Helppo Pikavippi - Katso halvin pikavippi (2019)

Helpot ja vielä halvat pikavipit ovat suosittuja, siitä ei ole epäilystäkään, mutta usein näitä ei ole niin kauhean helppo löytää. Sen takia päätimmekin listata tähän vippivertailuun parhaat edulliset sekä helposti saatavat pikalainat vuonna 2019.

Tämän hetken paras tarjous

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
1

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Mistä halvin pikavippi 2019?

Helppo Pikavippi - Katso halvin pikavippi

Uskomme että yläpuolelta löytyvät suositukset ja lainavertailu auttaa sinua löytämään halvan pikavipin paljon helpommin kuin se kävisi jos alkaisit itse käymään lävitse lainapaikkoja. Olemme tarkastelleet ja vertailleet isoa osaa netin lainapaikoista, ja poimineet sieltä ne parhaat kun etsit halpaa pikalainaa tai helppoa vippiä.

Hyvä on kuitenkin huomata, että suoraan numeroiden perusteella voi olla joskus hieman hankalaa arvioida lainan edullisuutta. Varsinkin ongelmana voi olla se, että lainojen korot pitää ilmoittaa ns. todellisena vuosikorkona, joka siis ottaa huomioon mikä korko olisi koko vuoden aikana. 

Tämä voi kuitenkin antaa välillä hieman harhaanjohtavia tuloksia, varsinkin jos puhutaan lyhyen laina-ajan omaavista pikavipeistä tai pikaluotoista. Todellinen vuosikorko voi olla korkea, mutta lainasta maksetaan kustannuksia kuitenkin ehkä vain 20 euroa.

Toisaalta iso kulutusluotto pitkällä laina-ajalla voi maksaa jopa tuhansia euroja laina-ajan aikana, vaikka korko olisikin kohtuullinen mutta laina-aika todella pitkä. Tämän takia korkoa ei sinällään kannata aivan sokeasti tuijottaa, joskin tietenkin se pitää aina katsoa ennen kuin lainaa hakee.

Kuitenkin isompi korko ja lyhyempi laina-aika voi olla halvempi kuin päinvastainen tilanne. Parasta on kuitenkin jos saa pienellä korolla näitäkin lainoja, jonka takia olemme niitä yrittäneet listalle kerätä.

Pientä pikalainaa on aika vaikea saada alle 50 % korolla, joka on sinällään korkea mutta tarkoittaa käytännössä noin 15 - 20 % kustannusta lainasummasta, jos laina-aika on noin 3 - 4 kuukautta. Se ei siis ole mitenkään erityisen halpa, mutta ei yhtään niin hurja kuin se voi tuollaisena prosenttisummana kuullostaa.

Etsiessäsi halvinta pikavippiä pidä tämä mielessä, sillä pienempi korko mutta pakollinen pidempi maksuaika voi tullaa kalliimmaksi kuin korkeampi korko mutta nopeasti maksettu laina.​

Mistä helppo pikavippi

Osasta lainapalveluista on helpompi saada pikavippi, joskin varsinkin pienten vippien kohdalla niiden saaminen käy yleensä aika helposti paikasta kuin paikasta kunhan luottotiedot ovat kunnossa.

Listalle kerätessämme lainoja olemme kuitenkin panostaneet myös niiden helppouteen, ja listalle päätyneitä pikaluottoja on mahdollista saada yleensä helposti ja nopeasti suoraan netistä. Ehdot näissä paikoissa eivät ole mitenkään kovin tiukat, ja hakuprosessi käy todella helposti.

Mikäli siis kaipaat helppoa pikavippiä, on tämä vertailu myös sinulle!​