Pikalainat 6kk maksuajalla (2018)

Monesti kun puhutaan pikalainoista, liikutaan siellä 1 - 3 kuukauden maksuajoilla. Varsinkin jos lainattu summa on pieni, voi olla vaikeaa saada sovittua lainaa 6 kuukauden maksuajalla.

Älä kuitenkaan menetä toivoasi, sillä on hyvin mahdollista saada pikalainaa 6kk maksuajalla. Itseasiassa on olemassa useampikin firma, joka tälläistä tarjoaa, jopa melko edullisesti. Lisäksi jos sinulle kelpaa 12 kuukauden maksuaika, nousee määrä entistäkin korkeammalle!

Täytyy vaan tietää mistä tälläistä lainaa voi hakea, ja sitä varten olemmekin keränneet nämä paikat tähän alapuolelle. Valitset vain sopivan oloisen firman, ja laitat hakemuksen menemään 6 kk vipille!​

Tämän hetken Top 5 parhaat pikalainat 6 kk maksuajalla

Ekstraluotto

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita maksuajaksi 3 - 60 kuukautta aivan kuten haluat. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa.

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

Eurolimiitti

Eurolimiitin kautta voit hakea joustoluottoa 2000 euroon saakka nopeasti joustavilla ehdoilla ja maksuajalla. Nyt myös ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka ilman korkoa kuukaudeksi uusille asiakkaille.

Lainasto lainat

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!


pikalaina 6kk

Pikalainaa 6 kuukauden maksuajalla

Yleensä mitä pienempää lainaa haetaan, sitä vaikeampi siihen on saada pidempää maksuaikaa. Kun lainojen summat liikkuvat 50 - 500 euron välillä, on niiden maksuajat yleensä rajattu kuukaudesta pariin. Syykin on ihan ymmärrettävä, sillä monet pystyvät maksamaan vielä aika helposti tälläiset pienet lainat nopeasti takaisin, jolloin 6 kuukauden maksuajan tarjoaminen ei olisi niin kannattava business lainaajille.

Mutta, kuten niin monessa muussakin asiassa liikemaailmassa, kun monet eivät jotakin halua tehdä, tarjoaa se mahdollisuuden toisille. Osa onkin innostunut erottautumaan kilpailjoista juuri siten, että he tarjoavat pieniäkin lainoja hyvin pitkillä maksuajoilla jos asiakas niin haluaa​. Tämän takia nykyään onkin mahdollista saada 100 euron tai sitä suurempia lainoja jopa vuoden maksuajalla.

Mielenkiintoisesti eräs yritys, Pikavippi.fi on erikoistunut täysin tarjoamaan näitä 6 kk lainoja pienissä summissa. En tiedä miksi se on päättänyt näin tehdä, mutta nykyään tältä eräältä Suomen vanhimmista lainapaikoista netissä ei saa lainoja muilla maksuajoilla kuin 6 kuukauden ajalla.​

Koska voi kuitenkin monesti olla haastavaa itse löytää lainapaikkoja, jotka tarjoavat näitä pikalainoja 6 kk maksuajalla, olemme luoneet tämän oman vertailun näiden lainojen löytämistä varten. Toivottavasti tästä oli apua, ja löysit etsimäsi vipin helposti. Netistä etsinnällä voi joutua käymään monen eri paikan sivuilla, ennen kuin löytyy nämä muutamat, jotka tälläisiä pikalainoja tarjoavat.​

Kuinka paljon maksuaikaa oikeasti tarvitset?

Koska olet tähän artikkeliin päätynyt, on selvää että tavoittenasi on etsiä lainaa 6 kuukauden maksuajalla. Tämä on sinällään ihan okei -ajatus, mutta olisin kiinnostunut siitä, miksi olet tähän valintaan ainakin näin alustavasti päätynyt.

Kuitenkin maksuajan kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä väärin mitoitettuna se voi joko tulla aivan liian kalliiksi, tai sitten aiheuttaa turhaa stressiä ja pahimmilaan vaikeuksia saada laina maksettua takaisin sovitussa ajassa. Maksuajan valinta onkin tasapainoilua kahden ristikkäisen vaihtoehdon välillä, jonka takia on harmi, että moni käyttää tähän aivan liian vähän aikaa. Mitä suuremmasta lainasummasta on kysymys, sitä tärkeämpää on sen aikataulun oikea mitoitus.

  • Laina kannattaa kuitenkin aina maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti, sillä mitä kauemmin sitä pidät, sitä korkeammaksi kasvavat sen korkokustannukset.
  • Jos kuitenkin aikataulu on niin tiukka, että et saa lainaa maksetuksi, joudut maksamaan kovat korvaukset ja rangaistusmaksut myöhästymisestä ja lainan uudelleen sovittamisesta.

Samanlaista pohdintaa käydään ihan yritystasolla, jossa yritetään minimoida kustannuksia. Tätä kannattaa tehdä myös itse, sillä tietyissä tilanteissa osa vaihtoehdoista voi olla yllättävästi parempia kuin toiset.

lainaa 6 kuukaudeksi

Esimerkiksi jos nostokulut vipissä ovat suuret, mutta korkomenot pienet, voi olla erittäin kannattavaa ottaa pidempi maksuaikataulu kuin olisi tarve.

Tälläinen tilanne voi tulla monesti vastaan, kun lainataan pieniä summia ja varsinkin jos laina-ajat ovat aika lyhyet. Tätä esiintyy myös 6 kuukauden pikalainoissa, joissa voi hyvin olla tälläinen tilanne. Esimerkiksi lainan nosto maksaa joissakin paikoissa 15 % lainasummasta, mutta korko on sitten vain jotakin 10 % luokkaa. Tällöin kun suhteuttaa kustannukset lainan summiin, ei ole juurikaan väliä kuinka paljon aikaa maksaa laina takaisin ottaa, sillä suurin osa kustannuksista muodostuu suoraan lainaa nostaessa.

Osaltaan tällä tavalla voidaan kiertää korkorajoitteita, jonka takia sitä näkee jonkin verran. Kannattaakin selvittää, paljonko kustannuksia tulee siitä lainanotosta suoraan, ja paljonko se itse korko on. Jos korko on pieni, kannattaa ottaa mieluusti vähän laina-aikaa vaikka ihan varuille, jotta ei missään nimessä joutuisi selvittelemään uudelleen lainaansa, ja pystyisi varmasti maksamaan sen sovitussa ajassa takaisin, vaikka tulisi jotakin hieman yllättävää. Kaikkeen ei tietenkään voi varautua, mutta jos varautuu todennäköisimpiin ongelmiin turvallisemmalla aikataululla, on se jo paljon.

Jos tämän jälkeen päädyt siihen, että haluaisit lainaa juuri 6 kuukaudeksi, niin laita hakemus menemään jollekkin ylläolevassa listassa mainituista lainafirmoista. Jos taas haluat vielä harkita tätä, katso lista muista pikalainoista ja tarjouksista tuolta sivulta, ja löydät paljon tarjouksia joko pidemmällä tai lyhyeämmällä maksuajalla.

Tänä päivänä on onneksi niin paljon eri lainaajia netissä, että lähes minkätahansalaiseen tarpeeseen löytyy kyllä siihen sopiva lainatarjous. Joskus se vaan vaatii hieman etsimistä ja tutkimista, jossa me haluamme tällä sivustolla auttaa!