Lainaa 800 € | Pikavippi 800 euroa


Jos etsit 800 euron lainaa, kannattaa vertailla lainat alla olevan vertailun avulla. Taulukon tarkoitus on taas auttaa sua löytämään erityisesti sinulle parhaiten yhteensopiva pikalaina. Pystyt sorttaamaan pikaluotot ikärajan, laina-ajan tai vaikka kulujen mukaisesti, täysin miten tahdot!

Parhaan vipin löytäessäsi, paina sitten "Hae Lainaa Tästä" tekstiä, ja lähetä hakemus eteenpäin. Rahat saapuvat pankkiisi tyyppillisesti jo tunnin sisällä.

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Zmarta
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 20 v
3

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

800 € laina heti

800 euron lainat ovat tyyppillisesti eräitä pienimmistä pikalainoista, joita useat firmat antavat. Vippi on monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät näitä tarjoa ollenkaan. Haaste näin alhaisten vippien antamisessa onkin se, että lainan käsittelykustannukset nousevat helposti kovin korkeaksi, jonka takia vippaaminen ei olekkaan enään hirmuisen tuottoisaa. Siitä syystä usein 800 euron lainojen kustannukset ovatkin suoraan prosenteissa suurempia kuin vaikka isommilla lainoilla.

Kuitenkin useilla löytyy tarve joskus tälläisiin pieniin lainoihin, jonka vuoksi on kiva että tälläisiä 800 € vippejä on täysin mahdollista saada käsiinsä. Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus (sekä Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen monesti jopa yli 800 € vippejä ilman ainoatakaan kuluja tuoreille ostajille. Ota kuitenkin huomioon, että tämä tarjous voi olla voimassa vain, jos maksat lainan takas 30 päivän sisällä.

Kenelle saatetaan antaa 800 euron pikalaina?

lainaa 800

Onneksi 800 euron luoton hakeminen onkin siinä mielessä helppo juttu, että sen verran alhaisia vippejä myönnetään hyvin monesti. Tietenkin vippeihin kuuluvat samaiset tarkastukset ja muut tutkimukset, kuitenkin harvallapa ei löytyisi maksukykyä maksaa 800 € takaisin kohtullisessa aikataulussa. Silloin kun puhutaan 800 euron vipeistä, ei pahemmin kenelläkään tule vaikeutta maksaa se takaisin melko pikaisesti. Silloin kun kyseessä onkin jokatapauksessa 8000 euroa, katsellaan hieman eri luokan tapauksista.

 1. Ihminen asuu pysyvästi Suomessa, joskus myös suomenkansalaisuutta.
 2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Voi näyttämään, että on maksukykyä maksaa tälläinen pikalaina takas sovitussa ajassa.
 4. Verkkopankkitunnukset ja/tai mobiililiittymä omalla nimellä
 5. Riittävä ikä

Mikäli kyseiset asiat kuitenkin onkin kunnossa, ei kyseistä pikavippi 800e juuri keneltäkään evätä. Vippifirmat voivatkin jokatapauksessa monesti olla usein tarkempia, jos lainataan 8000 € ja/tai vielä enemmän.

Miksi napata 800e laina verkosta?

800 euron lainan haku ei voisi pahemmin olla helpompaa. Simppelimmin se toimii siten, että siirryt linkin avulla parhaan lainan sivustolle. Tuon jälkeen kerrot näille kaupoille tahtomasi lainasumman sekä kuinka pitkän ajan tahdot. Sillä olet sanonut haluavasi pikavippiä 800 €, käsketään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka olet pankkitunnusten kautta.

Silloin kun tämä on kuitenkin valmis, pyytää seuraavat lainaajat kaikenlisäksi jonkin määrän toisia tietoja, joita pankkitunnuksilla ei saada käsiinsä, kuten vaikka yhteystietojasi. Sen ohella heitä kiinnostaa myöskin asiat kyvystäsi maksaa laina, joskin 800e lainan kohdalla tuo ei näy niin suuri tekijä.

Lähes aina hakemus onkin tämän jälkeen tehty, tosin joissakin lainapaikoista saatat joutua lähettelemään kuitteja tai vaikka muita todisteita sähköpostilla tai faksilla ennen kuin lainahakemus käsitellään. Lukuisat paikat maksavat rahat tilillesi heti kun hakemus on käsitelty, kunhan kello ei ole ylitse 23 yöllä. Jos näin onkin, saapuvat rahat tilille klo 7 maissa aamulla. Lain mukaisesti onkin katsos kiellettyä tänäpäivänä laittaa pikavippejä pankkiisi yön aikana, joten kaikki näistä paikoista joutuvat menemään tuon aikataulun mukaisesti. Lähes kaikki yritys omistaa tilin jokaisessa suomalaisissa pankeissa, jonka seurauksena fyrkat tulevat aina sun tilillesi heti.

Älä siten venaa liian kauaa, vaan lähetä hakemus matkaan vaikkapa tänään jo samantien. Tälläisen pienen lainan hakeminen on usein hyvin helppoa netistä, jonka ansiosta pikalaina 800e  ovatkin suosituimpia reittejä löytää käyttöönsä nopeasti tälläinen alhainen lainasumma rahaa. 800 euroa on yleensä vielä sellainen summa, että se on täysin mahdollista maksamaan takaisin melko simppelisti monessa maksuerässä.

Useille ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksiakaan korvata 800 € takaisin, joten tämänkokoiset pikavipit ovat yleensä ottajallekkin yleensä aika turvalliset. Lähetä hakemus eteenpäin, ja fyrkat ovat lähes aina sinulla hyvinkin nopeasti. Älä unohda asiaa liian myöhäiseksi, koska silloin voit joutua odottaa rahan tulemista seuraavaan aamuun saakka.