Pikavippi Viikonloppuna (2018)

Jos tahdot saada pikavipin viikonloppuna (siis saada ihan käteesi ja käyttöösi), on hieman enemmän väliä mistä sen haet. Vaikka useat lainapaikat tarjoavatkin nykyään pikalainoja viikonloppuisin, ei jokainen lainapalvelu niitä maksa tilille kuin vasta maanantaina.

Mikäli kuitenkin tahdot saada vipin käteesi jo viikonlopun aikana, suosittelemme seuraavia lainapaikkoja vuonna 2018!​

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

ostosraha
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Easycredit
 • Lainaa 100 - 5000 €
 • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippi viikonloppuna 2018

Pikavippi Viikonloppuna (2018) - Top 5 Lainat!

Pikalaina viikonloppuna on täysin mahdollista saada, mutta hyvä on huomata että jokapaikasta sellaista ei ole tarjolla. Vaikka moni lainapaikka kyllä ottaa hakemuksia vastaan myös viikonloppuna, voi olla että hakemus käsitellään vasta maanantaina tai ainakin että rahojen siirto aloitetaan vasta seuraavana viikkona.

Valitettavasti välillä voi olla vaikea selvittää että maksetaanko rahoja ulos viikonloppuisin vai ei. Usein asia on niin, että suuremmat lainapaikat pitävät henkilökuntaa paikalla myös viikonloppuisin, kun taas monet pienemmät lainamestat ovat tavallaan kiinni lauantaina ja sunnuntaina.​

Toki internetin luonteen takia verkkosivustot ovat auki 24/7 ja lainahakemuksia voi jättää kellon ympäri. Ero syntyykin siinä, tehdäänkö näille hakemuksille mitään viikonloppuisin tai yön aikana.

Tämän takia kannattaakin siis kääntyä enemmän isojen lainamestojen pariin kun tahdot saada rahat käteesi jo viikonlopun aikana. Onneksi todella monesta paikasta on nykyään mahdollista saada pikaluotto viikonloppuna, ja mutulla sanoisinkin että harvinaisempaa alkaa melkein olemaan että se ei olisi mahdollista. On kuitenkin lainapalveluja joissa tosiaan viikonlopun aikana tulleet hakemukset käsitellään vasta maanantaina. Toisaalta osassa ne saatetaan kyllä käsitellä, mutta ehkä maksetaan tileille vasta maanantaina aamulla.

Yksi ongelma joka voi pienissä lainapaikoissa myös tulla vastaan on tilanne jossa heillä ei ole pankkitiliä samassa pankissa kuin sinulla on. Tämä on nykyään aika harvinaista, mutta jos omaat pankkitilin jossain harvinaisemmassa pankissa voi tälläinen tilanne joskus syntyä.

Kuten ehkä tiedät, saman pankin sisällä rahat liikkuvat jotakuinkin saman tien eri tilien välillä, kun taas pankista toiseen siirto voi viedä 1 -2 pankkipäivää. Ongelmana on myös, että pankkipäiviä ei ole viikonloppuisin, joten jos tämä tilanne on edessä, et voi saada kyseisestä lainapaikasta lainaa viikonloppuna.

Tähänkin auttaa usein kun hakee suuremmista lainapalveluista lainaa, sillä heillä on usein monta tiliä kattaen kaikki suomalaisten suosimat pankit. Ne eivät aina kata kuitenkaan ihan pienimpiä pankkeja tai tilejä ulkomailla, jolloin voi syntyä vaikeuksia saada pikavippi viikonloppuna vaikka se ehkä muuten olisi mahdollista.​