Lainaa 100 € | Pikavippi 100e (2019)


Jos olet ottamassa 100 euron lainaa, kannattaa vertailla vipit alla olevan vertailun avustuksella. Taulukon tarkoitus onkin neuvoa sinua hankkimaan erityisesti sinulle eniten sopiva laina. Valitse listalta parhaiten tarpeitasi vastaava 100 euron vippi, ja rahat voivat olla tililläsi jo minuuttien sisällä!

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Lainasto lainat
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Lainaa 100e Heti

Onko jotain tiettyä asiaa, mitä pitäisi katsoa erityisen tarkkaan jos mielenkiinnon alla on 100e lainat?

Sinällään ei ehkä, mutta jos tahtoo saada tälläisen lainan erityisen halvalla, niin suurenuslasin alle kannattaa ehdottomasti ottaa korottomat pikalainat.​ Niitä nimittäin saa käytettyä usein erityisen hyvin 100 euron vipeissä. Tiedän että jotkut ajattelevat että ei ole järkeä käyttää tätä tarjousta näin pienen lainan kanssa, mutta ellet nyt ota jatkuvasti tätä suurempia lainoja netistä, niin ei yleensä ole kannattavaa kauheasti näitä lainatarjouksia yrittää säästää.

Mikäli kuitenkin tahdot niin tehdä, ei se ole mitenkään iso virhe. Nimittäin 100e pikavippi jonka ottaa edullisesti on aika edullinen joka tapauksessa, ja mikäli maksat sen ainakin melkein yhtä nopeasti kuin korottoman vipin, niin hintaero voi tosiasiassa jäädä erittäin pieneksi.

Tämän takia ei nyt ole mikään paha virhe tehdä lainaaminen näinkin, ja jos sen tekee fiksusti, voi 100e pikalaina olla hyvin edullinen.​

​100e Pikavippi

Tätä tekstiä lukemalla voi tulla sellainen kuva, että me suosittelisimme pikavippejä todella vahvasti. Näin on osaltaan asia 100e lainan kanssa, mutta joskus voi myöskin joustoluotto olla aivan yhtä hyvä laina. Kuitenkin yleensä jos haetaan 100 euron vippiä, niin pikalaina on lähes aina se laina mistä saa helpoiten ja nopeiten lainaa edullisesti.

Sinällään tässä ei ole kyseesä mikään kummallinen salaisuus, vaan syynä on lähinnä se, että jokainen laina on jollakin asteella ainakin suunniteltu tietynlaiseen tarkoitukseen. Kulutusluotot ovat usein ykkösvalinta jos haetaan suuria lainoja, kun taas pikavippi on lähes aina paras laina kun haetaan pientä lainaa.​ Toisinkin voi toimia, mutta yleisesti parhaan tuloksen saa kun pelaa jokaisen lainan vahvuuksia, ei niitä vastaan.

100e luotto on mahdollista kuitenkin nykyisin saada joistakin lainapaikoista korottomana, ja nämä lainat ovat sitten kyllä usein erittäin hyviä. Niissä on kuitenkin se heikkous pikalainaan verrattuna, että niitä on vaikeampi saada. Nimittäin kun haet tälläisen luoton, saat oman luottotilin, jolta voit sitten nostaa lainaa luottorajaan saakka. Luottorajaksi ei kuitenkaan saa 100€, vaan se on yleensä vähintää 500 euroa. Tämä tarkoittaa sitten sitä, että kun hakemuksesi on tarkastelussa, joudutaan se katsomaan samalla tavalla kuin jos hakisit 500 euron vippiä.​

Käytännössä jos varallisuuden kanssa ei ole haasteita, ei tämä ehkä ole ongelma. Jos taas lainan saaminen on muutenkin haastavampaa, on pikavipin saaminen yleensä paljon helpompi.​

100 € laina 2019

lainaa 100

Mihin tarkoitukseen sä tarvitset 100e pikavipin? Oli se sitten mitä tahansa, helpoiten pystyt lainaa 100 € yleensä lähes aina verkosta, hyödyntämällä verkossa sijatsevia lukuisia eroavia lainapaikkoja. Vaikkapa 100 euron vipin pystyy saada myös mm. pankista ja/tai panttilainaamosta, puhumattakaan ystäviltä jonka lisäksi vanhemmilta, voi olla se kuitenkin sen verran suuri summa rahaa, jonka takia tätä ei aivan helposti muita tapoja hyödyntäen saa. Nykyään netti on pullollaan kauppoja, jotka onkin valmiita tarjoamaan 100e pikaluottoja ja sen takia lainoja, ilman mitään vakuuksia ja sitten takaajia. Sinun ei siis tarvii hakea läheistä kaveria tai sitten vaikka muuta tuttua hankkiessasi kyseistä lainaa. Vippi pystytäänkin antamaan helposti lähes jokaiselle suomalaiselle, kellä ei näy maksuhäiriömerkintää.

