Lainaa Heti Tilille 24h - Parhaat lainat 2018

Kiinnostaako sinua tietää, mistä on mahdollista vielä vuonna 2018 saada lainaa heti tilille 24h, eli kellon ympäri? Olemme keränneet tälläiset lainapaikat (tai oikeastaan vain ne parhaat) tähän listaukseen, jotta vertailu ja parhaiden lainojen löytäminen kävisi sinulta mahdollisimman helposti. Tässä ovatkin parhaat lainat 2018, joita voit saada heti tilille!

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2018. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi, ja lisäksi koodilla FERRA18 kaikille asiakkaille nosto ilman nostokuluja 1000€ saakka!

Lainasto lainat

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen!

Ekstraluotto

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita maksuajaksi 3 - 60 kuukautta aivan kuten haluat. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa.

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Bluefinance vippi

Blue Financen kautta pystyt hakemaan vippiä 700 euroon asti 12 kuukauden ajaksi. Lisäksi jos et ole aiemmin Bluefinancen kautta luottoa ottanut, saat yhden vipin täysin ilman kustannuksia kolmeksikymmeneksi päiväksi. Lainan saa vikkelästi, ja vaikka paikka ei ole ehkä niin suosittu kuin listalla muuten esitellyt firmat, on se siltikin rekisteröity luotonantaja ja luotettu toimija Suomessa. Tätä lainapaikkaa voi lämpimästi suositella pienempään rahatarpeeseen!

  • Koroton ensivippi ei ole enään kuluton, mikäli tätä ei makseta lainaajalle sovittuna eräpäivänä!
  • Kuluton ensilaina tulee korvata takaisin kolmeksikymmeneksi pv päästä sen saamisesta.
  • Lainalle syntyy hintaa vuoden sisällä suunnilleen 50 - 62 % lainasummasta..
  • Ikäraja 18 v.
Lainaa Heti Tilille 24h

Miten lainaa heti tilille 24h

Selvänä faktana voidaan pitää näin vuonna 2018, että lainaa on kaikkein nopeiten mahdollista saada netin kautta. Kun halutaan rahaa tilille heti, niin netti tarjoaa siihen helpoimmat mahdollisuudet ehkä heti kavereilta lainaamisen ohella. Tosin monesti on mahdollista nostaa vippi nopeammin kuin sitä saisi kaverilta, ja monille tämä on vielä kivempikin tapa. Ja kun hyödyntää vaikka esille nostamiamme ilmaisia vippejä, niin tämä voi tulla jopa hyvin halvaksikin.

Netin kautta on mahdollista hakea monenlaista vippiä tai lainaa nopeasti ja helposti, ja kaikki käy ihan vaikka kotisohvalta. Ei tarvitse mennä pankkiin, tai viedä tositteita fyysisesti mihinkään. Monesti jos ei hae kuitenkaan ihan pienimpiä tarjolla olevia lainoja, täytyy lähettää ainakin tulotosite lainapalveluun ennen kuin hakemus käsitellään. Yleensä tämä käy helposti sähköpostin avulla, mutta joissakin paikoissa kuten Lainastossa se on mahdollista tehdä esimerkiksi Whatsapin kautta. Printterin avulla tämä käy helposti, mutta on siis mahdollista tehdä myös puhelimella jos niin haluaa.​

Kuinka nopeasti rahaa voi tililleen sitten saada? No joistakin paikoista se voi käydä jopa vartissa, mutta jo muutaman tunnin sisällä rahat ovat tilillä suuresta osasta tarjolla olevista lainoista. Ja listallamme olevista paikoista tämä käy yleensä jo tunnin sisällä.

Jos kuitenkin sinulle on 24h tai hieman enemmän aikaa, voit myös kilpailuttaa lainasi helposti muutamasta listaltamme löytyvästä lainapalvelusta. Niiden kautta on mahdollista saada yhdellä hakemuksella jopa yli 10 lainatarjousta, joista sitten voi valita parhaan. Tämä voi kuitenkin viedä hieman aikaa kun odotellaan tarjousten saapumista, jonka takia se ei sovellu niin hyvin kun kiire on kova. Jos kiire ei kuitenkaan ole ihan palava, niin tämän avulla on mahdollista säästää varsinkin suurissa lainoissa jopa satoja euroja.​