Lainaa Pienellä Korolla (2018)

Hakiessasi lainaa pienellä korolla on valikoima pienempi, mutta näitäkin lainoja on netissä tarjolla nykyään useampia. Tähän vertailuun olemmekin poimineet parhaita edullisia lainoja vuonna 2018. Katso top 5 lainat, ja hae omasi jo vaikka tänään!

Tämän hetken paras tarjous

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50000 €
  • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Avautunut helmikuussa 2018!

Bank Norwegian
  • Lainaa 1000 - 50000 €
  • Ikäraja 23 v

Lentoyhtiöstä parhaiten tunnettu Norwegian Bank tarjoaa nyt suurempia lainoja todella edullisesti pitkälläkin maksuajalla hieman vanhemmille lainaajille. Vuoden 2018 paras tarjous, jos etsit suurempaa lainaa edullisesti!

Ege
  • Lainaa 100 - 2800 €
  • Ikäraja 20v
5

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Lainaa pienellä korolla 2018

Lainaa Pienellä Korolla (2018)

On monia mielikuvia netissä tarjottavista lainoista, mutta harvalla ainakaan päällimäiseksi esiin nousisi niiden edullisuus. Pikavippejä onkin pitkään pidetty lainoina joita on helppo ja nopea saada, mutta jotka sitten maksavat maltaita.

Tilanne on kuitenkin hyvin eri vuonna 2018 kuin se oli esimerkiksi 2010 tai jopa 2014. Lainojen tarjonta on kasvanut, erilaisia lainoja on tullut ja keskimääräisten tarjottujen lainojen koot ovat yhä suuremmat. Vaikka pikavipit ovatkin yhä korkoa tuijottaen usein niitä kalleimpia lainoja, on monia varsinkin isompia lainoja mahdollista saada myös pienellä korolla.

Hyvä on huomata myös, että vaikka pikavippien korot liikkuvat usein noin 50 prosentin kohdalla, tämä lasketaan vuositasolla ja jos laina otetaan esimerkiksi 1 - 3 kuukaudeksi, ei se välttämättä euromääräisesti maksa kovinkaan paljoa. Esimerkiksi 200€ laina noin 50 % korolla kustantaisi noin 20 - 30 euroa 2 - 3 kuukauden maksuajalla.

Mutta kun katsotaan ja halutaan lainaa pienellä korolla, on hyvä katsoa muutamia tiettyjä lainapaikkoja. On hieman hankalaa usein saada pikavippi pienellä korolla, mutta sen sijaan voi olla helpommin mahdollista hakea kulutusluotto pienellä korolla. Kulutusluotoissa, varsinkin hieman suuremmissa korot voivat olla selkeästi pienemmät, mutta on joukossa myös luottoja joissa korot ovat vippejä korkeammat.

Vertailu siis kannattaa, sillä hintaerot voivat joskus olla jopa yllättävän suuria. Itsekkin olen muutaman lainapaikan kohdalla ihmetellyt, että miksi kukaan heiltä ottaisi lainaa kun hinnat ovat niin paljon kovemmat kuin kilpailijalla.

Halusit kuitenkin sitten pikalainaa pienellä korolla tai vaikka joustoluottoa, on listallamme esimerkkejä nämä ehdot täyttävistä lainoista. Lisäksi voit katsoa suosituksien alapuolelta löytyvän listan, jossa voit järjestää lainat vaikka koron mukaan, tai muiden ehtojen mukaisesti.

Luotamme että nämä auttavat sinua löytämään halvan lainan heti paikalla, ja nopeuttamaan sopivan vipin tai luoton löytymistä!​