Siltikin useilla löytyy tarve ajoittain tälläisiin pienempiinkin lainoihin, minkä vuoksi on usein mukava että tälläisiä 100 € vippejä on täysin mahdollista saada itselleen. Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen monesti jopa yli 100 euron vippejä ilman muita kuluja tuoreille lainaajille. Ota siltikin huomioon, että tämä tarjous on usein voimassa vain, kun maksat vipin takaisin 30 päivän kuluessa.

Kuka voikin saada käsiinsä 100e pikalainan?

Onneksi 100 € pikalainan hakeminen onkin siinä mielessä simppeli prosessi, että sen verran alhaisia pikalainoja annetaan hyvin monesti. Tietenkin vippeihin kuuluu samaiset tarkastukset ja sitten muut tutkimukset, mutta harvallapa ei olisi kykyä kustantaa 100 euroa takas kohtullisessa ajassa. Osassa lainapaikoista annetaan aikaa takaisinmaksuun 100 € lainalle monesti jopa vuodeksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei tulisi tuottaa kellekään vaikeuksia.

 1. Suomenkansalaisuus ja/tai vähintään kiinteä asumus Suomessa
 2. Ehjät maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Osoitus mahdollisuudesta maksaa vippi takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. 18 vuoden ikä

On usein hyvä myös havaita, että kaikki yritykset eivät ehkä tarjoa pikaluottoja 18 vuotiaille, vaan monet vaativat hieman korkeampaa ikää asiakkailtaan. Mutta 18 vuotiaidenkin voi olla mahdollista saada itselleen 100 euron pikavippi tietyistä paikoista, joskin niiden hinnat ovat jonkin verran korkeammat johtuen 18 vuotiaiden lainaajien suuremmasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Kuinka hakea 100 € luottoa?

100 € lainan hakeminen ei oikein voisi juuri olla helpompaa. Helpoiten se asia pelaa siten, että menet linkkien kautta reilun vipin sivuille. Tuon jälkeen kerrot heille haluamasi lainamäärän ja kuinka pitkän ajan haluat. Kuhan olet sanonut haluavasi lainaa 100 euroa, pyydetään sua tyyppillisesti varmistamaan kuka olet pankkitunnusten kautta.

Vertaamalla pikavippien hintoja yläpuolella olevan taulukon avustuksella, voit saada firmat joista saat itsellesi sen itse halvimmalla. Ajoittain kyseinen paikka onkin se, joka tahtoo sitä suurinta vähimmäisikää asiakkailtaan. Jota korkeampi tahdottu ikäraja on yleensä, tätä halvemmilla ehdoilla vippiä yleensä lainataan. Epäreilua nuoria kohtaan, mutta nuorten kanssa vippaamisen riski on nykyään suurin.

Monesti hakemus onkin valmis lähtemään matkaan tänään jo tuon jälkeen, ja siten lainapäätös kerrotaan tuntien kuluessa, monissa paikoissa jopa yöllä! Lukuisat paikat maksavat rahat pankkiisi hetipaikalla kun hakemus on käsitelty, kun klo ei ole yli 23. Yön aikana katsastetun hakemukseen fyrkat saakin samantien aamulla, muutoin lainasumma laitetaan pankkiisi tyypillisesti hetipaikalla kunhan hakemus on hyväksytty. Lähes kaikki firma omistaa pankkitilit jokaisessa suomalaisissa pankissa, jonka ansiosta fyrkat tulevat usein sinun tilillesi heti.

Jos siten tarvitset 100 € lainaa, älä epäröi vaan laita hakemus menemään. Tämänlaisen pienen luoton haku on taas hyvin simppeliä verkosta, jonka ansiosta 100 euron pikavipit ovat suosituimpia reittejä saada omakseen pikaisesti tälläinen alhainen lainasumma rahaa. 100 € on tänäpäivänä vielä sellainen lainasumma, että se voi olla täysin mahdollista laittaa takas erittäin simppelisti monessa erässä.

Osa pystyy sen maksaa usein jo viikon kuluessa. Kannattaa ottaa vippifirma osittain sen mukaan, miten hyvin paljon maksuaikaa lainalleen tahtoo. Vipit ovatkin tunnettu tapa ostaa 100 € nopeasti ja siten simppelisti, ympäri vuorokauden, 24 / 7!