Satavipin lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

125 tai 250 € (eka laina max 125 €)

Laina-ajat:

aina 6 kuukautta

Ikärajat:

ainakin 21 vuotias

Huomioitavaa:

Satavipin lainoista on vaikea löytää kauheasti hyvää. Ne ovat kalliita, tiukkoja ja niiden summat ovat tarkkaan rajoitettuja. Paremmin lainaa saa muualta.

Loppuarvosana:

Satavippi on alunperin WHT-Yhtiöt Oy:n perustama vippiyritys, joka on nykyään kuitenkin J.W -Yhtiöt Oy:n omistama. Satavippi tarjoaa nykyisessä muodossaan 125 ja 250 euron vippejä, 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla. Valinnanvapautta onkin Satavipistä turha hakea, sillä kaikki ehdoista ja summista lähtien ovat hyvin tarkkaan sidottu.

Lainaa on siis mahdollista saada vain 125 euron ja 250 euron suuruisina. Näistä vain 125 euron laina on tarjolla uusille lainaajille, toinen vain jo yhden lainan onnistuneesti takaisinmaksaneille.

Takaisinmaksu toteutetaan 6 erässä, joista 5 ensimmäistä ovat hyvin pieniä, ja viimeinen sitten suurempi. Nämä pienet alkuerät tuntuvatkin hieman turhilta, sillä niiden vaikutuks maksuun on hyvin pieni. Esimerkiksi 125 euron lainassa nämä erät ovat 12,5 euroa viideltä ekalta kuulta, ja sitten 109,50 euroa viimeisessä erässä.​

Nyt ne tuntuvat tekevän lähinnä melko turhaa vaivaa, kun on erikseen maksettava nuo pienet summat joka kuukausi.​

Satavippi tarjoaa lainojaan seuraavat ehdot täyttäville asiakkaille:

  • Iältään ainakin 21 vuotta.
  • Omaat suomenkansalaisuuden ja suomalaisen pankkitilin omalla nimelläsi
  • Pystyy osoittamaan maksukyvyn
  • Lainaa voi hakea sekä netistä että kännykällä.

Satavipin lainat

Satavipin lainat ovat melko kallitta. Lainan hinnaksi tulee loppujen lopuksi koko ajalta yhteensä 37,5 % lainatusta summasta.

Verrattuna muihin toimijoihin, on tämä kustannus keskimääräistä korkeampi, joskaan ei kaikkein korkeimpia. MIkä sen tekee mielenkiintoiseksi on vaadittu 21 vuoden ikä.

satavippi

Satavippi vaatii nimittäin lainaajilta 21 vuoden ikää, minkä tulisi laskea näiden lainojen ja vippien hintaa edullisemmaksi.​ Samanlainen paikka nimeltä Euroloan antaa mm. tämänkokoisia ja suurempia lainoja nimittäin 3 - 4 kuukaudeksi vain 5 % kokonaiskustannuksella.

Jotkut paikat, kuten Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat 400 ja 1000 € lainoja ihan ilman korkoja uusilla lainaajille. Satavipistä uusien asiakkaiden on mahdotonta saada suurempaa lainaa kuin 125 €, ja sekin pitää maksaa ihan täydellä hinnalla. Onkin vaikea keksiä selvää kilpailuetua, mikä Satavipillä voisi kilpailijoihiinsa olla.

Samasta syystä emme voi avoimin mielin suositella Satavipin lainoja oikein kenellekkään, sillä on niin monta muuta paikkaa, josta lainaa ja pikavippiä saa paremmilla ehdoilla, alhaisemmalla ikärajalla tai edullisemmalla hinnalla. Sen takia suosittelemmekin mielummin esimerkiksi jotakin seuraavista vippipaikoista.

Jos olet uusi asiakas seuraavissa lainapaikoissa, kannattaa hyödyntää heidän ilmaiset ensilainansa:

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

Muussa tapauksessa saat samansuuruisia lainoja kuitenkin edullisemmin mm. seuraavista paikoista.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

Satavippi Arvostelu

Satavippi kärsii kovista kustannuksista, korkeasta ikärajasta suhteessa hintatasoonsa, sekä erittäin rajatusta lainatarjonnasta. Sillä ei olekkaan oikein mitään selvää etua muihin kilpailijoihin nähden, jonka takia suosittelemme hakemaan lainaa muualta, jos vain mahdollista.


2 / 5

Hyvät puolet:
  • Lainanhaku on melko helppoa
  • Omistaja on tunnettu ja luotettava suomalainen yritys
Heikkoudet
  • Korkea kustannukset pikavipeissä
  • Vaadittu 21 v ikäraja näillä hinnoilla
  • 125 euron maksimi ensilaina
  • 6 erää, osittain turhaa maksuaikaa