Pikavippi Pitkällä Maksuajalla (2018)

Haluaisitko saada rahaa nopeasti, mutta maksaa sen takaisin vasta hieman myöhemmin?

Monille termi pikavippi voi olla hieman hämäävä, sillä monet yhdistävät sen vieläkin hyvin lyhyihin maksuaikoihin. Jos kyselisit ihmisiltä, kuinka nopeasti heidä mielestään pikavippi pitäisi maksaa takaisin, olisi yleisin vastaus varmasti 30 päivää tai 1 kuukausi.

Pikavippejä tai lainoja voi kuitenkin saada hyvinkin pitkillä maksuajoilla. Mitä suurempi lainan koko on, sitä helpommin siihen saa yleensä pitkän maksuajan. On olemassa kuitenkin yrityksiä, joissa maksuajat voivat olla hyvinkin pitkiä (yli vuoden) vaikka lainasumma ei olisi mikään kovin suuri.

Tässä parhaat pikavipit pitkällä maksuajalla 2017

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50000 €
 • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Avautunut helmikuussa 2018!

Easycredit
 • Lainaa 100 - 5000 €
 • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

Bank Norwegian
 • Lainaa 1000 - 50000 €
 • Ikäraja 23 v

Lentoyhtiöstä parhaiten tunnettu Norwegian Bank tarjoaa nyt suurempia lainoja todella edullisesti todella pitkälläkin maksuajalla hieman vanhemmille lainaajille. Vuoden 2018 paras tarjous, jos etsit suurempaa lainaa edullisesti!

euroloan
 • Lainaa 100 - 10000 €
 • Ikäraja 20 v

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

Eikö ollut sopivaa tarjolla listassamme? Katso alapuolelta laajempi listaus kaikista netissä tarjolla olevista lainoista 2018!pikavippi pitkällä maksuajalla

Lainaa nyt, maksa takaisin myöhemmin

Kuten yllä mainitsimme, pikavippien ei todellakaan tarvitse olla pikaisia. Näitä vippejä on mahdollista saada todella pitkillä maksuajoilla, jolloin on vaikea edes enään puhua mistään pikalainoista. Esimerkkinä voidaan mainita yritys nimeltä Credit24, joka tarjoaa lainaa jopa 36 kuukauden maksuajalla, eli lainaa 3 vuodeksi. Ja summien ei tarvitse edes olla yli 100 euroa, että lainaa voi saada näin pitkällä maksuajalla.

Monesti yritykset voidaankin jakaa aika suoraan kahteen sen mukaan, kuinka pitkäkestoisia lainoja he haluavat tarjota. Toiset yritykset ovat keskittyneet täysin tarjoamaan vain noin 1 - 3 kuukauden mittasia vippejä asiakkailleen, kun taas osa panostaa enemmän sitten näihin pidempikestoisiin lainoihin.​

Yleensä jako menee sen mukaan, kuinka suuresta lainasta puhutaan. Ajatus 1000 € lainasta 30 päivän maksuajalla on vielä joillekkin mahdollinen, mutta jos mietitään vaikka 5000 euron lainaa, täytyy sen laina-ajan olla selvästi pidempi kuin vaikka 100 euron lainan. Tämä on ihan järjelläkin ymmärrettävissä.

Mitä kannattaa huomioida, kun lainataan pitkällä maksuajalla?

Miksi sitten kaikkien ei kannattaisi ottaa lainojaan pitkällä maksuajalla. No selitys on ihan suoraan niiden kustannuksissa. Mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä kalliimmaksi se tulee. Korkoa maksetaan lainalla aina tietty prosenttiosuus vuodessa, ja mitä kauemmin lainaa pidetään, sitä suuremmaksi tämä summa ehtii kasvaa.

Toisaalta monissa vippipaikoissa on tänään 2017 tilanne, jossa lainan nostokulut ovat se suurin kuluerä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun laina nostetaan, maksetaan siitä kuluna tietty osuus nostetusta summasta. Yleensä tämä summa vaihtelee 5 - 30 % välillä. Mitä lyhytkestoisempi laina, sitä suurempi tämä osuus yleensä on.

Kuitenkin tämä tarkoittaa varsinkin pienemmissä lainoissa monesti sitä, että koska itse nosto on se kallein kustannus, ei maksuajan pidentäminen juuri lainaa lisäkuluja tuo. Esimerkiksi monissa 100 euron lainoissa voi olla tilanne, jossa nostaminen maksaa heti 15 €, mutta se että lainaa pidetään 1 ylimääräinen kuukausi voi maksaa vain vaikka 1,5 € per kuukausi.

Mikäli tälläistä lainaa on tarjolla, kannattaa se usein ottaa ihan suosiolla hieman pidemmällä maksuajalla, sillä tämä lisäaika ei loppujen lopuksi maksa juurikaan mitään ylimääräistä. On aina hyvä ottaa tietty marginaali takaisinmaksuaikaa, jotta ei ainakaan tule sitä tilannetta, ettei pystyisi eräpäivänä maksamaan sovittua summaa takaisin. Rangaistusmaksut ja uudelleensopimiset ovat paljon kalliimpia, kuin hieman pidempi maksuaika aina.​