Halvin Laina Ilman Vakuuksia (2019)

Mistä löytyy se halvin laina ilman vakuuksia vuonna 2019? Tätä kysymystä lähdimme tutkailemaan, ja keräämään vertailuun edullisia lainoja ilman vakuuksia tai takaajia, joita on mahdollista hakea suoraan netistä nopeasti ja helposti.

Ja tässä on Top 5 lainat mitä löysimme!​

Tämän hetken paras tarjous

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Ege
  • Lainaa 100 - 2800 €
  • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50000 €
  • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Avautunut helmikuussa 2019!

Bank Norwegian
  • Lainaa 1000 - 50000 €
  • Ikäraja 23 v

Lentoyhtiöstä parhaiten tunnettu Norwegian Bank tarjoaa nyt suurempia lainoja todella edullisesti pitkälläkin maksuajalla hieman vanhemmille lainaajille. Vuoden 2019 paras tarjous, jos etsit suurempaa lainaa edullisesti!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Mikä on halvin laina ilman vakuuksia 2019

halvin laina ilman vakuuksia 2019

Jos haluaa katsella vain suoraan mikä mahtaa olla se halvin laina, ja tuijottaa vain korkoa, voi saada hieman vääristyneen kuvan. Ongelmana nimittäin on se, että kaikkein suurimmissa ja pisimmät laina-ajat omaavissa lainoissa on järjestään myös halvimmat korot. Kuitenkaan se ei tarkoita ettäkö ne aina olisivat parhaita lainoja tai jopa euromääräisesti kaikkein edullisimpia.

Tämän takia emme olekkaan tähän lainavertailuun katsoneet vain korkoa, sillä muuten tämä vertailu sisältäisi jotakuinkin vain suurempia, yli 5000 euron lainoja.

Tämä olisi faktuaalisesti totta, mutta kuitenkin kun ottaa huomioon että suurin osa netistä haettavista lainoista on kooltaan alle 500€, niin tämä lainavertailu ei ehkä antaisi sitä kuvaa tai neuvoja joita iso osa hakijoista kaipaa. Tämän takia listamme tärk​ein kriteeri onkin ollut kerätät siihen halpoja lainoja, jotka ovat edullisempia kuin yleensä vastaavan kokoiset ja tapaiset lainat.

Suosituksissamme onkin niin halpoja pikavippejä kuin sitten edullisia suurempia kulutusluottojakin. Lisäksi mukana on myös laajempi lainavertailu, jonka avulla on helppo katsella muita lainoja ja niiden korkoja ja kustannuksia.

Huomioida kannattaa myös se, että osassa lainoissa korko ei ole aina kulu, eikä aina edes se suurin kustannus. Esimerkiksi monissa pikalainoissa voi nostokulu kattaa isoimman loven, ja itse korko olla kustannuksiltaan jopa melko edullinen, kokonaishinnan kuitenkink olevan korkea.

Aina ei olekkaan ihan helppo homma arvioida mikä on se halvin pikavippi ilman vakuuksia, mutta olemme mielestämme saaneet tähän vertailuun nostettua hyvän joukun erilaisia lainoja, joista jokainen on selvästi sieltä halvimmasta päästä mitä lainoihin tulee.

Katso siis rauhassa suosituksemme halvasta lainasta ilman vakuuksia, sekä myös laajempi lainavertailu näiden suositusten alta jos tahdot tutustua tarjontaan tarkemminkin.

Olemme luottavaisia sen suhteen, että tämän vippivertailun avulla löydät melko nopeasti ja helposti itsellesi sopivan edullisen lainan vuodelle 2019. Tarjontaa on paljon, mutta vertailemalla voit löytää niistä sen edullisimman!​

Halvin pikalaina ilman vakuuksia ei ole aina se mitä ensiksi luulisi, joten vertailu kannattaa. Valinta riippuu myös lainan suuruudesta ja millaista käyttötarkoitusta sekä maksuaikaa sille haluat. Myös ikärajat voivat joillekkin tehdä isonkin vaikutuksen sen suuntaan, että millaista lainaa voi ylipäätänsä saada.​