Lainaa 900 € | Pikavippi 900 euroa


Kaipaatko vippiä 900 €? Olet saapunut oikeaan sivustoon, sillä olemme tutkineet 900 euron pikaluottojen hintoja ja sitten kuluja alhaalla olevassa vertailussa. Voit lajittelemaan pikavipit kulujen, ajan tai vaikka vaikka vaaditun iän mukaan.

Kelpaavan pikalainan löytäessäsi, paina sitten "Hae Lainaa Tästä" tekstiä, jonka jälkeen ne laita lainahakemus matkaan. Rahat saapuvat pankkiisi tyyppillisesti tänään jo tunnin sisällä.

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Zmarta
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 20 v
3

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Vippiä 900 € jo tänään

Monet yritykset antavat nykyään uusille asiakkaille 900 euron lainoja ilman mitään kuluja. Kyseiset tarjoukset kannattaa hyödyntää, mikäli et ole tähän mennessä kyseisistä firmoista lainaa ottanut.Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja sitten Suomilimiitti tarjoavat kaikki monesti jopa yli 900 € vippejä ilman mitään kuluja uusille lainaajille. Ota kuitenkin huomioon, että tämä tarjous on usein tarjolla ainostaan, kun korvaat lainan takas 30 vuorokauden kuluessa. 900 euron lainat ovat lähes aina tyypillisesti eräitä kaikkein pienimmistä luotoista, mitä monet firmat tarjoavat. Vippi on monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät näitä anna ollenkaan. Haaste näin pienien vippien tarjoamisessa on se, että lainan antokustannukset nousevat helposti niin suuriksi, että vippaaminen ei useinkaan ole enään niin kannattavaa. Tänäpäivänä netti on usein pullollaan kauppoja, jotka on valmiita tarjoamaan 900 euron vippejä sekä pikalainoja, ilman mitään vakuuksia jonka jälkeen ne takaajia. Ostajan ei täten tarvitse etsiä läheistä ystävää ja/tai toista tuttavaa hankkiessasi kyseistä lainaa. Vippi voidaankin antamaan monesti lähes kaikille suomalaiselle, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Kenelle saatetaan antaa 900 euron pikaluotto?

900 € on usein sen verran alhainen summa, että sen saanti on kuitenkin melko helppo asia. Tietenkin niihin kuuluu samaiset maksukykytarkastukset ja sen takia muut tutkimukset, mutta harvoilla ei löytyisi maksukykyä maksaa 900 € takas kohtullisessa ajassa. Osassa lainapaikoista tarjotaan aikaa takaisinmaksuun 900 euron luotolle monesti jopa 12 kuukaudeksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi tuottaa kellekkään vaikeuksia.

 1. Suomenkansalaisuus tai vähintään pysyvä asuinpaikka Suomessa
 2. Ei puutteita luottotiedoissa.
 3. Osoitus kyvystä korvata pikalaina takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. 18 vuoden ikä

Kun kyseiset asiat kuitenkin ovat kunnossa, ei kyseistä 900 euron lainaa juuri keneltäkään evätä. Vippifirmat voivat siltikin monesti olla välillä tarkempia, kunhan lainataan 9000 € tai vaikka enemmän.

Miksi napata 900 € pikalaina netistä?

900 € vipin hakeminen ei voisi pahemmin olla helpompaa. Valitset ainostaan ylläolevasta listasta sinulle parhaiten reilun lainan, ja painat tuon vieressä majailevaa hae -linkkiä. Tämä vie sut lainanantajan sivuille, missä usein kysytään kaikenlisäksi paljonko tarvitset lainata ja siten lasketaan lainan kulut. Kuhan olet kertonut haluavasi luottoa 900 euroa, pyydetään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten avustuksella.

lainaa 900

Silloin kun tuo on tehty, haluavat kyseiset pikavippifirmat kaikenlisäksi tietyn verran muita faktoja sinusta, mitä pankkitunnuksilla ei saada, esimerkiksi yhteystietojasi. Tämän ohella heitä kiinnostavat myöskin asiat maksukyvystäsi, tosin 900 € vipin kohdalla tämä ei olekkaan niin merkittävä.

Monesti lainahakemus on usein valmis lähtemään eteenpäin tänään jo tuon jälkeen, ja lainapäätös tulee tuntien sisällä, monissa lainapaikoista jopa yöllä! Monet yritykset maksavat rahat tilillesi samantien kun hakemus on käsitelty, kun kello ei ole yli 23 yöllä. Yön aikana katsastetun hakemukseen fyrkat saakin heti aamulla, muussa tapauksessa rahat lähetetään tilille yleensä heti kunhan lainahakemus on hyväksytty. Lähes jokaikinen firma omistaa tilin jokaisessa suositussa pankeissa, jonka takia rahat saapuvat myös ostajan tilillesi hetipaikalla.

Kun siten haluat 900 euron luottoa, älä epäröi vaan laita lainahakemus matkaan. Tämänlaisen pienen pikalainan haku on nykyään hyvinkin helppoa verkosta, minkä takia 900 euron pikavipit ovat suosituimpia reittejä saada käyttöönsä pikaisesti kyseinen alhainen lainasumma fyrkkaa. Verrattuna lukuisiin muihin tapoihin, on 900 euron vipit ehkä se kaikkein helpoin keino saada tälläinen summa fyrkkaa muutaman tunnin kuluessa, välillä melkein joskus nopeammin.

Moni pystyy tuon maksamaan usein jo kuukauden sisällä. Kannattaakin ottaa vippifirma myös sen mukaan, miten paljon maksuaikaa vipilleen tarvitsee. Vipit ovat tunnettu keino ostaa 900 euroa nopeasti ja sitten helposti, ympäri vuorokauden, 24 tuntia / 7!