Lainaa 700 € | Pikavippi 700 euroa


Tarviitko vippiä 700 €? Olet saapunut sopivaan sivustoon, koska olemme tarkastelleet 700 € pikaluottojen kustannuksia sekä muita kuluja allaolevassa taulukossa. Voit lajittelemaan lainat hinnan, ajan tai vaikka vaikkapa ikärajan mukaisesti.

Reilun vipin löytyessä, klikkaa vain "Hae Lainaa" tekstiä, ja täten laita lainahakemus matkaan. Rahat tulevat tilillesi yleisesti tänään jo muutaman tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

lainaa 700

700 € laina tänään

Mutta monilla on usein tarve joskus tälläisiin pieniin vippeihin, minkä takia on kiva kun tälläisiä 700 € vippejä onkin täysin mahdollista löytää. Tähän sivulle olemmekin keränneet eräitä parhaista tälläisistä pikavipeistä. Parhaina lainoina uusille asiakkaille voidaan pitää Vivuksen ja tietenkin Ferratumin lainoja. He tarjoavat tuoreille asiakkaille näin alhaisia vippejä monesti jopa ilman kuluja, kun pikalaina maksetaan takas viimeistään 30 päivän sisällä lainanotosta. 700 € lainat ovat lähes aina yleensä joitakin pienimmistä luotoista, jota monet firmat antavat. Vippi onkin myös niinkin pieni, että kaikki firmat eivät näitä anna kenellekkään. Ongelma näin alhaisten vippien antamisessa onkin se asia, että lainan antokustannukset kasvaa monesti tosi korkeaksi, että lainaaminen ei ole enään hirmuisen tuottoisaa. Tästä syystä usein 700 € lainojen kustannukset ovat monesti prosenteissa korkeampia kuin suuremmilla lainoilla.

Kuka saattaa saada itselleen 700 euron pikalainan?

700 € on usein sen verran alhainen lainasumma, että sen saanti on usein tyypillisesti aika vaivaton asia. Onkin muutama asia, mistä tämä laina voikin siltikin jäädä kiikastamaan, ja ne ovat yleensä seuraavat vaatimukset, mitä firmat pitävät yllä lainaajilta. Osassa lainapaikoista annetaan maksuaikaa 700 euron vipille jopa 12 kuukaudeksi, minkä takia takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa kellekään vaikeuksia.

  1. Ihminen elää pysyvästi Suomessa, joissain tapauksissa myöskin suomenkansalaisuutta.
  2. Ei vaikeuksia luottotiedoissa.
  3. Voi osoittamaan, että on maksukykyä kustantaa tälläinen vippi takaisin sovitussa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset ja/tai kännykkäliittymä omalla nimellä
  5. Riittävä ikä

Jos kyseiset asiat kuitenkin on kunnossa, ei kyseistä 700 € pikavippiä erityisesti keneltäkään evätä. Vippifirmat pystyvät kuitenkin monesti olla myös tarkempia, kunhan lainataan 7000 euroa tai vielä enemmän.

Miten hakea 700 € lainaa?

Niiden pikavippien hakuprosessit ovat lähes aina onneksi erityisen helppoja jonka lisäksi yksinkertaisia.Helpoiten se asia toimii siten, että menet linkin avulla parhaan lainan sivustolle. Sen jälkeen kerrot näille kaupoille haluamasi lainamäärän ja kuinka pitkän ajan tarvitset. Suurin osa hakemuksista saadaan valmiiksi tänään jo 10 minuutin aikana, ja sitten päätöksen lainasta saattaa monesta firmasta saada käsiinsä heti.

Kuhan tuo on kuitenkin valmis, haluavat nämä pikavippifirmat vielä jonkin määrän toisia faktoja sinusta, joita pankkitunnuksilla ei saada käsiinsä, esimerkiksi yhteystietojasi. Sen ohella heitä kiinnostavat seikat maksukyvystäsi, tosin 700 euron vipin kohdalla kyseinen ei ole niin suuri tekijä.

Usein lainahakemus on usein valmis lähtemään eteenpäin jo nyt tämän jälkeen, ja sen takia päätös kerrotaan tuntien kuluessa, monissa lainapaikoista monesti jopa yön aikana! Rahaa ei siltikään ole mahdollista lähettää lainaajille kuin kello 7 ja 23 välisellä ajalla, minkä takia rahaa ei harmillisesti saa tön aikana pankkiisi. Yöllä katsastetun lainan fyrkat saa samantien aamulla, muussa tapauksessa ne lähetetään pankkiisi yleisesti heti kun lainahakemus on hyväksytty. Tyypillisesti koko hakuun ei mene 15 minuuttia enempää, sekä rahat tulevat käyttöösi täten jo tuntien sisällä.

Älä siis venttaile turhaan, vaan lähetä hakemus matkaan vaikka tänään jo heti. Verrattuna moniin toisiin keinoihin, on tuo joka tapauksessa vaivattomin tapa lainata 700 euron pikalaina pikaisesti ja tietenkin simppelisti. Kun verrataan moniin toisiin tapoihin, ovat 700 € lainat ehkä se kaikkein vaivattomin keino saada käsiinsä tälläinen lainasumma rahaa parin tunnin sisällä, jopa nopeammin.

Moni pystyy lainan maksaa osittain jo kuukauden sisällä. Kannattaakin ottaa vippifirma myös sen mukaisesti, kuinka vähän aikaa takaisinmaksuun lainalleen haluaa. Vipit ovatkin tunnettu tapa ostaa 700 € nopeasti ja siten suoraan, ympäri päivän, 24 tuntia / päivässä!