Halpa Laina Heti (2019)

Netissä on monenlaista lainaa, niin halpaa kuin kallistakin. Vertailimme tarjolla olevien lainojen hintoja ja keräsimme tähän vertailuun halvimmat lainat vuonna 2019. Jos siis haluat saada halvan lainan heti, katso tämä vertailu alta ja hae omasi jo vaikka tänään!

Tämän hetken paras tarjous

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50000 €
 • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Avautunut helmikuussa 2019!

Bank Norwegian
 • Lainaa 1000 - 50000 €
 • Ikäraja 23 v

Lentoyhtiöstä parhaiten tunnettu Norwegian Bank tarjoaa nyt suurempia lainoja todella edullisesti pitkälläkin maksuajalla hieman vanhemmille lainaajille. Vuoden 2019 paras tarjous, jos etsit suurempaa lainaa edullisesti!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v
6
Creditstar  (Bonus alle 20v lainaajille)

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Halpa laina heti 2019

Halpa Laina Heti (2019)

Moni joka ei ole muutamaan vuoteen netistä lainaa hakenut ei ehkä tiedä, että nykyään verkossakin on tarjolla halpaa lainaa. Enään tarjolla ei olekkaan vain niitä todella kalliita vanhanajan pikavippejä, jotka piti maksaa takaisin kuukaudessa tai jopa parissa viikossa, ja joiden korot olivat useampi sataa prosenttia.

Nykyään tarjolla on myös edullisempia pikalainoja, kulutusluottoja ja joustoluottoja. Tämä ei kuitenkaan todellakaan tarkoita ettäkö kaikki näistä lainoista olisivat edullisia, sillä osa näistä lainoista on selvästi halvempia kuin toiset. Tähän lainavertailuun halusimmekin etsiä juuri niitä halvimpia lainoja, mutta unohtamatta kuitenkaan muitakaan seikkoja jotka tekevät lainasta hyvän.​

Useimmiten nimittäin ihmiset eivät hae lainaa netistä sen takia että se laina olisi siellä jotenkin se kaikkein halvin. Pankista saat vieläkin kaikkein halvimmat lainat jos niitä etsit useimmiten, mutta niiden saanti vie paljon enemmän aikaa ja siihen saa useimmiten nähdä enemmän vaivaakin.

Vertailussamme emme unohtaneetkaan tämän takia näitä puolia, vaan nostimme esiin halpoja lainoja joita myös saa nopeasti ja helposti. LIsäksi listalta löytyy niin suurta lainaa kuin pienempää pikaluottoakin, sillä eri tarpeisiin on parhaimpia usein eri lainapaikat. Minkä tahansa kokoista lainaa etsitkin, ja missä tahansa melkein muodossa, on listallamme joku tähän tilanteeseen sopiva halpa laina.​

Netin halvimmat lainat 2019

Netin halvimmat lainat ovat useimmiten suurempia lainoja, sillä keskimäärin mitä isompaa lainaa haet, sitä pienemmällä korolla ja kustannuksilla sitä on mahdollista saada. Tämä ei kuitenkaan tietenkään tarkoita että kannattaisi suoraan ottaa iso vippi, vaan myös pienempiä lainoja on mahdollista saada melko edullisesti kun tietää mistä hakea. Ja euromääräisesti pienet lainat isommallakin korolla tulevat lähes aina halvemmaksi kuin isot lainat pienellä korolla.

Katso siis listaus ylhäältä, ja valitse itsellesi sopiva edullinen laina ja laita hakemus menemään vaikka heti. Nykyään saat mukavasti helposti ja nopeasti myös melko halpaa lainaa netistä, ja lainan hakeminen käykin helpommin kuin se on todennäköisesti koskaan aikaisemmin onnistunut.​