Lainaa Puhelinlaskuun (2018)

Pieni vippi voi olla isoksi avuksi, kun tarvitset pientä lainaa puhelinlaskuun. Tähän olemmekin listanneet parhaita nopeita ja edullisia pikalainoja, joiden avulla puhelinlaskun maksaminen käy näppärästi ja ilman turhia kustannuksia!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
3

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Bluefinance pikavippi
 • Lainaa 100 - 700 €
 • Ikäraja 18v

Bluefinancen kautta saat uutena asiakkaana ilmaisen ensilainan 30 päiväksi, tai sitten voit hakea jopa 700 euroa pikalainaa myöskin vuoden maksuajalla. Tämä palvelu on sijalla 2, mutta voisi monelle olla kuitenkin se listan ykkönenkin!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippi puhelinlaskuun

Lainaa Puhelinlaskuun

Joskus tulee tarve saada pientä lainaa puhelinlaskun maksuun, ja joskus yllättävät kulut voivat myös tehdä tästä tarpeesta suuremmankin. 

Useimmilla suomalaisilla on nykyään liittymä johon sisältyy rajaton puheaika ja tekstarit, mutta erityisesti matkoilla olon jälkeen voi puhelinlasku kuitenkin yllättää.

Vaikka ei ulkomailla olisikaan ollut ja lasku olisi ihan normaalinsuuruinen, voi olla tarve napata pieni vippi sen maksuun. Ja tähän tarkoitukseen sopivat toiset pikavippipaikat monesti paremmin kuin toiset.

Kun haet lainaa puhelinlaskuun, puhutaan usein pienistä lainoista. Näiden saaminen on onneksi hyvin helppoa tänäpäivänä, ja ainoa selkeä ongelma tämän suuruisissa lainoissa usein onkin vain, mikäli omaat maksuhäiriömerkinnän. Muuten näitä on yleensä hyvin simppeli ja jopa edulllista hakea netistä.

Pikalaina puhelinlaskuun on usein se paras​ lainamuoto, sillä se on yleensä nopein ja helpoin hakea ja saada, ja toimii eritysein hyvin kun puhutaan näin pienistä lainoista. Maksuaikaa sille voit hakea kuukaudesta useampaan, ja saada sen jopa ilmaiseksi paristakin paikasta jos et heiltä ole aikaisemmin lainoja hakenut. Suomilimiittiä voikin suositella lämpimästi, jos et ole sen asiakas vielä ollut.

Netistä onkin onneksi siinä mielessä kiva hakea pikavippi puhelinlaskuun, että niiden saaminen käy hyvin helposti ja nopeasti. Suurempiakin lainoja saa vuonna 2018 aika helposti verkosta, mutta kun puhutaan muutaman satasen tai tätä pienemmistä vipeistä, niin saaminen käy todella helposti ja ilman ongelmia verkosta.

Jos siis kaipaat pientä vippiä puhelinlaskuun, katso suosituksemme yläpuolelta ja laita hakemus menemään. Rahat saat käyttöösi useimmiten jo reippaasti alle tunnissa, joten saat puhelinlaskun maksettua nopeasti ja ilman stressiä.