Kaikki Pikavipit Suomessa (2019)

Joskus sitä vain haluaa nähdä kaikki tarjolla olevat lainat, ja tämän takia olemmekin keränneet tähän kirjoitukseen kaikki pikavipit Suomessa vuonna 2019. Lisäksi olemme nostaneet listalta esiin myös muutaman suosituksen, jos valinnanvara käy liian suureksi!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Bluefinance pikavippi
 • Lainaa 100 - 700 €
 • Ikäraja 18v

Bluefinancen kautta saat uutena asiakkaana ilmaisen ensilainan 30 päiväksi, tai sitten voit hakea jopa 700 euroa pikalainaa myöskin vuoden maksuajalla. Tämä palvelu on sijalla 2, mutta voisi monelle olla kuitenkin se listan ykkönenkin!

Enter your text here...

Enter your text here...

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Kaikki pikavipit Suomessa 2019

Millaisia pikalainoja on tarjolla?

Kaikki Pikavipit Suomessa

Pikavippien valikoima on äärimmäisen laaja, ja varsinkin jos mukaan tarkasteluun ottaa vielä erilaiset pikaluotot, kulutusluotot ja joustoluotot, on valikoimaa enemmän kuin tarpeeksi tarpeeseen kuin tarpeeseen. Moni voisi jopa tavallaan ajatella että erilaisia lainoja on liikaakin, sillä alkaa olla aika vaikea päättää, mikä näistä kaikista lainoista olisi se paras sitten juuri itselle.

Tämän takia olemmekin tällä sivustolla keränneet parhaita lainoja erilaisiin tarkoituksiin ja erilaisilla perusteilla, jotta tämä parhaan lainan löytäminen ei olisi niin vaikeaa.

Kuitenkin osa ihmisistä on halunnut nähdä sopivalla listauksella kaikki pikavipit Suomessa vuonna 2019, joten senpä takia olemme keränneet tämän erittäin kattavan listan tähän artikkeliin.

Suosittelemme useimpia katsomaan tarkempia lainavertailujamme, mutta on mahdollista myös käyttää tätä listaa sopivan ja itselleen parhaan vipin tai luoton löytämiseen. Tarjontaa on kuitenkin siis todella paljon, joten kannattaa varata hetki aikaa, jos meinaat koko listan käydä itse lävitse :)

​Kulutusluotto vai pikavippi

Isoimmat erot näiden lainojen välillä tulevat yleensä tarjolla olevien lainasummien suhteen, osan lainapaikoista keskittyen tarjoamaan pienempiä vippejä, kun taas toiset ovat keskittyneet tarjoamaan sitten suurempia kulutusluottoja.

Ero erilaisten luottojen ja pikalainojen välillä on toinen aika merkittävä ero, joka kyllä kuitenkin alkaa vasta tulla paremmin esiin kun lainasummat hieman nousevat. Käytännössä niiden merkittävin ero tulee siinä, että luottoja voi nostaa osissa, kun taas pikavippi on nostettava kerralla tilille heti kun laina on haettu.

Kun luottoa nostaa osissa, tarvitsee korkoa tai muita kustannuksia sitten maksaa vain siitä osasta lainaa, minkä on itselleen nostanut. Tämän ansiosta voi siis säästää lainan kustannuksissa, mutta kuten sanottua, jos lainasummat ovat vielä pieniä, jäävät tämänkin säästöt usein aika vaatimattomaksi.

Kulutusluotto on kuitenkin usein parempi kun puhutaan yli 2000e lainoista ja ​kun tahdotaan käyttää lainaa osissa, tai jos ei vaikka tiedetä paljonko lainaa tarkalleen tulet tarvitsemaan. Pikavipit taas loistavat yleensä pienempien lainojen kohdalla, ja kun tarvitset tietyn summan rahaa johonkin tarkoitukseen nopeasti.