Herttavippi– Oudot Lainat

Herttavipin lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

100 - 400 €  (uusille asiakkaille max 200 €)

Laina-ajat:

aina 6 kuukautta

Ikärajat:

ainakin 21 vuotias

Huomioitavaa:

Herttavipin tarjoamissa lainoissa on yhdistetty erikoisia asioita. Niissä kohtaavat korkea ikäraja, pienet lainasummat ja suuret kustannukset. Tämän takia suosittelemme alla muita lainapaikkoja Herttavipin sijasta.

Loppuarvosana:

Herttavippi on J.W -Yhtiöt Oy:n omistama lainayritys, joka tarjoaa pienehköjä, parin sadan euron luokkaa olevia lainoja melko pitkällä 6 kuukauden maksuajalla. Maksuaika on kiinteä, ja siitä ei voi joustaa oman tahdon mukaan. Muutenkin lainasummat ovat kiinteät, ja niitä on tarjolla vain 4 eri kokoa.

Vippejä voi saada 100€ , 200€, 300€ ja 400 € kokoluokissa. Maksuaika on edellä mainittu 6 kuukautta kaikilla näillä lainoilla, ja se maksetaan 6 erässä takaisin. Ensimmäiset 5 erää ovat selvästi pienempiä. 100 euron lainassa se on 10 € ja 400 euron lainassa 40 € kuussa. Viimeiseen erään tulee sitten ylitsejäänyt osuus lainasta, joten se on selvästi suurempi kuin nämä alkuerät. Laina onkin lähes kerralla maksettava, sillä ekat erät ovat niin pieniä verrattuna loppusummaan.

Seuraavat ehdot täyttävien on mahdollista hakea lainaa Herttavipiltä:

  • IIkää on ainakin 21 vuotta.
  • Omaat suomenkansalaisuuden ja suomalaisen pankkitilin omalla nimelläsi
  • Pystyt osoittamaan maksukykysi
  • Lainaa voi hakea sekä netistä että kännykällä.

Herttavipin lainat

Herttavipin lainojen kustannukset on hyvin helppo laskea, sillä näiden pikavippien hinnaksi tulee loppujen lopuksi yhteensä aina tasan 37,5 % lainasummasta, kunhan ne maksetaan ajoissa takaisin.

Verrattuna moniin muihin lainapaikkoihin, kustannus on melko korkea, joskaan ei korkein. Mikä tämän tekee kuitenkin erikoiseksi on se, että yleensä korkeita kustannuksia vaaditaan lähinnä paikoissa, jotka lainaavat 18 tai 19 vuotiaille.

herttavippi

Herttavippi vaatii kuitenkin asiakkailtaan 21 vuoden ikää, jonka pitäisi laskea lainojen hintoja tätä alemmaksi.​ Samanlainen paikka nimeltä Euroloan tarjoaa mm. tämänkokoisia lainoja 3 - 4 kuukaudeksi vain 5 % kokonaiskustannuksella.

Toisaalta Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat 400 ja 1000 € lainoja ilmaiseksi uusille lainaajille. Sen sijaan Herttavipistä ei ole uusien asiakkaiden edes mahdollista saada yli 200 euron lainaa, vaan ne ovat vain vanhoille asiakkaille tarkoitettuja.

Herttavipin lainoja onkin näiden tekijöiden valossa hyvin vaikea suositella, sillä oli tarpeesi lähes mikä tahansa, voit saada vippiä paremmilla ehdoilla jostakin muusta paikasta. Tässä olemmekin listanneet joitakin suosittelemiamme korvaavia lainapaikkoja.

Jos olet uusi asiakas seuraavissa lainapaikoissa, kannattaa hyödyntää heidän ilmaiset ensilainansa:

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

Muussa tapauksessa saat samansuuruisia lainoja kuitenkin edullisemmin mm. seuraavista paikoista.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

Herttavippi Arvostelu

On vaikea suositella Herttavipin lainoja, sillä sen tarjoamat lainat ovat hieman sekavat. Samanlaisia lainoja saa paremmilla ehdoilla monista muista paikoista, ja Herttavipillä ei olekkaan oikein mitään tekijää, jonka takia laina kannattaisi ottaa juuri heiltä. Tämän takia suosittelemme kääntymään muiden paikkojen luokse.


2.5 / 5

Hyvät puolet:
  • Lainaa on helppo hakea ympäri vuorokauden
  • Omistajayritys on luotettava ja tunnettu
Heikkoudet
  • Kalliit lainat
  • Korkea ikäraja
  • Pienet lainasummat, erityisesti uusille asiakkaille
  • Ei joustavuutta lainojen ehdoissa.