Pikalainat 6kk maksuajalla

Monesti kun puhutaan pikalainoista, liikutaan siellä 1 - 3 kuukauden maksuajoilla. Varsinkin jos lainattu summa on pieni, voi olla vaikeaa saada sovittua lainaa 6 kuukauden maksuajalla.

Älä kuitenkaan menetä toivoasi, sillä on hyvin mahdollista saada pikalainaa 6kk maksuajalla. Itseasiassa on olemassa useampikin firma, joka tälläistä tarjoaa, jopa melko edullisesti.

Täytyy vaan tietää mistä tälläistä lainaa voi hakea, ja sitä varten olemmekin keränneet nämä paikat tähän alapuolelle. Valitset vain sopivan oloisen firman, ja laitat hakemuksen menemään 6 kk vipille!​

Tämän hetken parhaat pikalainat 6 kk maksuajalla

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa monipuolisia laina- ja luottovaihtoehtoja aina 2000 € asti, vieläpä hyvin kohtuullisin hinnoin.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

Vivus
5

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin. Vanhoille asiakkaille tarjolla lainoja 2000 euroon asti


pikalaina 6kk

Pikalainaa 6 kuukauden maksuajalla

Yleensä mitä pienempää lainaa haetaan, sitä vaikeampi siihen on saada pidempää maksuaikaa. Kun lainojen summat liikkuvat 50 - 500 euron välillä, on niiden maksuajat yleensä rajattu kuukaudesta pariin. Syykin on ihan ymmärrettävä, sillä monet pystyvät maksamaan vielä aika helposti tälläiset pienet lainat nopeasti takaisin, jolloin 6 kuukauden maksuajan tarjoaminen ei olisi niin kannattava business lainaajille.

Mutta, kuten niin monessa muussakin asiassa liikemaailmassa, kun monet eivät jotakin halua tehdä, tarjoaa se mahdollisuuden toisille. Osa onkin innostunut erottautumaan kilpailjoista juuri siten, että he tarjoavat pieniäkin lainoja hyvin pitkillä maksuajoilla jos asiakas niin haluaa​. Tämän takia nykyään onkin mahdollista saada 100 euron tai sitä suurempia lainoja jopa vuoden maksuajalla.

Mielenkiintoisesti eräs yritys, Pikavippi.fi on erikoistunut täysin tarjoamaan näitä 6 kk lainoja pienissä summissa. En tiedä miksi se on päättänyt näin tehdä, mutta nykyään tältä eräältä Suomen vanhimmista lainapaikoista netissä ei saa lainoja muilla maksuajoilla kuin 6 kuukauden ajalla.​

Koska voi kuitenkin monesti olla haastavaa itse löytää lainapaikkoja, jotka tarjoavat näitä pikalainoja 6 kk maksuajalla, olemme luoneet tämän oman vertailun näiden lainojen löytämistä varten. Toivottavasti tästä oli apua, ja löysit etsimäsi vipin helposti. Netistä etsinnällä voi joutua käymään monen eri paikan sivuilla, ennen kuin löytyy nämä muutamat, jotka tälläisiä pikalainoja tarjoavat.​