Nanolainan vippien Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

100 - 500 €  (Ensimmäinen laina max 100 €)

Laina-ajat:

aina 2 kuukautta / 60 päivää

Ikärajat:

ainakin 21 vuotias

Huomioitavaa:

Nanolainat tarjoavat melko edullisia lyhytkestoisia lainoja. Suuri miinus on kuitenkin lainasumman rajoitus, jossa ensimmäisenä lainana on mahdollista saada maksimissaan 100 euroa.

Loppuarvosana:

Nanolaina on eräs harvinaisista pienemmistä lainamarkkinoilla toimivista yrityksistä. Se on tarjonnut lainoja jo muutaman vuoden ajan, mutta sen ehdot ovat nykyään erittäin kireät ja tiukat.

Lainaa voi saada 100€ , 200€, 300€400 € ja 500 euron kokoluokissa. Erikoista on kyllä se, että ensimmäinen laina voi olla maksimissaan 100 euroa, ja toinen sitten 200 € yms. Lainat menevät portaittaan, ja suurempia lainoja voi saada vasta kun on lainannut sitä pienemmän lainan, ja maksanut sen onnistuneesti takaisin.

Kaikissa lainoissa on 60 vrk maksuaikataulu. Laina maksetaan 2 erässä, toinen 30 päivän kuluttua ja toinen 60 päivän kuluttua lainan nostamisesta. Kumpikin erä on saman suuruinen.

Nanolainaa vaatii seuraavat ehdot lainaajiltaan

  • Iältään he ovat 21 - 70 vuotiaita
  • He ovat suomenkansalaisia
  • Yli 12 kk jatkunut säännöllien tulonlähde (ainakin 1000 euroa kuukaudessa)
  • Suomalainen pankkitili, sekä matkapuhenlinliitymä.

Nanolainan Pikavipit

Kiitos nanolainalla voidaan antaa sen lainojen edullisista kustannuksista. Hintaa tälle 2 kuukauden lainalle tulee noin 6 % lainasummasta. Tätä voidaan pitää siis hyvin edullisena, ja harva paikka tarjoaa lainaa tätä halvemmalla. Ekana mieleen tulee vain Euroloan, joka tarjoaa vastaavia lainoja 5 % kokonaiskustannuksella ja paremmilla maksuehdoilla.

Isoin miinus tulee kuitenkin äärimmäisen rajatuista lainasummista, erityisesti vain yhden summan tarjoamista ensilainaajille. Tämä on hyvin erikoinen ratkaisu, ja on vaikea ymmärtää sen tarkkaa logiikkaa.

nanolaina

Nanolainat kertovat avoimesti lainojensa hinnat suoraan sivuillaa, ja ne ovat seuraavat:

Lainasumma

Kokonaiskustannus

Maksuerät

100 €

106 €

53 € / 53 €

200 €

212 €

106 € / 106 €

300 €

318 €

159 € / 159 €

400 €

426 €

213 € / 213 €

500 €

532 €

266 € / 266 €

Voiko näitä lainoja sitten suositella?

No jos etsit 100 euron lainaa melko edullisesti, on Nanolainan tarjous ihan kelvollinen. Kuitenkin suurempaa lainaa eivät uudet asiakkaat saa, jonka lisäksi monesta muusta paikasta uudet asiakkaat voivat saada ensimmäisen lainansa jopa ilman kuluja ja korkoja.​

Tämän takia suosittelenkin mielummin katsastamaan seuraavia lainapaikkoja, ennen kuin haet lainaa Nanolainasta. Niissä on mielestäni paremmat ehdot, tarjotut lainamäärät ja jopa ilmaiset ensilainat, kuten seuraavissa 4 paikassa.​

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

Muussa tapauksessa saat samansuuruisia ja isompi lainoja paremmalla joustolla ja maksuajoilla, monesti samaan hintaan mm. seuraavista paikoista.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

Nanolaina Arvostelu

Nanolaina tarjoaa pieniä lainoja edullisesti. Sen suurin miinus on kuitenkin ehtojen joustamattomuus, ja tarjottujen lainasummien pienuus, varsinkin ensilainaajille. Tämän takia suosittelen hakemaan lainaa jostakin ylläolevista paikoista.


3 / 5

Hyvät puolet:
  • Edullinen laina
  • Hakemuksen voi jättää 24h 
Heikkoudet
  • Vain 1 summa tarjolla uusille asiakkaille
  • Maksuaikataulu lukittu
  • Ei tarjolla suurempia lainoja