Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Haluaisitko saada rahaa nopeasti, mutta maksaa sen takaisin vasta hieman myöhemmin?

Monille termi pikavippi voi olla hieman hämäävä, sillä monet yhdistävät sen vieläkin hyvin lyhyihin maksuaikoihin. Jos kyselisit ihmisiltä, kuinka nopeasti heidä mielestään pikavippi pitäisi maksaa takaisin, olisi yleisin vastaus varmasti 30 päivää tai 1 kuukausi.

Pikavippejä tai lainoja voi kuitenkin saada hyvinkin pitkillä maksuajoilla. Mitä suurempi lainan koko on, sitä helpommin siihen saa yleensä pitkän maksuajan. On olemassa kuitenkin yrityksiä, joissa maksuajat voivat olla hyvinkin pitkiä (yli vuoden) vaikka lainasumma ei olisi mikään kovin suuri.

Tässä parhaat pikavipit pitkällä maksuajalla 2017

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
2

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.pikavippi pitkällä maksuajalla

Lainaa nyt, maksa takaisin myöhemmin

Kuten yllä mainitsimme, pikavippien ei todellakaan tarvitse olla pikaisia. Näitä vippejä on mahdollista saada todella pitkillä maksuajoilla, jolloin on vaikea edes enään puhua mistään pikalainoista. Esimerkkinä voidaan mainita yritys nimeltä Credit24, joka tarjoaa lainaa jopa 36 kuukauden maksuajalla, eli lainaa 3 vuodeksi. Ja summien ei tarvitse edes olla yli 100 euroa, että lainaa voi saada näin pitkällä maksuajalla.

Monesti yritykset voidaankin jakaa aika suoraan kahteen sen mukaan, kuinka pitkäkestoisia lainoja he haluavat tarjota. Toiset yritykset ovat keskittyneet täysin tarjoamaan vain noin 1 - 3 kuukauden mittasia vippejä asiakkailleen, kun taas osa panostaa enemmän sitten näihin pidempikestoisiin lainoihin.​

Yleensä jako menee sen mukaan, kuinka suuresta lainasta puhutaan. Ajatus 1000 € lainasta 30 päivän maksuajalla on vielä joillekkin mahdollinen, mutta jos mietitään vaikka 5000 euron lainaa, täytyy sen laina-ajan olla selvästi pidempi kuin vaikka 100 euron lainan. Tämä on ihan järjelläkin ymmärrettävissä.

Mitä kannattaa huomioida, kun lainataan pitkällä maksuajalla?

Miksi sitten kaikkien ei kannattaisi ottaa lainojaan pitkällä maksuajalla. No selitys on ihan suoraan niiden kustannuksissa. Mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä kalliimmaksi se tulee. Korkoa maksetaan lainalla aina tietty prosenttiosuus vuodessa, ja mitä kauemmin lainaa pidetään, sitä suuremmaksi tämä summa ehtii kasvaa.

Toisaalta monissa vippipaikoissa on tänään 2017 tilanne, jossa lainan nostokulut ovat se suurin kuluerä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun laina nostetaan, maksetaan siitä kuluna tietty osuus nostetusta summasta. Yleensä tämä summa vaihtelee 5 - 30 % välillä. Mitä lyhytkestoisempi laina, sitä suurempi tämä osuus yleensä on.

Kuitenkin tämä tarkoittaa varsinkin pienemmissä lainoissa monesti sitä, että koska itse nosto on se kallein kustannus, ei maksuajan pidentäminen juuri lainaa lisäkuluja tuo. Esimerkiksi monissa 100 euron lainoissa voi olla tilanne, jossa nostaminen maksaa heti 15 €, mutta se että lainaa pidetään 1 ylimääräinen kuukausi voi maksaa vain vaikka 1,5 € per kuukausi.

Mikäli tälläistä lainaa on tarjolla, kannattaa se usein ottaa ihan suosiolla hieman pidemmällä maksuajalla, sillä tämä lisäaika ei loppujen lopuksi maksa juurikaan mitään ylimääräistä. On aina hyvä ottaa tietty marginaali takaisinmaksuaikaa, jotta ei ainakaan tule sitä tilannetta, ettei pystyisi eräpäivänä maksamaan sovittua summaa takaisin. Rangaistusmaksut ja uudelleensopimiset ovat paljon kalliimpia, kuin hieman pidempi maksuaika aina.​