Pikavippi 18v | Pikavippi 18 vuotialle

Vielä 5 vuotta sitten oli 18 vuotiaankin hyvin helppo saada pikavippi lähes mistä tahansa, mutta enään asia ei ole niin. Johtuen osittain koventuneesta säätelystä, ja osittain kasvaneesta riskistä, moni pikavippifirma on lopettanut vippien tarjoamisen 18 vuotiaille. Minimi-ikäraja on monessa paikassa tänäpäivänä jopa yli 20 vuotta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö 18 vuotiaankin olisi mahdollista saada pikalainaa. Vielä löytyy monia paikkoja, jotka ottavat mielellään myös 18 vuotiaita asiakkaikseen.

Tämän sivun tarkoituksena on auttaa sinua löytämään paras paikka, josta saat pikavippiä 18 vuotiaana. Seuraavat paikat ovat parhaita pikavippipaikkoja 18v asiakkaille vuonna 2017:​

Tämän hetken paras tarjous

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.pikavippi 18v

Pikavippiä 18 vuotiaille

Useille on se harhakäsitys, että 18 vuotiaana ei enään tänään saisi pikavippiä. Se on kuitenkin erittäin väärä, sillä vaikka on totta että vippejä ei enään jaeta niin avokätisesti nuorille lainaajille, on yhä olemassa monta lainapaikkaa, jotka tarjoavat kaikenkokoisia vippejä myös 18v asiakkaille.

Se mikä näissä lainoissa on kuitenkin hyvä huomata on se, että koska riskit ovat suuremmat kun lainataan nuorille, ovat myöskin kulut näissä lainoissa usein kovemmat kuin muualla. Sen takia henkilöiden jotka ovat yli 20 tai 21 vuotta, kannattaakin usein hakea lainaa paikoista, joissa myös ikäraja on korkeampi.

Keskimäärin se menee siten, että mitä korkeampi ikäraja lainaajilta vaaditaan, sitä halvemalla lainaa voidaan myös antaa. Vähän niinkuin pankeilla, jotka ovat hyvin tiukkoja ketkä saavat lainaa, mutta voivat sen ansiosta sitten lainata halvemalla. Nämä lainapaikat eivät kuitenkaan todellakaan ole niin tiukkoja kuin pankit lainojensa suhteen.

​Vippien antaminen 18 vuotiaille on herättänyt jonkin verran keskusteluta niin alan sisällä, kuin laajemminkin yhteiskunnassa. Osa uskoo että näin nuoret eivät ole kykeneväisiä tekemään päätöksiä lainojen suhteen, jonka takia heille ei pitäisi vippejä ollenkaan antaa. Ajatuksessa on pointtinsa, sillä nuorilla riski jättää laina maksamatta on selvästi suurempi kuin hieman vanhemmilla asiakkailla.

Kuitenkin maassa, jossa 18 vuotiaana miehet laitetaan armeijaan ja joiden pitäisi olla sotakykyisiä, tuntuisi oudolta kieltää lainojen antaminen tämän ikäisille. 18 vuotiaana ihminen on kuitenkin täysi-ikäinen, jolloin hänelle tulee paljon muitakin mahdollisuuksia jotka voivat osoittautua liian hurjiksi. Vipit ovat yksi tekijä, joiden kanssa osa voi joutua ongelmiin, mutta näitä on monia muitakin, joten vippien kieltäminen vaikuttaa liian tiukalta ratkaisulta.

Onneksi ei nyt vaikuta, että sitä olis tulossa ainakaan lähiaikoina tapahtumaan. Vippiä 18 v tarjotaan yhä monissa paikoissa, ja todennäköisesti myös jatkossakin.​