Pikalainat 6kk maksuajalla

Monesti kun puhutaan pikalainoista, liikutaan siellä 1 - 3 kuukauden maksuajoilla. Varsinkin jos lainattu summa on pieni, voi olla vaikeaa saada sovittua lainaa 6 kuukauden maksuajalla.

Älä kuitenkaan menetä toivoasi, sillä on hyvin mahdollista saada pikalainaa 6kk maksuajalla. Itseasiassa on olemassa useampikin firma, joka tälläistä tarjoaa, jopa melko edullisesti.

Täytyy vaan tietää mistä tälläistä lainaa voi hakea, ja sitä varten olemmekin keränneet nämä paikat tähän alapuolelle. Valitset vain sopivan oloisen firman, ja laitat hakemuksen menemään 6 kk vipille!​

Tämän hetken parhaat pikalainat 6 kk maksuajalla

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa monipuolisia laina- ja luottovaihtoehtoja aina 2000 € asti, vieläpä hyvin kohtuullisin hinnoin.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

Vivus
5

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin. Vanhoille asiakkaille tarjolla lainoja 2000 euroon asti


pikalaina 6kk

Pikalainaa 6 kuukauden maksuajalla

Yleensä mitä pienempää lainaa haetaan, sitä vaikeampi siihen on saada pidempää maksuaikaa. Kun lainojen summat liikkuvat 50 - 500 euron välillä, on niiden maksuajat yleensä rajattu kuukaudesta pariin. Syykin on ihan ymmärrettävä, sillä monet pystyvät maksamaan vielä aika helposti tälläiset pienet lainat nopeasti takaisin, jolloin 6 kuukauden maksuajan tarjoaminen ei olisi niin kannattava business lainaajille.

Mutta, kuten niin monessa muussakin asiassa liikemaailmassa, kun monet eivät jotakin halua tehdä, tarjoaa se mahdollisuuden toisille. Osa onkin innostunut erottautumaan kilpailjoista juuri siten, että he tarjoavat pieniäkin lainoja hyvin pitkillä maksuajoilla jos asiakas niin haluaa​. Tämän takia nykyään onkin mahdollista saada 100 euron tai sitä suurempia lainoja jopa vuoden maksuajalla.

Mielenkiintoisesti eräs yritys, Pikavippi.fi on erikoistunut täysin tarjoamaan näitä 6 kk lainoja pienissä summissa. En tiedä miksi se on päättänyt näin tehdä, mutta nykyään tältä eräältä Suomen vanhimmista lainapaikoista netissä ei saa lainoja muilla maksuajoilla kuin 6 kuukauden ajalla.​

Koska voi kuitenkin monesti olla haastavaa itse löytää lainapaikkoja, jotka tarjoavat näitä pikalainoja 6 kk maksuajalla, olemme luoneet tämän oman vertailun näiden lainojen löytämistä varten. Toivottavasti tästä oli apua, ja löysit etsimäsi vipin helposti. Netistä etsinnällä voi joutua käymään monen eri paikan sivuilla, ennen kuin löytyy nämä muutamat, jotka tälläisiä pikalainoja tarjoavat.​

Kuinka paljon maksuaikaa oikeasti tarvitset?

Koska olet tähän artikkeliin päätynyt, on selvää että tavoittenasi on etsiä lainaa 6 kuukauden maksuajalla. Tämä on sinällään ihan okei -ajatus, mutta olisin kiinnostunut siitä, miksi olet tähän valintaan ainakin näin alustavasti päätynyt.

Kuitenkin maksuajan kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä väärin mitoitettuna se voi joko tulla aivan liian kalliiksi, tai sitten aiheuttaa turhaa stressiä ja pahimmilaan vaikeuksia saada laina maksettua takaisin sovitussa ajassa. Maksuajan valinta onkin tasapainoilua kahden ristikkäisen vaihtoehdon välillä, jonka takia on harmi, että moni käyttää tähän aivan liian vähän aikaa. Mitä suuremmasta lainasummasta on kysymys, sitä tärkeämpää on sen aikataulun oikea mitoitus.

  • Laina kannattaa kuitenkin aina maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti, sillä mitä kauemmin sitä pidät, sitä korkeammaksi kasvavat sen korkokustannukset.
  • Jos kuitenkin aikataulu on niin tiukka, että et saa lainaa maksetuksi, joudut maksamaan kovat korvaukset ja rangaistusmaksut myöhästymisestä ja lainan uudelleen sovittamisesta.

Samanlaista pohdintaa käydään ihan yritystasolla, jossa yritetään minimoida kustannuksia. Tätä kannattaa tehdä myös itse, sillä tietyissä tilanteissa osa vaihtoehdoista voi olla yllättävästi parempia kuin toiset.

lainaa 6 kuukaudeksi

Esimerkiksi jos nostokulut vipissä ovat suuret, mutta korkomenot pienet, voi olla erittäin kannattavaa ottaa pidempi maksuaikataulu kuin olisi tarve.

Tälläinen tilanne voi tulla monesti vastaan, kun lainataan pieniä summia ja varsinkin jos laina-ajat ovat aika lyhyet. Tätä esiintyy myös 6 kuukauden pikalainoissa, joissa voi hyvin olla tälläinen tilanne. Esimerkiksi lainan nosto maksaa joissakin paikoissa 15 % lainasummasta, mutta korko on sitten vain jotakin 10 % luokkaa. Tällöin kun suhteuttaa kustannukset lainan summiin, ei ole juurikaan väliä kuinka paljon aikaa maksaa laina takaisin ottaa, sillä suurin osa kustannuksista muodostuu suoraan lainaa nostaessa.

Osaltaan tällä tavalla voidaan kiertää korkorajoitteita, jonka takia sitä näkee jonkin verran. Kannattaakin selvittää, paljonko kustannuksia tulee siitä lainanotosta suoraan, ja paljonko se itse korko on. Jos korko on pieni, kannattaa ottaa mieluusti vähän laina-aikaa vaikka ihan varuille, jotta ei missään nimessä joutuisi selvittelemään uudelleen lainaansa, ja pystyisi varmasti maksamaan sen sovitussa ajassa takaisin, vaikka tulisi jotakin hieman yllättävää. Kaikkeen ei tietenkään voi varautua, mutta jos varautuu todennäköisimpiin ongelmiin turvallisemmalla aikataululla, on se jo paljon.

Jos tämän jälkeen päädyt siihen, että haluaisit lainaa juuri 6 kuukaudeksi, niin laita hakemus menemään jollekkin ylläolevassa listassa mainituista lainafirmoista. Jos taas haluat vielä harkita tätä, katso lista muista pikalainoista ja tarjouksista tuolta sivulta, ja löydät paljon tarjouksia joko pidemmällä tai lyhyeämmällä maksuajalla.

Tänä päivänä on onneksi niin paljon eri lainaajia netissä, että lähes minkätahansalaiseen tarpeeseen löytyy kyllä siihen sopiva lainatarjous. Joskus se vaan vaatii hieman etsimistä ja tutkimista, jossa me haluamme tällä sivustolla auttaa!