Edullisin Pikavippi (2019)

Pikavippien suosio on pysynyt tasaisena, ja tätä on varmasti auttanut uusien edullisten pikavippien tulo markkinoille. Tähän vippivertailuun olemmekin keränneet halvimpia pikavippejä vuodelle 2019. Jos siis tahdot selvittää mistä oikeasti saa niitä edullisimpia pikavippejä, katso vippivertailumme alta!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Lainasto lainat

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen!

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi, ja lisäksi koodilla FERRA18 kaikille asiakkaille nosto ilman nostokuluja 1000€ saakka!

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50000 €
  • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

lendo
5

Lendo on ehkä helpoin ja paras tapa kilpailuttaa lainansa tänäpäivänä. Täytät vain yhden hakemuksen joka välitetään yli 15 lainapalvelulle. Alat saada lainatarjouksia yleensä jo tunnin sisällä, jonka jälkeen valitset sitten parhaan.

Ai niin, ja tämä palvelu ei maksa lainan hakijalle yhtään mitään, eikä kilpailutus sido sinua ottamaan mitään lainaa jos tarjoukset ei miellytä!​

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Miten saada edullisin pikavippi 2019

edullisin pikavippi 2019

Pikalainojen hinnoissa voi monesti olla isojakin eroja, jotka alkavat helposti myös tuntua kukkarossa varsinkin kun lainasummat kasvavat suuremmiksi.

Tämän takia vertailu todellakin kannattaa, ja ja muutaman minuutin katselulla on mahdollista parhaissa tapauksissa säästää jopa satoja euroja kustannuksissa, ilman että lainan muista ehdoista tarvitsisi välttämättä pahemmn joustaa.

Tähän lainavertailuun olemme yrittäneet kerätä erilaisia erityisen edullisia pikavippejä, yrittäen saada mukaan hieman erilaisia lainoja ja lainoja jotka soveltuvat erilaisille ihmisille.

Monesti lainapaikat ovat keskittyneet jonkinlaisten lainojen tai tietynlaisilla ihmisille lainan tarjoamiseen, jonka takia se edullisin pikalaina esimerkiksi 18 vuotiaalla ja 25 vuotiaalla voi olla hyvinkin eri. Sama asia kun haetaan isoa kulutusluottoa tai pientä halpaa vippiä.

Entäs sitten edullinen pikalaina

Hyvä on myös muistaa, että vaikka korkoprosentti on hyvä vinkki lainan hinnasta, ei se ole kuitenkaan aina se isoin tekijä kun lasketaan kuinka paljon laina tulee maksamaan euroissa. Kovakin korko voi tulla halvemmaksi lyhyellä maksuajalla kuin pienempi korko ja pitkä maksuaika. Jos siis tahdot säästää lainan kustannuksissa, koita maksaa laina takaisin myös mahdollisimman nopeasti.

Toisaalta osassa lainoissa voi olla muitakin kuluja kuin vain se korko. Esimerkiksi erilaiset nostokulut ja tilinhoitopalkkiot ovat melko tavallisia monissa luottotileissä, joskin nämä pitää ilmoittaa todellista vuosikorko laskettaessa. Todellinen vuosikorko antaakin usein paremman kuvan lainan hinnasta kuin vain nimelliskoron tarkastelu.​

Keskimäärin kuitenkin edullisen lainan hakeminen sujuu aika kätevästi verkosta, joskin jos haluat sitä kaikkein halvinta lainaa niin silloin usein pitää vielä kääntyä pankkien puoleen. Erot ovat kuitenkin kutistuneet paljon nettilainoihin viimeisten vuosien aikana, ja varsinkin tietyistä paikoista on nykyään täysin mahdollista saada edullinen vippi 2019 vuonna.