiittiä voikin suositella lämpimästi, jos et ole sen asiakas vielä ollut.

Netistä onkin onneksi siinä mielessä kiva hakea pikavippi puhelinlaskuun, että niiden saaminen käy hyvin helposti ja nopeasti. Suurempiakin lainoja saa vuonna 2019 aika helposti verkosta, mutta kun puhutaan muutaman satasen tai tätä pienemmistä vipeistä, niin saaminen käy todella helposti ja ilman ongelmia verkosta.

Jos siis kaipaat pientä vippiä puhelinlaskuun, katso suosituksemme yläpuolelta ja laita hakemus menemään. Rahat saat käyttöösi useimmiten jo reippaasti alle tunnissa, joten saat puhelinlaskun maksettua nopeasti ja ilman stressiä.