Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2019)

Kun etsit edullista lainaa pitkällä maksuajalla, on osa lainapaikoista selvästi parempia tähän tarkoitukseen kuin toiset. Lainapalvelut voidaan jakaa periaatteessa kahteen osaan, josta toiset ovat keskittyneet nopeisiin pikalainoihin ja vippeihin, kun taas toiset enemmän lainoihin pitkillä maksuajoilla.

Usein pidemmillä laina-ajoilla myös korot ovat pienemmät, tosin jos laina-aika on todella pitkä voi tämä pienempikin korko tehdä lainasta kalliin. Tässä on kuitenkin listattuna suosituksiamme paikoista, joista on mahdollista saada lainaa halvalla ja pidemmällä laina-ajalla vuonna 2019.​

Tämän hetken paras tarjous

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50000 €
  • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Bank Norwegian
  • Lainaa 1000 - 50000 €
  • Ikäraja 23 v

Lentoyhtiöstä parhaiten tunnettu Norwegian Bank tarjoaa nyt suurempia lainoja todella edullisesti pitkälläkin maksuajalla hieman vanhemmille lainaajille. Vuoden 2019 paras tarjous, jos etsit suurempaa lainaa edullisesti!

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2019, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Credigo
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 20 v
  • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Halpa laina pitkällä maksuajalla 2019

edullista lainaa pitkällä maksuajalla

Edullinen laina tarkoittaa usein mielissä lainaa, jossa on alhainen korko. Lainaa netistä haettaessa ja miksei myös muualtakin, on hyvä kuitenkin pitää mielessä että lainassa voi olla muitakin kuluja kuin vain se korko.

Esimerkkeinä näistä yleisimmistä kuluista ovat mm. lainasta veloitettava nostokulu sekä hoitopalkkio. Varsinkin nostokulua näkee enemmän pikavipeissä, mutta näitä voi esiintyä useammassakin lainapaikassa.

Aina ne eivät kuitenkaan ole mitenkään absoluuttisesti pahoja, eikä niiden olemassa olo tarkoita että lainaa pitäisi hakea muualta. Ne on kuitenkin hyvä ottaa laskuissa huomioon, sillä varsinkin nostokulu voi tehdä lainasta joka koron puolesta vaikutta edulliselta kalliimman. Toisaalta jos haet lainaa pitkällä maksuajalla, voi olla jopa eduksi että nostokulu on alussa, mutta itse korko on pienempi maksuajan aikana. Tämä riippuu kuitenkin maksuajan pituudesta.

Osa lainapaikoista on kuitenkin alkanut erottautumaan muista juuri sillä, että he tarjoavat hyvin yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi hinnoiteltuja lainoja. Tämä tarkoittaa useimmiten lainaa, jossa kaikki hinnat ovat korossa, tai jopa lainoja jossa ei korkoa veloiteta, vaan suoraan joku tietty edeltä mainittu euromäärä.​

Pitkä laina-aika lainalle

Nykyään on 2019 vuonna mahdollista saada niin pientä kuin suurempaa lainaa pitkällä maksuajalla, joskin se mikä laina-aika on pitkä ja mikä ei riippuu tietenkin lainan suuruudesta. Esimerkiksi 200 euron vipissä vuoden maksuaika on jo pitkä, mutta 10000€ kulutusluotossa se olisi erittäinkin lyhyt.

Se miksi ihmiset yleensä haluavat pitkää maksuaikaa liittyykin enemmän lainan kuukausierään. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi myös keskimäärin lainan kuukausilyhennys.

Tämän takia laina-ajan pituuden absoluuttisen määrän sijasta kannattaakin mielestäni arvioida paljonko lainaa pystyy lyhentämään kuukaudessa, ja tämä summa mielessä sitten etsimään lainaa jossa on tähän summaan sopiva laina-aika. Se on mielestäni usein parempi keino saada optimaalinen laina omaan tilanteeseen, kuin vain hakea suoraan sitä edullista lainaa pitkällä maksuajalla.​

Kun näitä lainoja etsit, kannattaa tarkistella ylhäältä tekemämme lainavertailu, ja katsoa mikä näistä lainoista ehkä sopisi parhaiten sinun tarpeeseesi. Toivottavasti sopiva laina löytyy helposti, ja löydät tarpeisiisi loistavasti sopivan lainan jo tänään!