Ilmainen Pikavippi (2019)

Ilmainen pikalaina on mahdollista nykyään saada muutamasta lainapaikasta melko helposti ja nopeasti kun tiedät mistä niitä on saatavilla. Toiset niistä ovat kuitenkin hieman parempia kuin toiset, ja tähän olemmekin keränneet ne parhaat ilmaiset pikavipit vuonna 2019. Katso itsellesi sopivin, ja hae jo tänään!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi, ja lisäksi koodilla FERRA18 kaikille asiakkaille nosto ilman nostokuluja 1000€ saakka!

Bluefinance pikavippi
  • Lainaa 100 - 700 €
  • Ikäraja 18v

Bluefinancen kautta saat uutena asiakkaana ilmaisen ensilainan 30 päiväksi, tai sitten voit hakea jopa 700 euroa pikalainaa myöskin vuoden maksuajalla. Tämä palvelu on sijalla 2, mutta voisi monelle olla kuitenkin se listan ykkönenkin!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Ilmainen vippi nopeasti netistä 2019

Ilmainen Pikavippi (2019)

Se että voi hakea lainaa ilmaiseksi on aika erikoinen idea, ja sellainen jota olisi ollut vaikea uskoa tapahtuvan vielä 5 - 8 vuotta sitten. Nykyään kuitenkin jopa useampi lainapaikka tarjoaa tälläisiä nopeita lainoja ilman korkoa, jonka ansiosta pientä vippiä onkin mahdollista saada todella, todella edullisesti.

Näissä on kuitenkin rajoituksia jotka rajaavan hieman niiden hyödyllisyyttä, joista merkittävin useimmiten on se, että nämä pikavipit pitää maksaa takaisin jo 30 päivän sisällä niiden nostamisesta. Laina pitää myös maksaa kerralla takaisin, eikä sitä olekkaan ainakaan vielä mahdollista maksaa osamaksulla missään palvelussa.

Näiden seikkojen takia monille voi olla haastavampi ottaa kovin suurta ilmaista pikaluottoa, mutta toisaalta mahdollista se voi olla jos tulossa on joku isompi potti rahaa. Tiedän että jotkut ovat ottaneet tälläisen suuren pikalainan ja maksaneet sen takaisin mm. veronpalautuksella tai lomarahoilla. Tällä tavoin onkin mahdollista saada tavallaan pientä ennakkoa näihin tuloihin, ilman että siitä joutuu itse edes maksamaan mitään!

Onkin monia tapoja hyödyntää näitä ilmaisia ja korottomia pikalainoja, ja riippuen tilanteestasi voit ehkä hakea Suomilimiitin kautta ison ilmaisen lainan, tai sitten napata pienen vipin kuluitta ja maksaa sen takaisin sitten vaikka seuraavasta palkasta.

Useimmissa tapauksissa näitä lainoja kuitenkin käytetään pieninä vippeinä seuraavaan palkkapäivään asti, ja tähän tarkoitukseen ne toimivatkin kuin unelmat. Jos siis kaipaat isompaa tai pienempää pikavippiä noin 30 päivän ajaksi, kannattaa ainakin vakavasti pohtia, olisiko tälläinen ilmainen pikavippi sinulle se paras vaihtoehto.

​Voit hakea omasi jo minuuteissa listatuista lainapalveluista. Tutustu siis niiden tarjontaan, ja hae oma ilmainen pikalainasi jo vaikka tänään!