Lainaa nopeasti

Iskikö äkillinen rahantarve, ja lainaa olisi saatava nopeasti?

Ei hätää, sillä netistä voi pikalainaa saada parhaimmillaan jo tunnissa, ja monesti viimeistään parin tunnin sisällä. Tähän olemmekin listanneet parhaat paikat, josta sitä lainaa saa oikeasti todella nopeasti.​

Emme halua turhaan pidätellä sinua. Tässä seuraavassa on listattuna parhaat paikat vuonna 2017, joista sitä lainaa saa nopeasti ja helposti. Listan kolmesta ekasta paikasta saavat uudet asiakkaat sitä lainaa jopa ilman kustannuksia tai korkoja!

Näistä paikoista saat lainaa nopeasti ja helposti


Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.


lainaa nopeasti

Kun tarvitset lainaa nopeasti, käänny netin puoleen

Netti on ehdottomast se paras rahanlähde, jos lainaa on saatava nopeasti. Sitä ei päihitä mikään muu kaupallinen lainapaikka, ja ainoa keino melkeinpä saada lainaa nopeammin on pyytää sitä joltakin tutulta.

Netissä toimivat vippipaikat ovatkin tehneet kaikkensa, että netistä lainaamisesta olisi tehty mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Monet paikat ovat jopa luoneet systeemit, jotka pystyvät koneellisesti joko hyväksymään tai hylkäämään lainahakemuksen heti kun se on jätetty. Näissä paikoissaa vastauksen lainahakemukseen saakin siis heti paikalla!

​Lähes kaikissa paikoissa hakemus käsitellään viimeistään tunnin sisällä, oli kello sitten mitä tahansa. Kyllä, näitä hakemuksia käsitellään ihan ympäri vuorokauden, ja hakemus voidaan hyväksyä myös yön aikana. Hakemusten käsittely ei juuri yöllä edes eroa kestoltaan päivällä jätettyjen hakemusten käsittelystä.

Rahoja ei kuitenkaan kannata odottaa yöllä, sillä Suomen lainsäädäntö on kieltänyt vippien maksamisen 23 - 7 välisenä aikana. Jos hakemus hyväksytään yön aikana, laitetaan rahat tulemaan tilillesi heti seuraavana aamuna klo 7, jolloin ne saapuvat yleensä lähes heti paikalla myös tilillesi.

Jos taas hakemus hyväksytään päiväsaikaan, laitetaan rahat tulemaan yleensä aina viimeistään tunnin sisällä, Yleensä ne lähtevät matkaan tätäkin nopeammin. Vippipaikat omistavat pankkitilit kaikissa suomalaisissa pankeissa, joten rahat myös saapuvat tilillesi hyvin nopeasti.​

Tämän takia netti on ehdottomasti se paras paikka saada pikavippejä nopeasti, ja kun äkillinen lainatarve iskee, käänny suoraan vain netin puoleen. Sieltä saa lainaa nopeammin kuin mistää muualta, kellon ympäri ja todella helposti. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain noin 10 minuttia, ja päätös lainan myöntämisestä annetaan monessa paikassa saman tien!