Lainaa Heti Tilille 24h - Parhaat lainat 2018

Kiinnostaako sinua tietää, mistä on mahdollista vielä vuonna 2018 saada lainaa heti tilille 24h, eli kellon ympäri? Olemme keränneet tälläiset lainapaikat (tai oikeastaan vain ne parhaat) tähän listaukseen, jotta vertailu ja parhaiden lainojen löytäminen kävisi sinulta mahdollisimman helposti. Tässä ovatkin parhaat lainat 2018, joita voit saada heti tilille!

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Suomilimiitti

Suomilimiitillä löytyy tämän hetken paras tarjous tuoreille asiakkaille. Lainaajat voivat saada itselleen katsos jopa 2000 € ilman muita kuluja tai korkoja jopa 60 pv. Se ei täten kustanna euroakaan!

Mikäli et ole vielä Suomilimiitin asiakas, olisi hyvä tuo laina etu käyttää ennen kuin haet pikaluottoa muualta!​

 • Laina korvattava kerralla takaisin eräpäivänä, eli tulevan kk viimeisenä päivänä.
 • Varmista että pystyt maksaa kyseinen vippi eräpäivään mennessä, tai joudut muuten maksamaan tavalliset kulut.
 • Vaaditaan ainakin 20 v ikää.
Lainasto Pikalaina

Lainaston avulla on nykyään täysin mahdollista saada monenlaista luottoa ja/tai pikavippiä. Luottoa Lainastolta löytyy pikaisesti 400 € asti, ja tämä vippi maksetaan takas 12 kk aikana. Helppo hakea, sekä pikalainan saat itsellesi käteesi nopeasti. Ja sitten hintakin on reilu tälläiselle vipille. Tälle luotolle maksuaikaa tarjotaan nimittäin jopa 12 kuukautta.

 • Ikäraja 18 v
 • Luotolle syntyy hintaa vuoden sisällä suunnilleen 40 - 65 prosenttia lainasummasta.
 • Maksut tehdään 2 kuukauden välein, 6 maksuerässä

Bluefinance vippi

Blue Financen kautta pystyt hakemaan vippiä 700 euroon asti 12 kuukauden ajaksi. Lisäksi jos et ole aiemmin Bluefinancen kautta luottoa ottanut, saat yhden vipin täysin ilman kustannuksia kolmeksikymmeneksi päiväksi. Lainan saa vikkelästi, ja vaikka paikka ei ole ehkä niin suosittu kuin listalla muuten esitellyt firmat, on se siltikin rekisteröity luotonantaja ja luotettu toimija Suomessa. Tätä lainapaikkaa voi lämpimästi suositella pienempään rahatarpeeseen!

 • Koroton ensivippi ei ole enään kuluton, mikäli tätä ei makseta lainaajalle sovittuna eräpäivänä!
 • Kuluton ensilaina tulee korvata takaisin kolmeksikymmeneksi pv päästä sen saamisesta.
 • Lainalle syntyy hintaa vuoden sisällä suunnilleen 50 - 62 % lainasummasta..
 • Ikäraja 18 v.
siimpl

Hyvin tuore lainojen kilpailutussivusto, jonka välityksellä on mahdollista helposti saada vertailtua lainatarjouksia lukuisista eri firmoista. Tämän avustuksella on nykyään vaivaton vertailla pikalainoja, joita tarjotaan juuri itsellesi, ei yleisesti!

Luottoa aina 600 eurosta jopa 40000 € asti.| Voit myös yhdistää vanhoja lainojasi yhden lainan alle. Yksi parhaista tavoista tutkia pikalainoja mitä annetaan juuri itsellesi.

solidalaina

Solida on yksi 18 v lainaajille avoin pikavippien vertailutuspalvelu, jonka välityksellä vertailutus vippipaikkojen kesken onnistuu suoraan 1 lainahakemuksella. Lainojen kilpailutus ehdottomasti on järkevää, silloin kun tahdot saada vippiä mahdollisimman edullisesti.

Vivus

Vivuksen välityksellä on mahdollista hakea kulutonta vippiä 400 euroon asti uutena lainaajana, jonka lisäksi maksuaikaa sille löytyy kolmekymmentä vuorokautta lainan hakemisesta.

Vivus on tunnollinen lainasivusto Suomessa, joka kuitenkin on toiminut lainamarkkinoilla jo nyt melkein 10 v ajan. Tämä on tuon ja toisten syiden ansiosta toiseksi paras lainatarjous tällä hetkellä.

