Helppo Vippi (2019) - Top 5 Lainat

Toiset lainapaikat ovat parempia kuin toiset, kun haluat löytää helpon vipin tai lainan. Tähän lainavertailuumme olemmekin keränneet niitä parhaita helppoja lainoja vuonna 2019, ja listanneet mistä ne löytyvät. Katso vertailu, ja hae omasi jo tänään!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Easycredit
  • Lainaa 100 - 5000 €
  • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

Ege
  • Lainaa 100 - 2800 €
  • Ikäraja 20v
3

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Kuinka saada helppo vippi 2019

Helppo Vippi (2019) - Top 5 Lainat

Jos totta puhutaan, ei ehkä ole oikein ollut helpompaa aikaa saada helppo laina kuin mitä nyt on. No okei, ehkä joskus pikavippien alkuaikoina lainaa jaeltiin vähän kaikille jotka vain pyysi, mutta ne lainat olivat niin kalliita ja riistäviä että parempi melkein vain jos sellaista ei oikeastaan saanutkaan. 

Ja enkä nyt tiedä saiko niitä tavallaan sen helpommin kuin nykyäänkin. Ehkä kriteerit olivat hieman kevyemmät, ja varsinkin 18-vuotiailla lainaajilla tarjonta oli parempi ennen kuin nykyään, mutta keskimäärin nykyään on mahdollista saada rahat tilileen nopeammin kuin koskaan melkein paikasta kuin paikasta.

Lainan hakeminen on hyvin helppoa, se käy todella nopeasti ja kun se on tehty, saa rahatkin tililleen usein jo puolessa tunnissa. Onkin siis tosi näppärää hakea se helppo laina netistä niin halutessaan.​

Jos siis tahdot helpon vipin, on nyt loistava aika sellaista etsiä. Ja tämä pätee niin silloin kun haluat helpon pikalainan, kuin jos tahdot saada helpon joustoluoton. Lainaa muodossa kuin muodossa on nykyään vaivatonta saada suoraan netistä ja jopa minuuteissa.

Kuitenkin, osa lainapaikoista on tässä suhteessa parempia kuin toiset, ja valitsemalla oikein lainamestan, ​voit tehdä helpon lainan hakemisesta entistäkin helpompaa.

Katso siis listamme yläpuolelta, sekä tutustu myös halutessasi vaikka niiden alta löytyvään laajempaan lainavertailuun. Tarjolla on monenlaista lainaa, ja hyvä onkin löytää sellainen laina joka sopii sinulle!​