Nopea Pikalaina (2018) - Katso Nopein Pikavippi!

Nopeita pikalainoja on netti täynnä, eli saatavuuden kanssa ei ole ongelmia. Osa näistä pikavipeistä on kuitenkin parempia kuin toiset, jonka takia niiden vertailu kannattaa. Tätä helpottaaksemme olemme keränneet parhaat nopeat vipit 2018 tähän vertailuun, ja tässä ovat voittajat!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Bluefinance pikavippi
 • Lainaa 100 - 700 €
 • Ikäraja 18v

Bluefinancen kautta saat uutena asiakkaana ilmaisen ensilainan 30 päiväksi, tai sitten voit hakea jopa 700 euroa pikalainaa myöskin vuoden maksuajalla. Tämä palvelu on sijalla 2, mutta voisi monelle olla kuitenkin se listan ykkönenkin!

Enter your text here...

Enter your text here...

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Kun tahdot nopean pikalainan

Nopea Pikalaina (2018) - Katso Nopein Pikavippi

Suomenkielessä on se haaste, että kun puhutaan nopeasta vipistä voidaan jotakuinkin tarkoittaa ainakin kahta hieman eri asiaa. Tällöin voidaan tarkoittaa pikalainaa, jonka saa todella nopeasti tililleen ja omaan käyttöönsä. Toisaalta sillä voidaan tarkoittaa myös lainaa, joka otetaan käyttöön hetkeksi ja maksetaan takaisin nopeasti.

Koska tämä termi "nopea pikalaina" voikin tarkoittaa näitä kumpaakin tilannetta, olemme ottaneet ne kummatkin huomioon parhaita lainoja kerätessämme. Yleisesti voidaan sanoa, että jokainen listalle oleva laina on mahdollista saada käyttöönsä todella nopeasti. Osa niistä on kuitenkin sellaisia jotka pitää maksaa takaisin myös pikaisesti, kun taas toisissa on enemmän maksuaikaa tarjolla.

Tarkoitit sitten kumpaa tahansa puolta tällä termillä, uskomme että listaltamme löydät kuitenkin siihen sopivan lainan. Sen voimme sanoa, että jos tarpeesi on vain saada rahat käyttöön todella nopeasti, niin jokainen listaamamme lainapaikka sopii siihen tarkoitukseen. Niistä on helppo ja nopea hakea lainaa, ja päätös ja rahat annetaan sinulle myös jo alle tunnissa ja jopa reilusti tätä nopeammin.​

Nopein pikavippi 2018 - Tarvitsetko sen?

Uskon että moni hakee sitä nopeinta vippiä, tietämättä kuitenkaan oikein miten nopeasti nykyään on mahdollista saada lainaa netistä. Totta on että nopein pikavippi on ehkä mahdollista saada tililleen jo 15 minuutissa, mutta jos miettii vaikka kuinka moni vippi on tilillä jo tunnin sisällä hakemisesta, kattaa tämä valikoima ison osan netissä tarjolla olevista pikaluotoista ja vipeistä.

Jos siis on aivan pakko saada rahaa heti, niin silloin se nopein pikalaina voi olla tärkeää. Mutta usein ei ole niin kovaa kiirettä, varsinkin jos on lukemassa tätä vertailua, että kannattaisi turhaan hätäillä ja hakea lainaa vain nopeuden perusteella. Voi nimittäin hyvin olla, että jos vain pystyy odottomaan vaikka 15 minuuttia lisää, voi saada saman lainan selvästi halvemmalla ja paremmilla ehdoilla.

Vaikka siis tarvitsisit lainaa nopeasti, suosittelemme kuitenkin käyttämään hieman aikaa niiden vertailuun ja pohdintaan. Tällä lainavertailulla olemme tahtoneet tehdä tästä sinulle mahdollisimman helppoa ja vähän aikaavievää.

Katso siis listaamme yllä rauhassa, ja hae sen jälkeen se itsellesi sopiva laina vaikka heti kun olet sen löytänyt. Minuuttien käytöllä voit säästää jopa reilusti kustannuksissa, ja/tai saada esimerkiksi lainalle pidemmän maksuajan.​