 • Mikäli vippiä ei kustanna sovittuna eräpäivänä, joutuu maksaa normaalit kulut ja korot pikalainasta.
 • Vaatii ainakin 20 vuoden ikää.
 • Pikalaina maksettava kerralla takas eräpäivänä, mikä on kolmekymmentä päivää rahojen saamisesta.
KomplettBank

Komplett Bank on tänäpäivänä yksi suositelluimmista ja halvimmista kulutusluotoista tällä hetkellä, jonka lisäksi samalla myöskin yksi tuoreimmista ovensa avanneista lainapalveluista. Komplett Bank aukesi helmikuusta 2017, ja sen jälkeen se onkin saanut jo nyt nopeasti satoja palvelusta pitäneitä asiakkaita ympäri Suomea.

Jos ikää löytyy ainakin 23 v, jonka lisäksi tarviit yli 2000 euron lainaa, on tänäpäivänä Komplett Bank yksi parhaista vaihtoehdoista tällä hetkellä.​

2500 € pystyy luottoa saada pelkän palkkatositteen avulla. Tätä suuremmat vipit tarvivat vähän enemmän papereita. Nopeasti täytettävä lainahakemus jonka lisäksi simppeli prosessi. Korot alkaa 4,99 %, eli todella edullista verrattuna lukuisiin muihin pikaluottoihin. Vippi onkin joustoluotto, eli pystyt vaikuttaa maksujen suuruuteen paremmin itse!

BankNorwegian

Lentofirmastaan meilläpäin ehkä paremmin kuuluisa Bank Norwegian onkin tullut Suomeen, ja lupaa yli 23-vuotiaille asiakkaille eräitä markkinoiden isoimmista sekä edullisimmista luotoista.

Hanki luottoa 1000 - 50000 euroa pikaisesti sekä simppelisti. Täysin mahdollista on myös yhdistää varhaisempia luottojasi yhden alle, ja sen takia saada itselleen ne lainat yhden alhaisen koron {kanssa} Ensilainaa voit saada halvalla, jopa alle 15 % korolla!

Lainaa Heti Tilille 24h

Miten lainaa heti tilille 24h

Selvänä faktana voidaan pitää näin vuonna 2018, että lainaa on kaikkein nopeiten mahdollista saada netin kautta. Kun halutaan rahaa tilille heti, niin netti tarjoaa siihen helpoimmat mahdollisuudet ehkä heti kavereilta lainaamisen ohella. Tosin monesti on mahdollista nostaa vippi nopeammin kuin sitä saisi kaverilta, ja monille tämä on vielä kivempikin tapa. Ja kun hyödyntää vaikka esille nostamiamme ilmaisia vippejä, niin tämä voi tulla jopa hyvin halvaksikin.

Netin kautta on mahdollista hakea monenlaista vippiä tai lainaa nopeasti ja helposti, ja kaikki käy ihan vaikka kotisohvalta. Ei tarvitse mennä pankkiin, tai viedä tositteita fyysisesti mihinkään. Monesti jos ei hae kuitenkaan ihan pienimpiä tarjolla olevia lainoja, täytyy lähettää ainakin tulotosite lainapalveluun ennen kuin hakemus käsitellään. Yleensä tämä käy helposti sähköpostin avulla, mutta joissakin paikoissa kuten Lainastossa se on mahdollista tehdä esimerkiksi Whatsapin kautta. Printterin avulla tämä käy helposti, mutta on siis mahdollista tehdä myös puhelimella jos niin haluaa.​

Kuinka nopeasti rahaa voi tililleen sitten saada? No joistakin paikoista se voi käydä jopa vartissa, mutta jo muutaman tunnin sisällä rahat ovat tilillä suuresta osasta tarjolla olevista lainoista. Ja listallamme olevista paikoista tämä käy yleensä jo tunnin sisällä.

Jos kuitenkin sinulle on 24h tai hieman enemmän aikaa, voit myös kilpailuttaa lainasi helposti muutamasta listaltamme löytyvästä lainapalvelusta. Niiden kautta on mahdollista saada yhdellä hakemuksella jopa yli 10 lainatarjousta, joista sitten voi valita parhaan. Tämä voi kuitenkin viedä hieman aikaa kun odotellaan tarjousten saapumista, jonka takia se ei sovellu niin hyvin kun kiire on kova. Jos kiire ei kuitenkaan ole ihan palava, niin tämän avulla on mahdollista säästää varsinkin suurissa lainoissa jopa satoja euroja.​