Lainaa 800 € | Pikavippi 800 euroa


Jos etsit 800 euron lainaa, kannattaa vertailla lainat alla olevan vertailun avulla. Taulukon tarkoitus on taas auttaa sua löytämään erityisesti sinulle parhaiten yhteensopiva pikalaina. Pystyt sorttaamaan pikaluotot ikärajan, laina-ajan tai vaikka kulujen mukaisesti, täysin miten tahdot!

Parhaan vipin löytäessäsi, paina sitten "Hae Lainaa" tekstiä, ja lähetä hakemus eteenpäin. Rahat saapuvat pankkiisi tyyppillisesti jo muutaman tunnin sisällä.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

800 € laina heti

800 euron lainat ovat tyyppillisesti eräitä pienimmistä pikalainoista, joita useat firmat antavat. Vippi on monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät näitä tarjoa ollenkaan. Haaste näin alhaisten vippien antamisessa onkin se, että lainan käsittelykustannukset nousevat helposti kovin korkeaksi, jonka takia vippaaminen ei olekkaan enään hirmuisen tuottoisaa. Siitä syystä usein 800 euron lainojen kustannukset ovatkin suoraan prosenteissa suurempia kuin vaikka isommilla lainoilla.

Kuitenkin useilla löytyy tarve joskus tälläisiin pieniin lainoihin, jonka vuoksi on kiva että tälläisiä 800 € vippejä on täysin mahdollista saada käsiinsä. Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus (sekä Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen monesti jopa yli 800 € vippejä ilman ainoatakaan kuluja tuoreille ostajille. Ota kuitenkin huomioon, että tämä tarjous voi olla voimassa vain, jos maksat lainan takas 30 päivän sisällä.

Kenelle saatetaan antaa 800 euron pikaluotto?

lainaa 800

Onneksi 800 euron luoton hakeminen onkin siinä mielessä helppo juttu, että sen verran alhaisia vippejä myönnetään hyvin monesti. Tietenkin vippeihin kuuluvat samaiset tarkastukset ja muut tutkimukset, kuitenkin harvallapa ei löytyisi maksukykyä maksaa 800 € takaisin kohtullisessa aikataulussa. Silloin kun puhutaan 800 euron vipeistä, ei pahemmin kenelläkään tule vaikeutta maksaa se takaisin melko pikaisesti. Silloin kun kyseessä onkin jokatapauksessa 8000 euroa, katsellaan hieman eri luokan tapauksista.

  1. Ihminen asuu pysyvästi Suomessa, joskus myös suomenkansalaisuutta.
  2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
  3. Voi näyttämään, että on maksukykyä maksaa tälläinen pikalaina takas sovitussa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset ja/tai mobiililiittymä omalla nimellä
  5. Riittävä ikä

Mikäli kyseiset asiat kuitenkin onkin kunnossa, ei kyseistä 800 € lainaa juuri keneltäkään evätä. Vippifirmat voivatkin jokatapauksessa monesti olla usein tarkempia, jos lainataan 8000 € ja/tai vielä enemmän.

Miksi napata 800 € laina verkosta?

800 euron lainan haku ei voisi pahemmin olla helpompaa. Simppelimmin se toimii siten, että siirryt linkin avulla parhaan lainan sivustolle. Tuon jälkeen kerrot näille kaupoille tahtomasi lainasumman sekä kuinka pitkän ajan tahdot. Sillä olet sanonut haluavasi pikavippiä 800 €, käsketään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka olet pankkitunnusten kautta.

Silloin kun tämä on kuitenkin valmis, pyytää seuraavat lainaajat kaikenlisäksi jonkin määrän toisia tietoja, joita pankkitunnuksilla ei saada käsiinsä, kuten vaikka yhteystietojasi. Sen ohella heitä kiinnostaa myöskin asiat kyvystäsi maksaa laina, joskin 800 € lainan kohdalla tuo ei näy niin suuri tekijä.

Lähes aina hakemus onkin tämän jälkeen tehty, tosin joissakin lainapaikoista saatat joutua lähettelemään kuitteja tai vaikka muita todisteita sähköpostilla tai faksilla ennen kuin lainahakemus käsitellään. Lukuisat paikat maksavat rahat tilillesi heti kun hakemus on käsitelty, kunhan kello ei ole ylitse 23 yöllä. Jos näin onkin, saapuvat rahat tilille klo 7 maissa aamulla. Lain mukaisesti onkin katsos kiellettyä tänäpäivänä laittaa pikavippejä pankkiisi yön aikana, joten kaikki näistä paikoista joutuvat menemään tuon aikataulun mukaisesti. Lähes kaikki yritys omistaa tilin jokaisessa suomalaisissa pankeissa, jonka seurauksena fyrkat tulevat aina sun tilillesi heti.

Älä siten venaa liian kauaa, vaan lähetä hakemus matkaan vaikkapa tänään jo samantien. Tälläisen pienen lainan hakeminen on usein hyvin helppoa netistä, jonka ansiosta 800 € lainat ovatkin suosituimpia reittejä löytää käyttöönsä nopeasti tälläinen alhainen lainasumma rahaa. 800 euroa on yleensä vielä sellainen summa, että se on täysin mahdollista maksamaan takaisin melko simppelisti monessa maksuerässä.

Useille ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksiakaan korvata 800 € takaisin, joten tämänkokoiset pikavipit ovat yleensä ottajallekkin yleensä aika turvalliset. Lähetä hakemus eteenpäin, ja fyrkat ovat lähes aina sinulla hyvinkin nopeasti. Älä unohda asiaa liian myöhäiseksi, koska silloin voit joutua odottaa rahan tulemista seuraavaan aamuun saakka.