Lainaa Ilman Takaajia tai Vakuuksia (2019)

Suosituimpia ja helpoimpia lainoja ovat tätä nykyään lainat ilman takaajia tai vakuuksia. Näiden hakeminen käy helpoiten usein netistä, ja kun tiedät mistä näitä hakea, ei niiden tarvitse välttämättä edes olla kalliiita. Tähän olemmekin listanneet parhaat lainat ilman vakuuksia tai takaajia vuodelle 2019!

Tämän hetken paras tarjous

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50000 €
  • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Avautunut helmikuussa 2019!

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ege
  • Lainaa 100 - 2800 €
  • Ikäraja 20v
4

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Lainaa ilman takaajia 2019

Lainaa Ilman Takaajia tai Vakuuksia

Takaajan kerääminen ja löytäminen lainalle on useimmille työläs prosessi, siitä ei pääse mihinkään. Vaikka joillakin voi takaaja löytyä jo valmiiksi vaikka vanhemmista, on usein hieman vaikea sopivaa ihmistä löytää varsinkin jos ei halua tuttuja tai kavereita vaivata tämän asian suhteen. Ja jotta joku voisi takaajaksi lähteä, pitää välien usein olla todella läheiset, varsinkin kun puhutaan hieman suuremmista lainoista.

Tämän takia onkin iso etu että on mahdollista hakea lainaa, pikavippiä ja pikalainaa ilman takaajia nykyään todella helposti netin kautta. Nettilainat ovat nykyään lähes täysin ilman takaajia, ja takaajia aletaan yleensä kysellä useammassa paikassa vasta kun havitellaan yli 10000 euron lainoja.

Näitäkin on kuitenkin mahdollista saada itsekkin, mutta silloin vaaditaan jo selvästi vahvempi taloudellinen tilanne ja usein kovemmat tulot.

Halusit kuitenkin sitten pikaluoton tai kulutusluoton ilman takaajia, yksi kätevimmistä paikoista sellaista hakea on netti.​

Nopea laina ilman vakuuksia

Takaajien ohella lainat ilman vakuuksia ovat toinen muoto jota kaivataan kovasti. Vakuuksien tarjoaminen on myöskin usein työlästä, sillä vaikka niitä löytyisikin, voi niiden arvon määrittäminen ja toiselle esittäminen usein viedä aikaa ja sen eteen joutua näkemään vaivaa.

Nettilainat ovat kuitenkin myöskin vakuudettomia lainoja lähes aina, ainakin ennen kuin aletaan puhuta useamman kymmenen tuhannen euron lainoista. Ja nämäkin usein ovat vakuudettomia lainoja, vaikka niissä usein aletaankin kysellä jo takaajien perään.

Näiden seikkojen takia usein helpoin tapa hankkia lainaa ilman vakuuksia onkin hakea sitä netistä, ja tätä varten olemmekin tähän lainavertailuun listanneet parhaita tämäntyylisiä lainoja 2019. Katso siis vertailu ylhäältä, ja hae oma lainasi jo vaikka tänään!​