Pikavippi 20v (2019)

Yleisin ikäraja lainoille on netissä nykyään 20 vuotta, joten 20v lainaajalle on tarjolla monia pikavippejä ja kulutusluottoa. Ei kuitenkaan kaikkia, ja osa näistäkin tarjolla olevista on selkeästi parempia kuin toiset. Tämän takia keräsimmekin tähän parhaat pikavipit 20 vuotiaalle vuonna 2019. Katso top 3, ja hae omasi jo vaikka tänään!

Zmarta
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 20 v
1

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Lainasto lainat
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Paras pikavippi 20v 2019

Pikavippi 20v

Pikavippejä 20 vuotiaille on tarjolla monia, siitä ei ole epäilystäkään. Valikoima ja tarjonta onkin paljon parempi kuin vaikka vuotta nuoremmille, mutta on myös useita lainoja joissa ikäraja on nykyään 21v tai jopa 23 vuotta.

Kysymys onkin sitten, että mikä on se paras pikalaina 20v lainaajille, tai pitäisikö mielummin ottaa vaikka kulutusluotto?`

Tässä artikkelissa kerrommekin vinkkejä parhaan lainan löytämiseen.​

Kun etsit itsellesi sopivaa lainaa tai vippiä, on usein muutama seikka joilla on isoin painoarvo valinnassa.

 • Lainan suuruus ja kuinka paljon rahaa tarvitaan
 • Minkäsuuruisissa erissä laina voidaan maksaa takaisin, ja tämä näkyy usein sopivan maksuajan löytämisessä.
 • Halutaanko suora pikavippi vai esim. joustoluotto
 • Oma ikä verrattuna lainapaikan ikärajaan.
 • Kuinka kallis tai edullinen laina kyseessä on, ja mikä sen korko ja kustannukset ovat.

Nämä asiat selvittämällä usein löytää sen itselleen parhaan lainapaikan hyvällä tarkkuudella. Joskus toisillakin seikoilla voi olla isompi merkitys, mutta usein nämä ovat ne pääseikat jotka vaikuttavat hyvän pikalainan löytämiseen.

Kun haetaan lainaa 20 vuotiaalle, on tarjolla niin luottoja kuin pikavippejäkin. Luotot ovat usein parhaimmillaan vasta isommissa lainoissa, kun taas pikavippien edut tulevat esiin hyvin kun haetaan pienempää lainaa. Pikavippi 20 vuotialle onkin usein paras laina, kun puhutaan erityisesti alle 1000 euron lainoista. Jos tahdot yli 2000e lainaa, voi olla järkevää ottaa kulutusluotto 20v.

Käytännössä se ero muodostuu siitä, että kulutus- ja joustoluottoa voit nostaa osissa, pikalaina taas nostetaan kerralla tilille. Luotot sopivat usein kun et osaa sanoa tarkkaan paljon lainaa tarvitset, tai haluat käyttää lainaa osissa. Koska mahdolliset säästöt kuitenkin ovat hyvin rajalliset pienten lainojen kohdalla, on usein helpompi vain ottaa helppo vippi 20v ja ottaa rahat kerralla tililleen.​

Lopuksi ehkä voisi vielä mainita, että joustoluotto 20v voi olla mainio ratkaisu tilanteissa, jossa käteen jäävä rahamäärä vaihtelee paljon kuukaudesta toiseen. Ehkä tulosi vaihtelevat, tai sitten menosi ovat hyvin erilaiset esimerkiksi kesällä ja talvella.

Joustoluotot antavat mahdollisuuden varautua tähän, ja vaihdella lainan lyhennysten suuruutta kuukaudesta toiseen ilman erillistä ilmoittamista. Niissä täytyy maksaa vain joku ennaltasovittu summa per kuukausi, ja lyhennyksiä saa tätä suuremmissa osissa tehdä sitten vapaasti omaan tahtiin jos rahaa jää lainan maksuun enemmän.