Etsitkö Parasta Joustoluottoa vuonna 2019?

Joustoluotot ovat loistava lainaratkaisu, kun tarvitse lainaa jossa on paljon joustavuutta. Kuten joustoluotto jo terminäkin kertoo, ovat nämä luotot erityisen joustavia, verrattuna moniin muihin lainoihin ja vippeihin.

Jos siis haluat hakea edullista ja turvallista joustoluottoa, kannattaa ainakin seuraavat paikat katsoa lävitse.

Tämän hetken parhaat joustoluotot


Ekstraluotto
  • Lainaa 50 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Bondora
  • Lainaa 500 - 10 000 €
  • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.


Mitä ovat joustoluotot?

Joustoluotto voi olla monille hieman hämärämpi termi, ja monesti onkin hieman epäselvyyttä sen suhteen, mikä voitaisiin laskea joustoluotoksi, verrattuna esimerkiksi johonkin toiseen luottoon kuten pikaluottoon.

Ensiksi voimme määritellä, että joustoluotot ovat nimensä mukaisesti luottoja. Nämä eivät siis ole suoranaisesti lainoja, vaikka moni ei aina olekkaan täysin perillä, mitä eroa on lainalla, vipillä ja luotolla.

joustoluotto

Luottokortti on tavallaan kaikille tuttu joustoluoton muoto

Vippi on yleensä lähinnä netissä käytetty termi, jolla kuvataan lyhytkestoista lainaa, jonka summa ei ole kovin suuri. Kun pyydät kaveriltasi vaikka vippiä, tiedät ettet puhu mistään tuhansien eurojen summista. Sama asia on netissäkin, jossa vipit ovat yleensä alle 1000 euron lainoja, joskin joskus myös tarjotaan tätä suurempia vippejä. Se voidaanko näitä suuria lainoja oikeasti kutsua vipiksi, se on jokaisen oma asia.​

Laina sitten taas on mikä tahansa lainattu rahasumma, joka otetaan kerralla ulos. Laina voi periaattessa olla minkä kokoinen tahansa, ja lainasta puhutaan niin 100 euron summissa, kuin sitten satojen tuhansien tai jopa miljoonien asuntolainoissa.​

Yhteistä niille kummallekkin on kuitenkin se, että kun haet lainaa, haluat juuri sen kyseisen summan heti käyttöösi. Jos haet 1000 euron lainaa, saat hyväksytyn hakemuksen jälkeen juuri sen tasan 1000 euroa suoraan tilillesi.

Tässä syntyy sitten se ero lainan ja luoton välillä. Sinulla voi olla paljon luottoa, mutta se ei tarkoita että olisit nostanut rahaa vielä penniäkään. Hyvänä esimerkkinä ovat mm. luottokortit, joissa sinulle on myönnetty tietty määrä luottoa, mutta se ei pakota sinua nostamaan tätä summaa heti itsellesi. Sen sijaan sinulla on tavallaan oikeus käyttää luotonantajan rahoja tähän luottorajaan asti, jonka jälkeen luottoa ja rahaa ei enään ilman uutta hakemusta anneta.

Sama pätee erilaisten luottojen kanssa myös netissä, olivat ne sitten pikaluottoja, kulutusluottoja tai joustoluottoja.​ Kun haet luottoa, ei se tarkoita että sinun pitäisi koko summa nostaa kerralla, tai edes ikinä. Luottoa voikin hakea tavallaan varuilta, joskin harva sitä viitsii ihan muuten vaan hakea.

Luotot ovat kuitenkin ihanteellisia, kun ei tiedetä tarkkaa rahantarvetta. Niitä käytetään yleensä elämäsiin kulutusluottojen muodossa, tai sitten joustoluottoina moniin muihin yllättäviin menoihin.​

Mitkä sitten ovat eroavaisuudet eri luottojen välillä?

Totta puhuen monesti puhutaan aivan samanlaisista lainoista ja luotoista, kun puhutaan kulutusluotosta tai joustoluotosta. Myös pikaluotot ovat lähes samanlaisia, mutta niissä on yleensä nopeampia maksuaikataulu.​

Joustoluotto voidaan nostaa joko osissa, kuten on monissa netin lainapaikoissa, tai kerralla kuten tehdään yleensä pankissa. Parempi ratkaisu monille on osissa nostaminen, sillä silloin sitä luottoa voidaan käyttää vain sen verran kuin on oikeasti tarvis. Etuna tässä on se, että kuluja ja korkoja maksetaan vain siitä summasta, joka on oikeasti ihan rahana nostettu. Myönnetystä luotosta kuluja ei makseta, paitsi joissakin pankeissa joissa koko luotto on pakko nostaa kerralla.​

Joustoluotot ovat erinomaisia siis kulutukseen ja muuhun reissailuun. Myös remonteissa ne voivat olla hyvä valinta, sillä tarkkaa rahantarvetta on usein lähes mahdotonta sanoa ennen kuin loppulasku on kädessä. Sama tietenkin myös esimerkiksi kun autoa korjataan.

Jos siis etsit luottoa, jossa on sitä joustavuutta ihan kunnolla, valitse aina joustoluotto, ja nauti mahdollisuudesta nauttia tästä joustosta ja sopeutumiskyvystä.​